Delinin Yıldızı❦

2.3K 156 375
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.
:) yorumlarda gelsin ama... Kendinizi belli edin lütfen.Upuzun oldu. Lütfen, yorumlarınızı esirgemeyin. Düşüncelerinizi belli edin. Votelar da gelsin lütfen. Sırf Vilraj diye vote vermemezlik yapmayın.

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :)

Bölüm Şarkısı: Vega - Delinin Yıldızı. Bu şarkıyı da çok severim ve bu bölüme bol ilham verdi.

Aşağıda Arvind, Asenath ve Usha var.:)

İyi okumalar!

Yayınlanma : 05.08.2018

Sashibai Şahlığı - Ghunda- Kılıç Sarayı

Vilraj

Sashibai Şahlığı – Başkent: Ghunda- Kılıç Sarayı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Sashibai Şahlığı – Başkent: Ghunda- Kılıç Sarayı

Vilraj

Eğlenceli bir gecenin ardından Usha ile evimize dönmüştük. İkizler de bizimleydi. Adlarını efsanelerin deniz kızlarının hırçın kraliçesinden alan Matsyana ile Sashibai'nin en ünlü korsanından Zanay. Çocuklarıma tapıyordum. Onları odalarına Usha götürmüştü. Oldukça iyi bir anneydi. Bu konuda ona kızamazdım.

Yatak odama çekilmiştim. Usha'nın kaldığı odanın yanında ve küçük bir odaydı. Hatta Usha'nın odası ile bağlantılıydı. Çünkü çocukların bizi ayrı ayrı görmesini istememiştik. Evet, aramız sorunluydu ama bunun acı bedelini çocuklara ödetilmemeliydi.

Üstümdeki gömleği çıkartmıştım ve gizli kapım açıldı. Açan Usha'ydı ve beni gömleksiz görünce, ister istemez gülümsemişti. Ben ise derin bir nefes aldım. Bu kadın beni delirtiyordu. Sürekli beni kışkırtmanın bir yolunu buluyordu. Bu hiç hoş değildi. Ben ateştim, o baruttu. Onunla daha çok yanıyordum. Yanmak istemediğim kadar daha çok yanıyordum.

"Ne oldu, Usha?" dedim kollarımı kavuşturup.

Usha "Saçlarımdaki tokaları çıkarmanı ve örgüleri bozmanı isteyecektim. Sandhya kuaförüne benimde saçlarımı yaptırdı."

"Tek başına halledebilirsin."

"Tek başıma halledersem, canımı yanar. Aslında hiç topuz falan yaptırmayacaktım. Böyle şeyler bana yabancı geliyor." dedi ve derin bir nefes aldı.

"Korsan olmak her daim senin için önce olacak değil mi?"

"Kesinlikle! Hadi, Vilraj yardım et." dedi ve yanıma gelip, beni odasına sürükledi.

Aynanın karşısına oturmuştu. Ben ise arkasında ayaktaydı. Islak bir bezi almış, gözlerindeki sürmeyi çıkarmıştı. Ben ise saçıyla uğraşıyordum. Oldukça nazik davranıyordum. Canını acıtıp, acıtmadığımı ise aynaya bakarak anlamaya çalışıyordum.

Ateşin KurbanıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin