İki Kılıç❦

2.1K 167 378
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.
:) yorumlarda gelsin ama... Kendinizi belli edin lütfen. Vote/yorum bekliyorum. Bu kadar hızlı gelen bölümler bunu hakkediyor. :)

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :) Bölüm Şarkısı : Marina Kaye - Freeze You Out

Aşağıda Asenath, Vilraj var.

İyi okumalar!

Yayınlanma : 27.07.2018 (23:25)

Sashibai Şahlığı - Başkent : Ghunda- Kılıç Sarayı

Sandhya

Dışarı bakıyordum ve parmağımla bir saçımla oynuyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dışarı bakıyordum ve parmağımla bir saçımla oynuyordum. Son günlerde olanları düşünüyordum. Naresh ile tartışmam, Asenath'ın gelişi ve Asenath'ın küçük kızının bakışlarında kendi bakışlarımı görmem. Beynimin içinde dolanıp, duruyorlardı. Bu düşüncelerle zehirlilerdi ve beni çürütüyordu.

Dün gece Naresh ile beraber uyumuştuk ve sabah bir şey konuşmamıştık. Kahvaltı da ise benden istediği gibi uyumlu bir eş olmuştum ama içten içe ona kırgınlığımı saklamak, benim için işkenceydi. Cam kırıkları vardı ve Naresh'e baktıkça aynı anda kalbime saplanıyor gibi olmuşlardı. Bu çok acı vericiydi. Kendimi uyuşturmaya çalışsam bile olmuyordu. Naresh'i seviyordum ve bunun bedeli ağırdı.

Kahvaltıdan sonra Naresh Asenath'ı kendi toplantısına davet etmişti ve annesinin de olmasını istemişti. Anjali toplantıya katılacağını duyduğunda gözlerinde zafer pırıltısı görülmeye değerdi. Tekrardan iktidardaydı ve bundan hoşnuttu. Eminim ki bu sefer daha dikkatli olacaktı. Elindekilerin kıymetini bilecekti. Bu onu daha tehlikeli bir düşman eline getiriyordu. Hoş, şu an beni düşman olarak görüyor muydu emin bile değildim. Oğluyla aramızın bozuk olduğunu biliyordur diye düşünüyordum ve bundan dolayı beni ciddiye alması mümkün değildi.

Kapım tıklandı ve gel sesimle içeri Usha girdi. Onu görmek, şaşırtıcıydı. Üstelik tehlikeli bile olmaya başlayabilirdi. Korsan,  bordo renkli bir elbise giymişti ve belinde siyah deri korsesi vardı. Koyu kestane saçları dalga dalga omuzlarına dökülüyordu. Sürmeli gözleri vardı. Beraber koltuğuma oturduk ve ona baktım. O ise bana bakıyordu.

"Neden buradasın, Usha? Artık bu oda senin için tehlikeli olmaya başladı." dedim ve gülümsedi.

Usha "Tehlikeyi sevdiğimi, aşık olduğum adamdan hala anlamadın mı?" dedi alaycı bir şekilde.

"Bak, Usha zaten canım yeterince sıkkın seninle uğraşacak halde değilim." dedim sertçe.

"Hey, sakin ol. Buraya Rithu için geldim."

"Ne?" dedim şaşkınca.

"Benim sana çalıştığımı öğrendi ve sonra beni sorguya çekti. Bu durumu kimlerin bildiğini sordu ve benden Vilraj dedim. Bunu dediğimi duyduğunda çok sinirlendi."

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now