Capitol 34

4.1K 283 1
                                    

Ziuă cea mare a sosit mai repede de cât mă așteptam și acum îmi privesc cea mai bună prietenă , îmbrăcată în rochia albă de mireasa cum se analizează fericită în oglindă . Era atât de frumoasă cu acel voal lung ce îi acoperea fața perfect machiată .

- Nu pot să cred că astăzi mă căsătoresc ! Exclamă fericită și se întoarce oferindu-mi o îmbrățisarea , are emoții , o simt .

Avea emoții mari pentru că a amânat nunta pentru două luni ca părinții lui Derek să fie și ei prezenți la marele eveniment . Din câte înțelesesem de la ea , ei locuiau în Australia de câțiva ani și au avut câteva probleme cu actele , pana atunci nici nu știam de existența loc .

- Să ne grăbim ! Mirele te așteaptă deja în fața altarului . Îi spun grăbită când privesc ceasul din perete . Îmi aranjez și eu repede rochia roșie pe care am pus ochii acum câteva luni și care a apărut într-un mod magic în aceasta dimineața pe patul din camera mea . Și deși știam destul de bine ca Bella mi-a făcut-o cadou , dar hoața nu a scos niciun cuvânt până acum .
- Melek , stai ! Țipă când vreau să deschid ușa și o văd cum ridica poalele rochie ajungând intr-o secunda lângă mine . Vreau să vorbim puțin înainte să plecăm .
- S-a întâmplat ceva ? Nu îmi spune că te-am răzgândit tocmai acum . Încerc eu să glumesc cu ea .
- Doamne , nu ! Nu asta voiam să vorbim . Vreau să știi că în acest moment sunt cea mai fericită femeie din lume , și doar pentru faptul că urmează să mă căsătoresc . Pentru că tu ești aici lângă mine . Îmi ia mâinile în palme și văd prin acel voal lacrimi în ochii ei , Allah , nu e un moment bun pentru lacrimi acum ! Vreau să știi că basmul meu a început cu tine , că te-am cunoscut a fost cel mai frumos dar de la Dumnezeu . Fix acum s-a găsit să mă facă și pe mine să plang , femeia din fața mea mă sensibilizează pana la lacrimi care stau acum sa îmi atingă obrajii . Iartă-mi absența din viața ta .
- Bell
- Lasă-mă să termin , știu că in ultima perioadă ai trecut prin multe între străini și vreau să știi că îmi pare extrem de rău că nu am fost acolo , în spatele tău să te susțin ..

Știam exact la ce se referă , chiar vorbisem cu ea acum o săptămâna când am izbucnit în lacrimi în fața ei , pentru că pierdusem lupta care o duceam cu mine de doua luni încoace . Nu voiam să îi spun , dar m-a prins în cel mai sensibil moment al meu . În două luni , am ajuns să lucrez mai mult ca oricând , și cel mai rău era faptul că trebuia să țin piept unor oamenii care mă tratau ca pe un nimic , exact cu mă și așteptasem . Mi-a fost atât de greu și mai ales că nu aveam cui să îi spun oful meu . Chiar dacă Anette era lângă mine la fiecare pas și mă îndruma , tot vedeam neîncrederea și batjocura din ochii angajaților . În fiecare noapte , sigurul meu confident era perna mea , pe care am udat-o cu lacrimi amare .

Mă simțeam singură , intr-o casă străină cu oamenii necunoscuți în jurul meu și da , știam că lupta mea cu viața începe în acel moment . Trebuia să lupt pentru a câștiga respectul oamenilor . Asta am învățat de la cel mai bun mentor , Damon . Chiar dacă nu îmi place să recunosc i-am luat comportamentul rece și postura dominantă și am reușit . Acum acei oamenii îmi oferă respect și mi se adresează tot cu respect . In tot acest timp certurile și jignirile oferite de el m-au făcut să deschid mai bine ochii și să realizez că trebuie să înving orice ar fi .

- Bella , mereu ai fost lângă mine și pentru asta îți mulțumesc .
- Te iubesc , micuțo ! Să nu uiți asta niciodată . Ne îmbrățișăm pentru ultima oară și coborâm la parter unde Samuel ne astepta nerăbdător , respirând ușurat .

- Domnișoara , domnul meu mi-a făcut capul calendar ca suntem in întârziere , m-am panicat puțin ca poate nu ve-ti cobora . Mi se adresează când ne deschide ușa de la intrare .
- Niciodată , Samuel ! Am de nenorocit viața unui bărbat . Ne spune Bella grabita spre mașina și pe noi ne bufnește rasul . Cu Samuel chiar m-am înțeles bine in acest timp , când eram la firmă îl mai fentam pe șeful lui și îi ofeream câteva ore libere pentru a-și vedea familia . Era micul nostru secret .

 I C E R D E R Where stories live. Discover now