Capitol 11

12.7K 662 10
                                    





             În camera mea , toate   lucrurile sunt exact la fel cum le-am lăsat când am plecat . Mă arunc în pat și încerc să închid ochii , încerc să nu mai simt durerea de la mână , micul drac mă bandajase atât de bine , încât nu mai simt mâna .

                Un timp stau atât de linistit , până aduc parchetul mișcându-se sub picioarele cuiva . Acum îi mulțumesc mamei , că mi-a oferit unele abilitați , printre care și un auz foarte bun  . Cine dracu mai este acum ? Mama stie că nu suport să fiu deranjat când dorm și mai ales că nu suport persoane in camera mea .

                 Se apropie de pat și știu că e ea , parfumul e acum in toată camera . Pe partea stângă , ajunge în dreptul meu, se apleacă puțin , mă ridic in genunchi și o trântesc in pat punându-mă peste ea . Lumina este insuficientă dar ii pot observa panica . Îmi apropii ușor fața și îi indepartez o șuvița de păr. Doamne , îmi iau câmpii cu , copila asta , când o văd acum sub mine .

              - Sper că pe viitor o să înveți să bați la ușă , înainte să intri . Îi spun răgușit și mă așez mai bine pe ea , apropiindu-mă încet de buzele ei .

              - Îmi pare rău , că ai un auz foarte prost ! Am bătut lă ușa , mama ta , te cheama la masă . Acum dă-te de pe mine , namilă ! Ești foarte greu , nu mai am aer .

             - Namilă , serios !? Credeam că poți mai mult , războinica Xena , putea mai mult .

             - Uite , nu știu cu ce ți-am gresit sau ce am spus , dar nu merit asta ! Tot ce am vrut a fost să stau departe de tine și de lumea ta , de ce nu îmi dai pace ?

             - Pentru că așa vreau eu . Îi spun când aproape îi ating buzele și vreau mai mult ca orice să văd cum e să îi simt buzele care mă ademenesc acum mai rău ca orice drog acum .

             - Lasă-mă să termin . M-ai adus in Turcia , pe celălalt continent pentru ce ?! Adică , puteam vorbii și acasă ca doi oamenii maturi , dar nu , trebuia să mă aduci pana aici , in țara asta care m ar ucide ..

             - Melek , asculta-mă !

             - Nu , m-am saturat să primesc ordine de la toată lumea ! Îți mulțumesc pentru un singur lucru , acela că am cunoscut-o pe mama ta în rest nimic . Vreau să merg acasa , să stau în patul meu și să mă gândesc că totul o să fie bine și nu o să îmi pierd bursa și o să îmi găsesc in job .

- Bursa nu ai cum să o pierzi , de asta m-am ocupat eu .

- Ce ai făcut , de ce te bagi viața mea !?

- Stai liniștita , femeie ! Doar ți-am plătit eu bursa , până la urmă ai rămas fără job din cauza mea .

- Nu pot să cred ! De ce ai făcut asta? Să știi că în viața , nu totul se cumpără cu bani , un simplu " îmi pare rau " îmi era mai mult decât suficient .

Rămân singur in camera și mă gândesc la cele spuse de ea . Știu că nu am făcut tocmai ce trebuia , poate  banii chiar mi sau urcat la cap . Înainte nu acționam așa , mă gândeam la acel lucru de zece ori până să îl fac , dar în preajma ei parcă sunt altă persoană . Are dreptate , poate că dacă îmi ceream scuze era mai bine , dar nu îi voi recunoaște asta nici în ruptul capului . Sunt un bărbat cu anumite principii și mi le voi respecta până când voi murii . Ajung la parter și masa este deja aranjată . Mama vine din bucatarie cu două platouri și le așează fără să mă privească .

- Nu știu ce dracu ai făcut dar vreau să repari masa , si  nu merită să îi faci asta ei , e o fată prea bună ca să o tratezi așa .

 I C E R D E R Where stories live. Discover now