Capitol 21

11.2K 600 22
                                    

   

               -Am nevoie să fumez ! Nu am mai fumat de ceva timp , doar nu credeai că mi-aș pune capăt zilelor , cel puțin nu acum când am atâtea de rezolvat . Privește spre cer și in acest moment mi-ar plăcea să mă privească pe mine . Mă rezem de tocul ușii și îl privesc in amănunt , acum că el nu mă poate vedea , este momentul meu . Un bărbat înalt ce emană masculinitate prin fiecare por al pieli cu părul scurt și negru ca tăciunele , tuns la perfecție . Umeri voluminoși , acoperiți de câteva pete de cerneală indescifrabilă pentru mine în momentul de față . Omoplații se observa cu ușurintă fiind bine conturați , alături de talia îngusta și acel V evident . Nici nu trebuie să fie încordat pentru ai vedea fiecare muschii al corpului . Brațele atât de mari încât dacă te-ar strânge , ai ajunge bucățele sunt și ele acoperite de stratul gros de culoare neagră . Nu am observat niciodată , multitudinea tatuajelor lui , parca i-ar fi o haină sau mai bine spus o hartă . Oare ce înseamnă ? Știu că oamenii care se tatuează , fac o poveste dar el parcă are un drum al comorilor .

-Mă mai analizezi mult ? Serios , are un al treilea ochi în ceafa și nu l-am văzut eu , de unde ar putea să își dea seama .

-Îți simt privirea pe mine , dacă te întrebai cum mi-am dat seama . Ești ușor de citit și simțit .

-Ești nebun dacă tu ai impresia că te analizam . Crezi ca n-am altceva mai bun de făcut decât să te privesc pe tine ? Și mințeam din nou , chiar nu aveam nimic mai bun de făcut , defapt pe aici nu prea ai ce să faci , totul pare mort .

-Vrei să știi ce semnifică tatuajele , nu-i asa ? Acum îmi citește gândurile că altfel nu îmi dau seama de unde le scoate , iar eu proasta as fi sa afirm acest lucru . Nu vreau să între la bănuieli ca ce spune el ar fi adevărat. Și-o ia in cap după , si chiar nu vreau sa fie mai arogant decât este deja .

-Nu mă interesează tatuajele tale , Sarp ! Fiecare face ce vrea cu corpul său .

           Se întoarce spre mine puțin și zâmbește in colțul guri , apoi revine la țigara lui pe care o abandonase câteva secunde în scrumieră .

-Vreau să ai grijă o perioada .

-Am grijă , nu te mai purta ca un tată .

-Ascultă-mă dracu până la capăt și nu mă mai întrerupe . Știi că nu sunt intr-o stare prea bună . Dacă acei oamenii au vorbit într-un loc public și fix la restaurantul în care tu lucrai e clar că știu ceva , e posibil să te fi văzut in preajma mea . Niciodată nu se vorbesc lucruri de genul într-un loc liber , doar dacă vrei să obții ceva , ai văzut ceva suspect în ultimul timp ? Imediat în minte în vine acea masina care m-a urmărit la munca azi dar și in fata blocului ..

            - Vorbește odata , femeie ! Lasă gânditul pentru mai târziu .

            - Astăzi , pe drum spre munca ..

            - Melek , vorbește mai repede !

            - O mașină m-a urmărit astăzi la munca , și aceeași mașina era când m-am întors lângă bloc

             - E clar , ai fost urmărită de Coman , știe de existența ta .

             - Nu e atât de rău ..

             - E foarte rău , pentru că ești femeie și ești lipsită de apărare , da-mi telefonul . Trebuie sa vorbesc cu Derek

Îi aduc telefonul și astept și eu un "mulțumesc " dar se pare că întârzie să apară. Mă așez pe leagănul micuț din colțul balconului și îmi ridic privirea spre cer . In noaptea asta , nori par să nu existe lăsând bolta cerească acompaniată de stele . Când eram mică adoram să privesc cerul , chiar și atunci când nori îl invadau.

-Derek , ascultă-mă bine . Ii faci bagajele Bellei și o iei la tine , vreau să ii aduci lucrurile și colegei ei de apartament . Le lași la poarta și o sa le ia cineva . Grăbește-te !

-Ce dracu e în capul tău . Nu rămân aici , vreau să merg acasa . Mă ridic țipând și mergând spre el . Din nou ia decizi de nimic in locul meu , ii se pare ca sunt marioneta lui ? Nu sunt o jucărie ! Nu mă poți manevra cum vrei tu , am venit aici să văd dacă ești bine și să îți spun despre acei oameni , doar atât ! Eu nu o să rămân aici , defapt am plecat deja . Cu tine oricât as încerca nu mă pot înțelege .

-Nu e vorba de asta ! Nu te mai purta ca un copil și înțelege că ești in pericol și ca aici ești in siguranța . Nu e o joaca .

-Și de ce ar trebuii să rămân aici ? De ce nu pot sta cu Bella ?

-Pentru că Bella va sta cu iubitul ei într-un apartament , chiar ți-ar plăcea să fi a treia roată și să stai pe capul lor , când aici ai o casa foarte mare la dispoziție . Acum zi merci că te las sa stai aici și ca îți fac un bine. Ai putea ajunge mult mai rău , crede-mă.

-Ești absurd . Eu nu fac parte din lumea ta , nu mi se va întâmpla nimic . Știu să îmi port și singura de grija .

-Melek , nu trebuie să faci parte din lumea mea , ei oricum sunt peste tot indiferent din ce lumi venim . Doar ascultă-mă , pentru o perioadă până îmi revin și fac cumva sa scap și de ăia.

Nu mai spun nimic și mă reîntorc in cameră . Îmi scot telefonul și ii trimit un mesaj Bellei . Vreau să știu și părerea ei despre tot ce se întâmpla . Câteva secunde mai târziu telefonul mă informează că am primit un mesaj nou . Se pare că ea e mult mai incantata de idee din câte observ in acel mesaj . Aleg să nu îi mai răspund și să mă gândesc cum va fi viața mea pentru o perioadă. Cum pot sta eu în casa asta? Alături de el ? Noi nu putem sta nici cinci minute fără să ne certam , ce vom face mai mult timp..

In plus , mai este și facultatea mea la care mai trebuie să particip . Dacă nu mă va lăsa nici acolo ? Dacă viața mea se va termina aici și voi fi obligată să stau doar în casa .

                 -Sarp , vreau să merg la facultate . Nu pot sta toată ziua in casă.

                 -O să vorbim și despre asta ,acum ajută-mă să merg până la baie . Am nevoie de un duș . Nu am făcut de două zile .

                  - Doar nu te aștepți să îți fac eu dus , nu ?

                  - Femeie , mă enervezi ! Am nevoie doar să mă deplasez , în dus mă descurc și singur .

                 Îl ajut să se deplaseze până la baia din cameră , care pentru mine este mai mult un labirint , doamne , te pierzi aici .

                - Dus sau cadă ? Îl întreb când nu știu încotro să o iau

                - Dus , cu ghipsul asta nenorocit nu pot să fac prea multe . Îl las lângă dus și îi dau drumul la apa calda . Poți să pleci , nu vreau să îți provoc un infarct , dacă mă vezi dezbrăcat . Mă întorc imediat spre ușa și mă fac nevăzută . Gol , îmi mai lipsea mie să îl văd .

               

 I C E R D E R Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon