Capitol 22

11.4K 623 15
                                    

Aud apa curgând , așa că în acest timp , fac puțin curat prin cameră , e un dezastru total aici , de parcă s-a dat al 3-lea război mondial . Încerc să opresc acele aparate care produc un zgomot atât de deranjant dar nu găsesc niciun buton , caut priza la care sunt conectate care se alfa tocmai în spatele patului . Cine m-ar vedea acum , ar avea o criză de râs , la vederea mea in mijlocul patului cu fundul în sus , încercând să scot cablul din priză.

După o luptă grea în care tot sangele mi-a venit in cap , reușesc într-un final să le scot și mă ridic de pe așternuturile deja mototolite de mine . Încerc să refac și patul , apoi strâng hainele împrăștiate pe jos și le pun pe un scaun deoarece nu știu unde are un dulap sau o camera unde le-aș putea pune . Aici se află doar o ușa , mai exact baia .

Mă așez din nou pe fotoliul meu și privesc tavanul care acum mi se pare foarte interesant , este de un negru lucios și parcă este de sticlă pentru că îmi văd o urmă din reflexie . Aud ușa deschizându-se și privesc spre ea și regret mai mult ca orice , îl văd pe el cu părul ud și doar într-un prosop care aproape îi cade de pe solduri și face câțiva pași cu greu , dar nici in ruptul capului nu vrea sa arate durerea și se îndreaptă spre partea stânga a camerei unde nu se afla nimic . Apasă pe ceva și o parte din perete dispare , lăsând la vedere o alta camera . Serios ? Chiar are chesti de genul prin camera defapt de ce mă mir , la intrare am văzut un sistem de alarmă și camere de supraveghere de parca mergeam intr-o grotă , pana și ușa de la intrare este din titan . Presupun că acolo are haine pentru că îl alt loc nu văd că ar putea fi și după o vreme apare purtând o pereche de pantaloni sport de culoare gri și cam atât , fără tricou .

-Poți sa pui hainele acolo . După apeși din nou pe buton . Iau repede hainele de pe scaun și mă duc in acea camera , muream de curiozitate să aflu cum e acolo . Multe haine negre și câteva albe sau gri . Câteva costume scumpe aranjate frumos pe umerașe și arme. Le are aranjate pe peretele drept . Nu mă uimește sau să mă sperie . Din acea seara , când a scos pistolul mi-am dat seama ca nu e un om normal , oare are permis de port armă pentru că ce văd în fața ochilor , sigur nu sunt de jucărie . Mă reîntorc in camera și mă prefac că nu am văzut nimic și apăs pe micul buton .

                Era întins pe partea stângă a patului și mă privea . Acum parcă arată puțin mai bine .

                -O să dormi cu mine în noaptea asta , mâine o să pun pe cineva să îți aranjeze o cameră .

                -Pot dormi și in living , am văzut o canapea destul de mare .

                 -Nu mai fi încăpățânată și ascultă-mă . E posibil să am nevoie de ajutor , acum treci în pat , e târziu .

                -Bine , doar o noapte . Întâmplator ai niște pijamale sau ceva mai comod în care mă pot schimba ?

                -Găsești in camera tot ce ai nevoie . Îmi indica camera din care am ieșit acum câteva minute .

                 M-am schimbat relativ repede și m-am îndreptat spre partea mea de pat . El avea ochii închiși , pe semne că adormise . Mă strecor încet ca să nu îl trezesc și mă întorc cu spatele la el . Oboseala își pune amprenta pe mine și adorm imediat .

                 Dimineața mă găsește într-un loc călduros , de unde nu aș mai pleca niciodată . Nu îmi aduc aminte când am mai dormit atât de bine . Încerc să îmi deschid ochii , dar lumina soarelui este prea puternică . Mă obișnuiesc puțin câte puțin și realizez că nu sunt pe partea mea de pat . Țin minte foarte bine că vederea mea era spre perete . Simt ceva mișcându-se sub mine și îmi las privirea în jos . Are pielea atât de caldă și fină , respiră atât de încet , de parcă nu ar vrea să mă trezească . Trebuia să mă gândesc de aseară că așa mă voi trezi așa că nu îmi doresc să fac mare tam-tam . Recunosc că și mie îmi place să stau așa , pe pieptul lui și cu mâna lui inconjurandu-mi talia . Nu mi se pare un gest deplasat , poate chiar frumos e un sentiment plăcut . Încerc să mă ridic când îmi aduc aminte că este rănit și posibil când se va trezi , îl va durea. Îmi așez o mână lângă șoldul lui pentru a mă susține în ceva , când îmi ridic capul încet de pe pieptul lui .

              -Mai rămâi , nu mă doare . vocea lui atât de răgușită , îmi ridic privirea spre chipul lui și se pare că sa trezit cu mult înaintea mea .

               -Te-ai trezit de mult ? îl întreb când revin in poziția inițială în care m-am trezit .

               -Când te-ai apropiat de mine și practic te-ai bâgat în sufletul meu , de vreo două ore . Aveai un somn profund  , n-am vrut să te trezesc . Îmi simt obrajii cum iau foc și o senzație de stânjeneală pune stăpânire pe mine . Știu că spune adevărul deoarece așa făceam de când eram o copilă , până și Bella mi-a spus că am acest obicei de a sta foarte aproape de cineva când dorm sau chiar de al lua în brațe .

               -Îmi pare rău , nu am vrut să te trezesc , așa pățesc când dorm în prezența cuiva .

                -Nu ai de ce să îți pară rău , oricum nu mai puteam dormi și nu mă deranjează că te-ai apropiat de mine în somn . Făceam asta destul de des cu sora mea când nu puteam să doarmă . Nu ar trebuii să îți spun , dar îi mai citeam povești din când în când . Îmi spune râzând și parcă își imagina pe tavan , trecutul lui .

                 -De ce mi-ai spus asta ? Este vorba de trecutul tău .

                 -Am vrut să o fac , nu mai pune întrebări . Nu ți-aș răspunde  oricum . Mă privește și parcă privirea lui rece a dispărut . Pare atât de liniștit acum încât mă sperie

                 - Damon
                 - Sarp ! Mă rectifică el din nou , acum privindu-mă din nou după o lungă perioadă de analizat tavanul
                 - Sarp , de ce ai toate armele alea în dressing
                 - Credeam că ți-ai dat seama până acum că nu sunt o persoană normală .
                 - Le-ai folosit vreodată ?
                 - De ce vrei să știi asta ?
                 - Nu îmi mai raspunde la o întrebare cu altă întrebare . Răspunsul e simplu , da sau nu ..
                 - Da ! Raspunde imediat și privirea i se pierde undevă în spatele meu . Refuză să mă privească iar acest răspuns îmi face o mie de filme în cap . Exista posibilitatea că omul lângă care mă aflu să fi luat viața cuiva .. dacă el este cu adevărat un criminal care se ascunde sub imaginea unui avocat de succes , eu ce caut lângă el acum ? Încerc să mă ridic din nou de pe el , dar acestă mă blochează .
                 - Ai vrut să știi răspunsul la întrebare , dar asta nu înseamnă că ție ti-aș face rău .
                 - Îmi e frică ..
                 - Știu , dar nu îți cer să ai incredere în mine
                 - Nu cred că aș putea vreodată să fac asta .
                 - Încrederea se câștiga , micuță Xena ..
                 - Pot să îți mai pun o întrebare ?
                 - Deja ai făcut-o.

 I C E R D E R Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu