Capitol 12

12.7K 662 13
                                    

                 

                     



           După câteva zile petrecute în Turcia am adusă pe micuța Xena înapoi în America și acela a fost momentul când drumurile noastre s-au despărțit defintiv . Nu mai vreau să o văd în viața mea și să o las odata pentru totdeauna , să nu mai știu nimic și să îmi văd de viața mea . Am realizat că am doar prostii in cap când sunt în jurul ei și nu pot continua .

     ***

                 Am ajuns prea departe ca să dau acum înapoi . Nu pot să mai stau în loc prea mult timp , de o lună am plecat de acasă să îl ajut pe Celal Babam și pot spune că este un refugiu pentru mine chiar dacă mi-am lăsat firma . Mă simt mult mai bine decât să stau în America sau în Turcia . Sunt undeva prin Germania mai exact în Köln , de doua săptămâni , in curând o să schimb locația . Risc să duc toată misiune după mine în prăpastie dacă nu dispar sau sunt prins de poliție .

Am avut câteva apeluri de la Derek dar nu i-am răspuns . Până să plec , i-am spus clar că nu are voie să mă sune . Până mă întorc , compania este pe mâna lui , la fel și afacerile și contractul cu acel Ahmed , arabul . Nu mă intereseaza de restul , acum tot ce contează este să duc până la final operațiunea și cel mai important să rămân în viața . Îmi iau bagajul și părăsesc camera și cobor și las cheile la receptie . Intru în masina , arunc geanta pe scaunul din dreapta și ies din parcare , intru pe autostrada , mă duc spre Anglia și până mâine dimineața , trebuie deja livrata și să plec acasă cu banii .

Am ajuns spre dimineață în Anglia . Am lăsat masina intr-o parcare și mi-am luat geanta . Am primit locația unde trebuie să ajung acum o oră și trebuie să o caut . Sunt străzi atât de ciudate , unele cu sens unic altele deloc , foarte înguste și prost amenajate , acum chiar cred că Anglia e o țara de rahat . Ajung într-un târziu pe strada SHAFTESBURY un nume destul de ciudat pentru o stradă. Mașina neagră mă așteptă în capăt , băieții lui Celal sunt pe lângă mașina , mă salută și îmi deschid ușa din spate . Îmi scot telefonul , schimb cartela și o iau pe a mea . Formez numărul lui Derek și astept să îmi răspundă .

- Totul este în regulă? mă întreabă Derek panicat .

- Da , sunt întreg . Am doar câteva zgârieturi în rest sunt Ok . Câteva zgârieturi pe dracu , sunt rănit pe toate părțile , pentru amărâtă asta de geantă a trebui să mă bat cu opt persoane și mi-am luat-o și eu bine dar nu mă pot compara acum cu ei care sunt morți .

- O să vin să te iau personal de la aeroport . Vreau să mă asigur că ești ok , să văd cu ochii mei . La ce oră ajungi ?

- Mâine pe la 1 cred că ajung .

- Intr-o săptămâna vreau să o cer pe Bella .

- La ce te referi prin cerut !? Îl întreb confuz când schimbă dintr-odată subiectul .

- Adică să o cer de soție , cap sec . Vreau să fie a mea , fata asta mi-a luat mințile .

- Credeam că te duce capul mai mult , dar se pare că m-am înșelat . O știi de aproape doua luni . Îmi frec fruntea și oftez la gândul că prostul asta nu se deșteaptă niciodată .

- Taci , și tu o să fii la fel ca mine . Râde cu poftă și îmi vine să bag o mână prin telefon să îl las fără suflare .

 I C E R D E R Où les histoires vivent. Découvrez maintenant