Capitol 49

4.1K 261 7
                                    





Știam că prietenii mei îmi pregătesc ceva odată cu venirea mea acasă . Bărbatul de lângă mine tot trimitea mesaje și instinctul meu de femeie m-a făcut să trag puțin cu ochiul la conversatia lui cu Derek .

A fost o săptămână neașteptat de frumoasă în Havana . Pot spune că am avut clipe de neuitat și prine de dragoste . Bărbatul brunet ce îmi poarta numele tatuat pe inima , dacă la început a fost extrem de brutal cu mine , s-a schimbat radical devenind mai tandru ca oricând . A fost atent cu mine pe întreaga ședere în frumosul oraș și deși îmi plăcea , știam că se chinuie să nu facă ceva gresit sau să mă supere .

Știam că odată cu plecarea noastră , basmul meu se va termina acolo și v-oi da piept cu realitatea cruntă .

***

Ajunsă în locul unde cândva am locuit amândoi sunt întâmpinată de cele mai apropiate persoane ale mele .

Micuțul meu îngeraș mi-a făcut un cadou minunat , dar in același timp mi-a aruncat și o găleată cu apă rece în cap .

Din toată pasiunea noastră uitasem un lucru esențial , protecția . Și nu se întâmplase numai odata , ci mereu . Panica se instalase în sufletul meu dar cei din jur nu trebuiau să afle asta .

După multe îmbrățișări și cuvinte frumoase spuse de prieteni mei rămân alături de cei doi oameni și bărbatul brunet .

- Sarp , du-te și tu cu ei ! Venim și noi imediat . Știam că nu voia sa plece dar îi arunc o privire nervoasă și pleacă și el la fel de nervos . Știu că voia să-mi fie alături , dar pot face față și singură situației . Rămași singuri cei doi se privesc pentru o secunda ca mai apoi să revină la mine .
- Știu că îți este greu .. Anette dorește să vorbească dar o opresc .
- Cred că acum este momentul să vorbesc eu . Am avut o săptămâna în care m-am gândit la aceasta situație și am găsit o soluție . Prezentul contează ! Nu vă gândiți că o să vă spun prea curând mamă sau tată însă aveți dreptul să îmi fiți alături , dacă vă doriți !
- Cum să nu ne dorim ! Exclamă serios Celal și face un pas în față . Nu avem dreptul să îți cerem nimic , însă ne dorim mai mult ca orice pe lumea asta să fim lângă tine de acum .
- Te rog să mă ierți că nu am avut curajul să-ti spun mai devreme .
- Inteleg , pana la urmă nu este ceva ușor de spus .
- Te pot îmbrățișă ? Întreabă Anette iau eu afirm printr-o înclinație a capului . Îmbrățisarea ei mă făcea să mă simt bine , acasă . Îi fac semn și lui Celal și intr-o secundă ne îmbrățișează pe amandoua . Acum aveam o familie .
- Îți mulțumim , Melek ! Celal vorbește de aceasta dacă și-mi zâmbește . Acum hai să ieșim sau viteazul meu o să turbeze mai rău ca un taur la rodeo .

Râdem toți trecu pofta și iesim pe ușa din sticlă . O zăresc pe Selin abătută pe scaun și cu pași mici mă îndrept spre ea .

- Spune-mi tot sau parul asta superb nu o să îți mai stea pe cap ! Încerc să vorbesc cât de serioasă pot și-o văd tresărind speriată .
- Nu mai face asta , m-ai speriat teribil !
- Ce s-a întâmplat cu prietena mea cât am lipsit ? Întreb și mă așez lângă ea pe scaun . Ezită și își întoarce privirea spre ceilalți . Are ceva pe suflet altfel nu și-ar ascunde privirea de mine . Asta am învățat de la ea , dacă nu om nu te privește fix in ochi , are ceva de ascuns . Simt că s-a întâmplat ceva , te rog vorbește cu mine !

După ce îi aud povestea petrecută in lipsa mea nu am timp să reactionez căci fratele ei ajunge ca prin minune lângă noi . Îmi era frică de reacția lui , să nu facă o criză in fata tuturor . Selin ia explicat întreaga situație și eu mă aflam acum in spatele lui , incercam sa calmez apele dacă ceva merge prost însă cuvintele lui nu m-au uimit doar pe mine ci și pe Selin care a plecat intr-o fugă spre iubirea ei la îndemnul fratelui ei .

 I C E R D E R Where stories live. Discover now