Capitol 31

4.4K 305 7
                                    




        Nu puteam să o dau în bară mai rău de atât . Când am văzut-o că pleacă de lângă mine , mi-am dat seama că am călcat strâmb rău și numai din cauza zdrenței care a încercat să mă seducă . Nici nu mi-am dat seamă că ma sărutat pentru că în gândul meu era femeia mea care dansa cu altul . Văd reținerea din ochii ei dar și mâinile lui pe talia ei , vedeam negru în fața ochilor .

Când era în brațele mele mă simțeam atât de bine și parfumul ei mă înnebunea de tot . Știam că suntem in centru atenției pentru că toti bărbații din sală o doreau . Buzele ei sunt atât de dulci încât le-aș săruta încontinuu dar știu că aș întinde coarda prea mult . Și când mi-a văzut urma de ruj a făcut-o cu atâta elegantă încât nimeni să nu observe tristetea din ochii ei .

Când am ajuns acasă am alergat pe scări pentru că voiam să îi explic , simteam nevoia și totuși de acum are tot dreptul să afle .

O vreau ! Recunosc asta după mult timp în care mintea mea era undeva departe . O vreau goală sub mine , să îmi strige numele , să îmi spună numele printre gemete să fie cu totul a mea , dar știu că acum e imposibil atracția pentru corpul ei nu se poate dezvolta . Mi-ar strica toate planurile , dar când am atins-o  , după ce mi-a spus toate acele cuvinte complet adevărate , am simțit cum trezește toți morții din mine .

Când i-am spus că ea nu e una din cuceririle mele am văzut din tristete in ochii ei , ce ma făcut să cred că și ea simte ceva . Mi-am desfăcut cămașă și am aruncat-o pe un scaun pentru că vreau să dorm cu ea , mâcar să o simt dacă nu o pot avea . Și are dreptate , cu ea chiar mi-am încălcat jurământul dar puțin îmi pasă . Dacă aș știi ca e de acord as dormi mereu cu ea dar nu îmi încerc norocul chiar atât de mult .

O văd cum iese de la baie , demacheată și intr-o rochie de mătase până la genunchi . La dracu cu rochia aia și cu sânii aia mari care îmi zâmbesc prin ea . Își trece o mâna prin par , ciufulindu-l puțin iar acum pare ca tocmai a petrecut o noapte fierbinte . Se bagă în pat și se acoperă cu pătura până la gât .

- Poți să te acoperi cât vrei te-am văzut deja in multe ipostaze . Nu prea stai cu pătura pe tine noaptea .

Mărește ochii și ii pot observa roșeața din obraji , care pe mine mă amuză , e atât de inocentă . Sting lumina și mă duc și eu spre pat . Scap și de pantaloni și intru sub pătură , nu aș vrea să vadă ce efect are ea a supra mea .

Se întoarce cu spatele și tocmai când credeam că patul asta e la fel de mare ca al meu se pare că mă înșel când îi simt fundul lipit de picioarele mele . Oh doamne ! Totuși in noaptea asta vreau sa încerc ceva din ea . Și-o cere singură.

Mă întorc pe o parte și îmi bag mâna pe sub pătura asezând-o pe coapsa ei și o mângâi ușor . Îi place pentru că pielea ei se furnică așa că îmi continui treaba . Ii sărut umărul și urc ușor spre gât . Ii dau părul intr-o parte și continui spre linia maxilarului .

- Sarp , ce tot faci ?

Își întoarce puțin fața spre mine și asta e momentul perfect pentru mine . O întorc pe spate și mă pun deasupra ei , nu ii dau timp să comenteze și îi sărut buzele moi care mă termină doar gândindu-mă la ele , cine ar fii crezut că are un gust atât de plăcut . Nu îmi răspunde la sărut așa ca insist până limba mea ajunge în gura ei dulce , are un mod atât de senzual de a săruta și totuși atât de stângaci . Îi pun mâinile pe gâtul meu , adâncesc sărutul până la refuz și eu și să fiu al dracu , mă primește atât de bine . Își bagă mâinile prin părul meu și mă trage și mai aproape de ea și ăsta e un start pentru mine .

 I C E R D E R Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum