Capitol 17

11.6K 580 14
                                    






                 
               

      Bella

                  

                    -Sper să nu o rănească , a trecut prin multe și acum nu este momentul pentru asta . Îi șoptesc lui Derek când am ajuns amândoi în camera mea . Se pune pe marginea patului cu , coatele pe genunchi și mă privește absent de când Damon ne-a trimis la masă , știu că el în cunoaște mult mai bine .

                    -Iubito , nu am să te mint . El este foarte complicat , și nu îți pot spune că are o inimă pentru că mint . În sufletul lui e atât de întuneric încât te pierzi , dar ceva la schimbat în ultima perioada și tind să cred că aceea este Melek  . Oftează și se lasă pe suprafața patului .

                     -Uneori văd o sclipire în ochii lui dar dispare imediat . E atât de diferit în comparație cu tine , tu ești glumeț și fericit tot timpul pe când el este sobru și abia vorbește  . Uneori mă sperie și habar n-am cum Melek îi tine piept atât de bine . Spune-mi și mie cum este posibil să răpesti o persoană și să o duce pe alt continent ? Asta nu e un om sanatos la cap , dacă prietena mea pățea ceva acolo .. nu mi-as fi iertat-o niciodată , este ca sora mea .

                     -Știu , dar niciodată nu voi încerca să îl schimb . Este ca fratele meu , m-a ajutat mereu chiar dacă nu a vrut să o recunoască vreodată , indiferent de situație .

- Derek , nici nu ai habar dacă cineva afla ca Melek se afla in Turcia ce nenorocire era ..

- Despre ce tot vorbești , Damon niciodată nu i-ar face rău , a dus-o acolo doar pentru a vizita .

- Derek știu că nu este bine să îți spun eu povestea ei , dar Melek nu a plecat de bine de acasa . A fugit ..

- A fugit Derek , așa cum ai auzit . Acel nenorocit , care se presupune că îi e tată , a bătut-o toată copilaria ei , a făcut-o in fel și chip deși ea era premiantă la scoala și ținea casa pentru că mama ei o vedea doar pe sora ei mai mică . Intr-o zi a venit acasa și ia spus că a pierdut-o la pariuri și că se va căsători . Ca se va căsători , fără voia ei , Derek ! Și știi cu cine !? Cu un moș , la care tatăl ei avea datoria , practic a vândut-o .. Și asta nu e tot , acel nemernic e un om influent in Turcia , de asta Melek nu vrea probleme aici , ca nu cumva acel nemernic să o găsească , de asta nu și-a dorit vreodată să pașească în țara aia nenorocita ! Țipam pentru împărțeam problemele cu ea mereu și nu voiam vreodată să o pierd , ea era torul pentru mine .

                   - Nu pot să cred ce aud , prin câte a trecut fetița asta ...

                   - De asta nu iese in oraș , de asta nu prea persoane noi prin preajma , de frică să nu fie găsită așa că te rog ca ce ți-am spus acum să rămână între noi , nu vrea să aibă mila nimănui , pana și pe mine m-a primit destul de greu .

                   - Știi de cine îmi amintește asta ? Se așează mai bine pe pat și privește într-un punct fix tavanul . Îmi amintește de mine și Damon , el e exact ca ea , doar că intr-o formă mai severă , se aseamănă atât de mult ..

 I C E R D E R Where stories live. Discover now