Capitol 35

4K 291 4
                                    




               Ajunsă acasă îmi eliberez imediat picioarele de sandalele mele cu toc și urc spre camera mea cu greu . A fost o noapte lungă pentru mine și oboseala își spune cuvântul asupra mea . De la etaj aud ușa de la intrare trântindu-se și pe Damon cum urcă grăbit scările cu sacoul în mână . Îl privesc câteva secunde și intru in camera mea fără a spune ceva . Îmi arunc sandalele într-un colț și vreau să fac la fel și cu rochia dar mâinile lui sunt din nou pe talie și îi simt răsuflarea în ceafă . Știam că o să vină după mine , asta face de nopți bune , intra neinvitat in camera mea și doarme lângă mine crezând că nu îl simt . Mi-a spus că lângă mine se poate odihni și de aceea nu fac nicio criza de isterie .

            - Ai fost cea mai frumoasă femeie din această seara ! Îmi spune după ce îmi sărută umărul stâng și pielea mi se furnică la atingerea lui . Mă întorc spre el și îl privesc direct în ochi , știam că undeva , am așteptat să aud toată noaptea aceste cuvinte , însă mai știu că acest bărbat nu este ca ceilalți și tot timpul îmi spune ceva ce mă surprinde în privat .
             - Nici tu nu ai fost mai prejos ! Îi răspund când mă ridic pe vârfuri pentru a-i săruta obrazul și scap din mâinile lui mergând spre baie . Aveam nevoie de un dus rece să îmi revin după euforia acestui moment și să mă trezesc din visare . 

            După minute bune in care am stat sub apa rece , mi-am luat rochia din satin pe mine și am ieșit din baie . Fix în acel moment și ușa camerei s-a deschis pe ea intrand mascului cu care am tot împărțit patul , cu parul ud și o pereche de pantaloni scurti , negri , lăsând la iveală multitudinea de tatuaje de pe corp și unu destul de mare pe pulpa piciorului , știu sigur că acesta nu era până acum .

- Drăguț tatuaj , acum îmi poți spune ce cauți aici ?
- E casa mea .
- Atunci o să plec eu .

Îmi iau telefonul și încărcătorul și merg spre ușa , găsesc eu o cameră în care pot dormi . Se pare că el nu are aceleași planuri pentru că se pune în fața mea , îmi smulge telefonul și încărcătorul și le aruncă pe noptieră .

- Nu am spus să pleci .
- Dar o voi face !
- Ești încăpățânată
- Iar tu nu ai înțeles că nu sunt marioneta ta !

Rămânem câteva secunde în tăcere , fără să ne mișcam și el este primul care sparge gheață venind spre mine ca un animal spre pradă . Mă ridică imediat în aer , și tresar speriată lăsându-mi mâinile pe umeri ca să mă pot susține mai bine de el . Din instinct picioarele mi se fac colac în jurul abdomenului tare și scot de la el un mârăit . Dacă nu am fi noi , chiar aș vedea acest gest ca pe unul romantic și poate copilăresc . Mă strânge mai mult de talie și își aproapie fata milimetric de a mea privindu-mă fix în ochi . Acei ochi închiși , care te lasă să vezi abisul prin ei . Ochii in care demonii valsează pe muzica morți și totuși acum sunt ochii răsăritului . Blânzi și calmi cu emoții lăsate la vedere . Un alt Damon sau poate este doar Sarp . Îmi săruta vârful nasului , un gest atât de pueril păna să îmi privească buzele .

- Ai slăbit . Constată când îmi susține toată greutatea cu o mână cealaltă fiind acum in parul meu aranjând firele răzlețe .
- Am obosit . Răspund când îmi ascund fața în locul meu preferat , gâtul lui . Îmi place să îi ating pielea fină și să îi miros parfumul dulce al pielii care acum e înlocuit de parfumul lui . Am apreciat la el faptul că e un bărbat care se îngrijește deși nu pare .
- Războinica Xena nu se lasă până nu iese triumfătoare . Îl aud când îmi mângâie fin parul și in brațele lui mă simt ca un copil .
- Eu nu sunt Xena . Oftez și îmi strâng mai bine brațele în jurul lui .
- Ai dreptate ! Șoptește și imediat mă ridic privindu-l în ochii . Nu mă așteptam să nege acest lucru , defapt chiar credeam că o să susțină . Îi simt buzele din nou pentru doua secunde pentru că se îndepărtează puțin . Ești mai mult de atât ! Afirmă și simt cum inima în mine creste , dar imediat simt salteaua moale sub mine și pe el deasupra lua luându-mi cu asalt gâtul cu sărutări umede . Îmi place acest moment dar nu este ok , nici pentru mine dar nici pentru el .

             - Te vreau atât de rău încât mă doare .. șoptește după un ultim sărut și își așează capul pe abdomenul meu inconjurandu-mi trupul cu mâinile . Nu știu dacă să iau remarca lui ca fiind una perversa , pentru că n-am mai trecut prin situații de genul dar îl apreciez pentru faptul că nu întrece limitele și stie să se oprească la timp . Dar în noaptea asta e diferit , este tandru și drăgăstos , mult prea atent pentru gustul lui ceea ce mă uimește .
             - Sarp ? Îl întreb jucându-mă cu mâna în parul lui țepos și îl aud cum mârăie la mine , dar nu asta contează acum , destul lui mă uimește . Îmi sărută abdomenul de două ori și se întoarce pe cealaltă parte , cu mâna mea cu tot .
             - Dacă te gândești la o întrebare tâmpită , renunța ! Îmi impune abia vorbind , ridicându-se mai sus , aproape de sâni . Și da , o să renunț la întrebarea mea , știu că îl voi enerva și chiar nu îmi doresc să îl văd cum se enervează brusc , îmi place ipostaza asta . Cu noi doi îmbrățișați , și poate mă simteam mai bine dacă nu eram din nou goală în fata lui , pentru ca da , mereu ajung goală intr-o situație de genul .

           Se mișcă din nou deasupra mea și își reia activitatea de mai devreme , mai întâi pe sânul drept , îl alintă cu foc apoi pe cel stâng , făcând la fel . Doamne ce bine se simte , se simte pentru că este el cel care îmi oferă plăcere . Mă atinge ca și cum aș fi un glob de cristal și îi e teamă să nu mă spargă , dar pana și el stie că sunt spartă în mii de bucăți . Senzațiile tari din corpul meu mă împing spre el , îi iau fața în palme și îl ridic puțin pentru a-l săruta . Îl doream să o fac , de prea mult timp , iar el îmi raspunde imediat cu foc , era o poftă apăsătoare și mai ales acum când îl simt atât de tare la intrarea mea mă aprinde și mai rău . Și prin acei pantaloni se simțea ca și cum as fii piele pe piele . Mă apropii și miezul meu fierbinte arde la propriu când îl simte și mai mult . Îi ating abdomenul lucrat și ceva îmi spune să continui mai jos spre tărâmul interzis , însă el nu e de aceeași părere cu mine caci imediat zboară din pat răsuflat greu . Își freacă suntem de câteva ori și dispare în baia mea , pornind deja dușul . Eram rușinată de ce voiam să fac dar într-un fel parca îmi doream să experimentez chestii noi .

           Îmi alung toate gândurile din cap și spun că odată în viața am și eu dreptul să greșesc , până la urmă sunt om , iar acest bărbat e un magnet . Deschid încet ușa băii curioasă de ce se afla în spatele acesteia și îl găsesc pe el , în cabina de dus , cu fața spre perete sprijinit de brațe . Era un Adonis gol . Fiecare parte din acest corp sculptat te făcea să fii invidios , chiar și femeie fiind . Păsesc spre ușa din sticlă și o deschid ușor , dar rămân în spatele lui . Îmi ascult instinctul și îi cuprind cu mâinile spatele imens și îi sărut umărul . Am nevoie de acest munte de sentimente mai mult ca oricând .

          - Nu mă pot calma dacă te știu aici , și mai ales goală . Știam asta , pentru ca tot timpul a avut grija , dar acum eu sunt cea care nu mai vrea să aibă grijă , știu că vreau ceva mai mult . Melek , nu mai rezist mult așa .. respira cu greu când mâinile mele coboară periculos de mult spre acel V proeminent , dar nu mă opresc și cu mișcări mici mă apropii și mai mult dar imediat îmi ia mâinile și le saltă din nou pe coaste , provocându-mi un zâmbet .
            - Întoarcete
            - Nu vrei asta ! Spune cu mâinile peste a le mele pentru a mă opri din atins .
             - Vreau ! Vreau să îi văd fața , cu picuri de apă , să îi văd reacțiile corpului când sunt eu în fața lui . Să îmi arate cu adevărat dacă mă dorește , o face , știu asta , dar mereu este bariera dintre noi doi .

         Se întoarce repede lipindu-mă de el cu intenția de ai nu îi vedea corpul și își așează bărbia pe creștet oftând zgomotos .

          - Nu îmi cere ceva ce nu ești dispusă să duci pana la capăt . Abia șoptește și îmi sărută fruntea oferindu-mi o îmbrățișare .

         Ce îmi face acest bărbat de îl doresc acum iar mâine știu că o să îl urăsc atât de rău precum mi-l doresc în acest moment . Se spune că noaptea e un sfeșnic bun , și încep să cred în acele cuvinte . Noapte suntem noi , iar ziua simpli oameni morți pe interior .

          După dușul pe care amândoi l-am făcut privindu-ne doar în ochii , mă aduce în pat și se așează și el foarte aproape de mine încât îi simt raspuflarea pe gât . Îl privesc , și văd un copil lângă mine . Cu ochii închiși și respirația regulată pare atât de liniștit .

 I C E R D E R Where stories live. Discover now