Capitol 27

11.7K 653 35
                                    




- Puteți să repetați vă rog ? Cred că nu am înțeles bine . Mă innec cu propria salivă și încerc să îmi dau seama dacă este aceeași persoană sau pur și simplu am înnebunit .

- Oh dragul meu , ai înțeles destul de bine , cred că deja o cunoști nu-i așa , ținând cont de reacția ta sau pentru că acum se află în casa ta . De unde dracu știe ea acest detaliu , este imposibil ca cineva să o fi urmărit , are patru gărzi de corp după ea , pe lângă Samuel.

- Dar cum este posibil ? Mi-ați spus că fată dumneavoastră urmează să preia conducerea . Nu aveți cum să fiți mama lui Melek .

- Melek merită acest cadou . Vreau ca ea să îmi ia compania și in plus este un stagiar la drept . Întotdeauna tine cu dreptatea .

- De ce nu mi-a spus nimic despre dumneavoastră sau de faptul că o să conducă o firmă , și nu inteleg partea cu fiica .

- Deja sunteți și apropiați , este un lucru minunat pentru că puteți colabora mai bine . Ea nu stie nimic despre mine , ți-am spus că este fata mea pentru că așa mi-am dorit , ți-am spus că este ceva legat de trecutul meu  . Deci o vei aduce tu sau o voi convinge eu ?

- O voi aduce eu . O zi bună !

Închid apelul și mă trântesc pe scaun lăsându-mi capul pe spate . Acum nu o voi scoate la capăt cu bine și cum dracu tocmai ea să fie partenera mea . Cum sau întâlnit sau de unde o cunoaște pe Anette , la dracu , din nou totul se învârte în jurul ei . Acum situația este dată peste cap complet . Ea mai mult ca sigur îmi va face o schemă urâtă în fața presei .

           Îmi termin dosarele și plec din birou , am nevoie de o tigara . Vreau să merg pe terasă dar camera mea e mai aproape . Pe hol îi văd ușa camerei între deschisă , de obicei o inchide , nu suportă să îi calce cineva intimitatea. In afară de mine , mereu vin aici noapte când nu pot dormi și o privesc cu doarme , e o imagine frumoasă . Ascult lângă ușă și nu aud niciun zgomot , deschid ușa și o zăresc  întinsa pe pat cu pătura pe jos , așa adoarme mereu nu are un somn liniștit uneori și nici nu poate sta prea mult acoperită . Dar acum este ceva diferit , este aproape goală doar în lenjeria aia blestemată și nimic mai mult . Niciodată nu am văzut-o așa , întotdeauna este îmbrăcată până la refuz . Doamne are un corp superb și atât de bine conturat , cine ar fi crezut că sub acele haine urâte se ascunde o zeiță . Simt cum mă activez și asta nu-i de bine , mai ales că nu am mai făcut-o de prea mult timp , pentru mine ea , in momentul de față este un pericol . Iau pătura de pe jos și o acopăr din nou până nu mai văd urmă de piele de la gât în jos . Închid ușa in urmă mea și intru în camera mea . Îmi iau pachetul de țigări și deschid ușa balconului .

Fetița asta îmi trezește toți morții . Ce dracu !? Până acum nici nu mă uit mai ea iar acum doamne cât mă doare , nevoile fiziologice își spun cuvântul . Am nevoie de sex mai rău ca de aer și nici țigara nu mai are niciun efect . Aș vrea să dorm dar este prea devreme și Margo la opt trebuie să plece , după ce prepară cina . Nu suport să dorm cu alte persoane în casă .

- Damon , e timpul să plec . Te rog să o trezești tu pe Melek . îmi spune Margo de pe hol . Îmi iau la revedere și mă duc să îmi fac un dus .

Îmi șterg picăturile de apă , îmi iau o pereche de pantaloni sport și merg spre camera ei . Bat de două ori dar nu primesc niciun răspuns . In camera nu era nimeni și patul era făcut . Aud dușul și  mă așez pe pat până termină ea , nu stă foarte mult de obicei . 
               Aud ușa deschizându-se și ea ea ieșind într-un prosop minuscul . La dracu , simt că mor . Mă ridic repede și mă întorc cu spatele când văd că deschide gura să spună ceva .

               - În zece minute să cobori la masă .

            Ies ca o furtună din cameră și cobor în grabă scările . Simt din nou durerea și mă enervează la culme că mă gândesc la câte lucruri ar putea să facă gura aia mică a ei . Mă comport ca un adolescent tâmpit și nu suport , nici măcar nu știu de ce dracu reactionez ca un copil plin de hormoni în preajma ei . O știu de ceva timp și să fiu al dracu dacă nu e singura femeie din viața mea care stie mai mult decât ar trebuii . De ce am făcut asta ? Odata și odata va pleca , va dispărea din viața mea știind prea multe lucruri despre mine .
               Îi aud pașii pe scări și o văd pe ea apropiindu-se de masă , îmbrăcată de data asta , foarte bine pentru sănătatea mea .

                - Să uităm incidentul de mai devreme și să ne concentrăm pe conferința de presă . Să începem cu începutul , o să spun că toate afirmațiile din presa sunt false și că noi doi am fost intr-o vacanță . O să te prezint drept Anah Smith , ești de acord ?

- De unde ? Defapt de ce mai întreb .

- Nu asta e important acum . Voi spune că ești un avocat și vei primi și un cadou dar asta vei vedea atunci .

- Despre ce cadou e vorba ? Știi că nu accept . Îmi spune rece când își privește mâncare , jucându-se cu furculița .

- Știu , de aceea ți-am spus dinainte . Vreau să te comporți ca o adevărată doamnă și să îmi fi alături mereu . Dacă presa îți pune întrebări , bagi ceva de la tine , nu e important asta .

- Da , să trăiți ! Mai doriți și altceva , domnule Koper ?

- Nu e amuzant . Asta este și pentru tine , te ajută mult pe viitor . Mai ales că numele tău va fi asociat cu al meu .

- Desigur , marele Damon Koper și Anah Smith , un nou cuplu pentru show-biz . Ce frumos !

- Știu că nu suporți să fi în centru atenției dar pentru asta ești persoana perfectă de asta am nevoie de tine . Puteam să aleg pe altcineva dar dura prea mult și nu pot fi sigur dacă respectă normele contractului de confidențialitate .

- De ce ai nevoie de un astfel de contract ?

- Nu am , pentru că ești tu dar cu altcineva mi-ar trebuii , unele lucruri nu se pot spune .

Mă ridic de la masă și merg spre camera mea fără să mai spun ceva . Sper că am luat decizia corectă în privința ei și că nu mă va dezamăgi . Sper să se comporte ca o adevărată doamnă . Am nevoie de ea pentru acest joc , și oricum relația asta falsă o să dureze foarte puțin timp iar ea va deveni din nou anonimă , mă voi ocupa personal de asta dar mai ales de persoanele care i-au făcut copilaria un chin . Prea puțin îmi pasă că i-au dat viața , o să îi fac să plătească pentru fiecare lacrimă vărsată de ea în toți acești ani , măcar atât pot face pentru ajutorul ei .

 I C E R D E R Where stories live. Discover now