Capitol 28

9.5K 553 16
                                    



Astăzi este o zi importantă pentru mine și vreau ca totul să fie pus la punct . Cei de la pază sunt deja pe poziții în locul în care se va ține conferința și i-am instruit bine , pentru că orice greseala , fie ea și mică îmi vă duce totul pe apă . Totul merge perfect până acum . Îmi aranjez bine cămașă neagră și încerc să îmi fac cravata care , la dracu , nu merge să îi fac nodul . Îmi iau sacoul pe mine și bat de două ori la ușa ei până aud un cuvântul care îmi permite accesul în camera ei . Deschid ușa cu greu și rămân pe loc când o văd pe ea . Ce dracu s-a întâmplat cu Melek și unde a dispărut pentru că femeia din fața mea nu seamănă deloc cu ea . Rochia roșie  din satin cu mâneci lungi și până la genunchi cu o spărtură îndrăzneață în parte din spate și fără decolteu o face o adevărată doamnă . Mereu mi-au plăcut femeile decente și doar în pat goale . Sandalele negre simple îi fac picioarele să arate demențial și parul aranjat pe perfecție lăsat pe spate în bucle mari iar machiajul atât de simplu dar frumos . Cum am mai spus , o adevărată doamnă !

- Eu sunt gata , tu ai terminat ? Îmi spune când se plimbă prin cameră căutând ceva fără să mă privească .

- Știi cumva să faci un nod la tâmpenia asta ? Omul care sa ocupat cu ținuta mea , a uitat să îmi facă și nodul .

Se apropie periculos de mult de mine și îmi ia cravata din mână și  ridică gulerul cămășii , așează bucata de material în jurul gâtului , fără să mă privească măcar o dată , pare așa sigură pe ceea ce face și parfumul ei dulce mă înnebunește fiind așa aproape de mine . Termină nodul de făcut , îmi așează gulerul cu atenție terminând astfel treaba se îndepărtează de mine să își ia plicul argintiu .

- Mergem ?

- După dumneavoastră , doamnă Smith !

Îi fac semn spre ușa ca un adevărat domn ce nu sunt și o urmez . Ar trebui să îi mulțumesc pentru ajutor și să îi spun că arată demențial dar nu îmi stă în caracter să fac astfel de remarci siropoase . Afară , limuzină dejă ne așteaptă , iar șoferul îi deschide ușa iar eu intru pe partea cealaltă .

- Totul o să fie ok , ești bine ?

O întreb când șoferul pornește mașina și plecam de pe loc .

- Dacă nu te-aș cunoaște , aș spune că tu ai emoții mai mari ca mine .

- Niciodată ! O să fie și Derek însoțit de Bella . M-am gândit că ți-ar prinde bine niște fețe familiare .

- Știu , am vorbit cu Bella ieri când am fost să pregătim localul .

- Cum merg pregătirile ?

- Destul de bine , în mare parte am cam încheiat , mai au doar proba pentru verighete . Sper să se termine odata ..

- Cine ar fi crezut că prostul de Derek va fi pus cu botul pe labe de o femeie .

- Nu spune asta ! Eu doi chiar se iubesc . Dacă tu ești incapabil să iubești pe cineva nu înseamnă că nimeni nu poate .

- Cum spui tu , dar și tu ești exact ca mine . Acum doamnă Smith , e momentul să îți faci intrarea pentru că am ajuns .

O privesc pentru câteva secunde și văd teamă în ochii ei dar își revine imediat și ii face semn șoferului . Ii deschide ușa și ies și eu ajungând imediat lângă ea . Îmi aranjez mai bine sacoul și îi ofer brațul meu , aceasta zâmbindu-mi . Intrăm amândoi în hotelul Grand Palace unde se ține conferința și un majordom care se uită mult prea insistent la femeia mea ne îndrumă spre sala mare a hotelului .

 I C E R D E R Where stories live. Discover now