Capitol 8

13.8K 710 24
                                    







               Cele doua zile s-au încheiat in sfârșit fără alte incidente și mă bucur faptul că m-a evitat în timpul rămas la cabana . Mi-am  luat telefonul deși nu voiam să fiu deranjat . Multitudinea de mesaje de la firma și ceilalți oamenii cu care colaborez , deja îmi provoacă nervi , am angajat numai incompetenți pentru că de când am pus firma pe picioare , eu muncesc tot timpul și pentru ei și nu invers .

                 Pornesc  mașina  și  mă întorc pe drumul spre casa . Am  mult de muncă după spusele lor . Mai  trebuie  să  mă  ocup și de compania acelei doamne , ce dracu o fi fost in capul meu , m-am complicat și mai rău .

                 În  casă  totul  este așa cum am lăsat când am plecat deci menajera nu a fost aici . Știe  atunci când plec undeva că nimeni nu are voie în casă . Mi-am  făcut un duș și am luat un costum la întâmplare din dressing .  În  20 de minute eram deja în fața companiei . I-am  aruncat  cheile valetului să mi-o ducă în parcarea subterană . Cum Derek  nu este aici , fac munca la dublu . Toată  lumea  mă salută și termină imediat discuțiile cum mă văd pe mine , i-am angajat să lucreze , nu să stea pe loc .

                  Pe  birou  era  dosarul  firmei  de  la  NewAttorneys . L-am răsfoit  și am rămas surprins de amplitudinea acestuia . A  avut  mulți parteneri buni în materie de bussines , doamna Anette chiar sa ocupat de aceasta firmă și nu pot concepe faptul că mi-a dat-o pe tavă fără să mă cunoască , mi se pare ceva putred la mijloc , însă o să descopăr eu și asta și tare sunt curios să o descopăr pe fiica ei .

                     Aproape  de  miezul nopții termin toate dosarele și am pus totul la punct pentru o noua săptămâna de muncă , mi-am aranjat pe zile fiecare caz pe care trebuia asistenta mea să o facă , și mă îndrept spre casă . Sunt  extrem de obosit și tot ce îmi doresc acum este să îmi fac un duș și să dorm , să am și eu odata după mulți ani un somn liniștit , fără coșmaruri . In mașina îmi apare în fața ochilor imaginea ei și devin nervos pe femeia care îmi apare în minte în cele mai proaste momente . Cum se face că în preajma ei sunt relaxat dar și nervos în același timp , cum reușește să pară un înger in fața oamenilor dar în spate poartă o mască , și cum se face că în prima noapte mi-a apărut in vis vocea micuței mele ? De ce nu mai aveam coșmaruri atunci , ce puteri ciudate are fata asta ?

                    Dimineața  m-am  trezit bine dispus , lucru care nu se întâmpla foarte des și cu toate că am visat-o din nou și i-am auzit vocea parca simt că ceva bun se vă întâmpla . Îmi  fac o cafea îmi iau laptopul și mă așez la masă .  Astăzi îmi fac munca de acasă , nu vreau să îmi stric buna dispoziție cu fața angajaților mei .

                    Îmi  caut  un  grafic pe masă prin multele hârtii , dar dau de altceva , strălucitor . Era o brățara din argint minusculă și foarte elegantă și pe spate era gravat " Insan Ol " ( Fii om ) , și știu cine este și posesoarea , o fată cu ochii mari și privirea misterioasă , dar de ce acest citat ? Cu  asta mi-am amintit și că trebuie să vorbesc cu directorul facultății din nou , să văd dacă banii pentru bursa au intrat . Copilul asta îmi aduce aminte de Selin și simt ceva ciudat în toată situația asta . Mi-am continuat treaba încercând din răsputeri să îmi țin mintea ocupată

               A doua zi , am primit un apel de la director universității , mi-a spus că ar dorii sa vorbim față în față situația ei , așa că m-am îmbrăcat în ceva lejer și am plecat spre facultate , mă simt ca un părinte care se duce să vadă situația școlară a copilului . Am  parcat într-un loc mai retras , masina  mea nu are nevoie de ședințe foto pe ea . Știu  că  atrage  multe  priviri și asta îmi displace , mai ales că e înconjurată doar de copii . Merg  spre  birou și intru fără să bat , îl găsesc stând cu picioarele pe birou și citind o carte destul de veche dacă stau să mă iau după culoarea paginilor .

 I C E R D E R Where stories live. Discover now