Capitol 6

14.8K 731 12
                                    

       

          

              Evenimentele  din  seara trecută , mi-au  lăsat  un  gust  amar și o frică imprimată în inimă . Dacă  rămâneam  acasă  toate acestea   nu  s-ar fii întâmplat niciodată și nu aș fii avut coșmaruri din nou . Când  am ajuns  acasă  la el , nu îmi amintesc dar m-am trezit singură intr-o cameră mare , m-am speriat de negrul ce înconjura camera . În  fața ochilor îl vedeam doar pe acel om cum încerca să mă atingă sau să mă sărute , eram un dezastru , nu aveam maturitatea necesară să trec cu brio peste acest eveniment  . Nu  știu cum am ajuns în acel colț cu el dar încheietura mea se înnegrise și mă blocasem , în fata mea se derulau doar bătăile de acasă , mi se redeschisese un capitol pe care crezusem că l-am închis . Iar în momentul când Damon și-a făcut apariția , am putut răsufla ușurată deși nici in el nu am incredere . Eram  în  siguranță alături de el , simteam asta și îmi pare foarte rău că a încasat un pumn pentru mine , e un necunoscut care s-a aruncat cu capul înainte pentru mine  .

M-am ridicat  din patul în care am fost pusă și am ieșit pe hol. Foarte multe uși erau în jurul meu , le-am încercat pe toate până am ajuns la ultima care era de un negru mat . Am  deschis-o  încet și l-am văzut pe Damon întins pe pat . Știu  că nu este bine ceea ce fac sau cel puțin corect dar acum chiar nu pot dormi singură . Îmi  este prea frică ! Dacă eram acasă o rugam pe Bella să doarmă lângă mine pentru că ea e singura care îmi stie viața cu adevărat . M-am asezat lângă el de parcă cineva mă împingea și după un dialog destul de aprins între noi , a făcut ceva ce m-a surprins . Mi-a oferit un loc lângă el . Când mi-am pus capul pe pieptul lui am simțit ceva nou , ceva ce cred că se numeste " acasă " să îi aud bătăile inimii a fost un calmant atât de bun încât am adormit imediat .

Dimineața  după  discuția cu el , m-am mai linistit . Credeam  că voi ajunge exmatriculată  și nevoită să mă întorc în Anglia la familia mea după toată nebunia de noaptea trecută  . Acest  gând îl pot considera mai mult un coșmar . Mi-am  jurat că nu mă mai întorc acolo nici gând . Îmi  e mult mai bine singură decât alături de ei , nu au știut să îmi fie părinți .

Am  coborât  încet  scările căutându-l  pe  Damon  dar  era  de negăsit . L-am strigat  și apare de după două uși mari , cred că acolo era bucătăria . Nu îmi  complic mintea cu reținutul camerelor pentru că este prima și ultimă dată când mai calc pe aici. Locul  acesta nu este de mine  și nicodata nu m-am gândit că poate cândva voi ajunge și eu intr-o casă așa . La  16 trebuie să ajung și la restaurant . În acesta seară am program prelungit , un domn își face ziua acolo și dorește să stea peste program .

        - Te rog , pot să plec acasă ? Azi am o zi grea , trebuie să stau peste program . Nu știu de ce îmi tot cere explicații , nu o să facă niciodată parte din viața mea și nici eu din a lui . Nici măcar prieten nu vreau să îl numesc , este mult prea mult .

- De  ce  să  stai  peste program? Mă întreabă fără să mă privească , el fiind concentrat asupra lucrurilor împrăștiate pe masă .

- În  această  seară este ziua unui domn care a plătit în plus ca să stea peste program . Iar  eu trebuie să rămân . Dar nu asta este important , chiar trebuie să plec .

- De ce trebuie să rămâi tocmai tu? Mă privește de această dată și parcă mă pierd în negura ochilor lui .

- Nu este treaba ta . Îi spun repede și îmi mult privirea pe ceașca de cafea .

 I C E R D E R Where stories live. Discover now