Capitol 15

11.8K 628 9
                                    




- Rămâi cu mine - vocea din capul meu mă împingea să spun cuvintele cu voce tare dar am preferat mai bine să închid ochii și să încerc să dorm . O simt în același loc și pot să bag mâna în foc că acum mă privește ca pe un experiment . Poate ar trebui să fac o schimbare în viața mea sau măcar să încerc . Poate are dreptate , ei nu iar fii plăcut niciodată ca eu să ajung în halul acesta .

***

După un timp simt cum salteaua se lasă sub greutatea cuiva dar nu reactionez , îmi amintesc unde sunt și cine e lângă mine , a treia oară când ea doarme lângă mine . Stă la o distanță destul de mare fața de mine , mă uit pe noptiera mică și văd ca este doua dimineața . Nu știu cum am putut să dorm atât de mult dar mă simt mai bine ca oricând , îmi întorc privirea spre ea și o analizez puțin , are aceleași haine ca azi și să mor de nu îmi vine să i le arunc . Acel tricou minuscul în talie și atât de strâmt și nu mai spun de pantaloni care se mulează perfect pe curburile ei . Totul atât de perfect . O iau încet de umeri fără mișcări bruște și o așez pe pieptul meu acoperind-o și pe ea cu pătura care a pus-o peste mine până să adorm , nici nu s-a sinchisit să se acopere și ea , stătea ghemuită cu spatele la mine . Respira atât de încet încât mă gâdila pe gât dar este plăcut . Îmi bag mână prin acel păr mătăsos și văd ca și ei ii place , îmi înconjoară talia cu mâinile ei micuțe și înjur în șoaptă când mă atinge pe rană , dar tac pentru că este ea și dacă era conștientă sigur și-ar fi cerut mii de scuze .

                  Nu am mai făcut asta niciodată , stau intr-o cameră cu o femeie și să nu fac sex cu ea este nou pentru mine dar îmi place . Pare asa un copil blocat într-un corp de femeie . Maria a spus că ea este îngerul meu și dacă mă uit mai bine chiar are fața unui înger . Nu cred că a făcut vreun rău în viața ei și nici nu cred că ar face , doar eu sunt prostul care crede asta , că ea ar fii defapt o scorpie care își urmărește planul , dar pe bune acum , eu sunt tâmpitul care se tine după fundul ei .


***

                Spre dimineața , mai exact ora șapte sunt deja treaz , stă în același loc în care am pus-o acum câteva ore , respirația e controlată și se foiește câteodată. Încerc să o dau de pe mine fără să o trezesc , îi așez mai bine perna pe care eu am dormit și o învelesc . Îmi iau tricoul de pe jos și tenișii , plec din camera silențios și închid ușa de la intrare cu perechea de chei pe care am găsit-o în camera de zi .

Ajung acasă , îmi fac repede un duș și mă schimb , astăzi am de gând să trec pe la firmă , nu am mai fost de ceva timp și cum am lăsat totul in grija lui Derek îmi e teamă că totul este cu susul în jos .

În interior toată lumea alergă fiecare pe unde poate iar când mă văd , dispar din calea mea . Apăs butonul liftului și aștept sa ajungă , la etajul meu o văd doar pe secretara .

-Unde este toată lumea? O întreb când că apropii de micul ei birou . Aceasta aproape scapă pixul pe jos când mă vede iar cu vocea tremurândă îmi spune.

-Bine ați venit domnule ! Toți angajații sunt pe teren , în ultimul timp avem multe cazuri și nu le putem face fata .

-OK !

Respiră și îmi mulțumește zâmbind . Am spus că încerc sa schimb ceva și asta voi face . În biroul meu , totul este exact asa cum am lăsat pe semne că Derek a făcut totul din biroul lui . Am atâtea dosare pe masă cu diferite cazuri , in noaptea asta nici nu știu dacă mai ajung acasă . Am rămas in urma cu multe . Mă așez pe scaun îmi scot telefonul din buzunar , îl pun într-un colț și deschid primul dosar . Un bărbat pe nume John Mercho este dat în judecată de soția lui Jeniffer pentru abuz . Ea îmi cere să o susțin personal în instanța , pentru că pe domeniu sunt cel mai bun . Îl pun intr-o parte pentru a-l lua acasă și de al citii cu atenție . Celelalte dosare sunt pe diferite subiecte și unul este cel pe care mereu îl întâmpin . Acțiunile mele și toți acei băgăreți care îmi vor firma doar pentru ei . Am muncit prea mult pentru a lasă totul pe mâna unor incompetenți . Era ora opt seara și mai am doar doua contracte ale unor doamne care își doresc sa lucreze . Au CV-URI impresionante și diplome de absolvire de la cele mai bune universități din țară , i-am dat mesaj asistentei mele , Ana sa îmi stabilească mâine o întâlnire cu ele . Vreau să le cunosc personal .

 I C E R D E R Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora