Capitol 20

11.6K 602 29
                                    



                  - Ar trebui să înveți să ai răspuns la orice . Asta e viața reală , iar tu ești prea slabă ca să trăiești în ea. Cuvintele lui mă dor mai rău ca un cuțit înfipt în inimă . Asta e părerea lui este mine !? Ca sunt prea slabă să înfrunt realitatea , habar n are ce realitate crudă înfrunt eu zi de zi .

                   - Cum poți spune asta  ! Am vrut doar să văd dacă ești bine , și tu in schimb tipi la mine . Ce e inneregula cu tine , asta e întrebarea bună ! Tu ești problema .

Nu îmi mai răspunde , in schimb se uită undeva in spatele meu , parcă gândindu-se la ceva anume . Ii pun mâna pe umăr și îl așez jos , pe pat . Nu îmi comentează , doar se supune , îmi ia mâna de pe umăr și o îndepărtează ușor , nu mă privește nicio secundă , iar asta pentru mine înseamnă că trebuie să îl las în pace . Mă întorc cu spatele cu gândul de a pleca mai repede din casa lui .

-Nu pleca . Să nu plec , dar prin gesturile lui asta mi-a demonstrat , ca vrea să îl las în pace . Acum nu mai știu ce să fac , să plec sau să rămân ?

-Nu te astepta să îmi cer scuze . Nu sunt obișnuit să o fac dar vreau să rămâi și nu mă întreba de ce , dar vreau doar să rămâi , măcar in noaptea asta .

Simteam durere in vocea lui și mult regret . Acum sunt in acel moment in care , orgoliul și inima se bat cap în cap și pe care să las la conducere . Deja mă întorc spre pat și îmi dau seama ca inima are mai mult control asupra corpului meu . Îl privesc și pentru o secundă îl văd zâmbind dar revine imediat la fața lui indescifrabilă .

- Ok , dar doar dacă îți ti gura închisă și nu mă mai jignești .

-Asta face parte din mine , Xena . Nu mă poți schimba și să nu de a dracu' să îți treacă asta prin cap pentru că nu vreau .

Oftez și mă așez pe fotoliul de lângă pat , uitându-mă la unghii . Ma numit " Xena " din nou și mă întreb dacă poate mai mult de atât . Oare as putea să aflu vreodată ce se află in mintea lui diabolică.

-Cum ai ajuns  atât de sifonat ? Într-un fel acum mă amuză pentru că își dă ochii peste cap și oftează zgomotos . Nu cred că sunt singura persoană , care ia adresat întrebarea asta .

-De ce te interesează ? Te întreabă acasă?

-Iar ești nesimțit Sarp ! Ce am discutat noi mai devreme ?

-Nu te-am jignit cu nimic , femeie ! Și sună al dracului de bine , numele meu rostit de tine . Asta ce dracu mai vrea să însemne ? Dacă nu era el , puteam să jur că se dă la mine , dar cum este vorba de el îmi este imposibil să cred . Și eu acum ce ar trebuii să spun , nici nu știu de ce l-am numit astfel .

-Te-am lăsat din nou fără replică nu-i asa ? Am efectul acesta asupra femeilor , mai bine spus a fetițelor în cazul tău .

Și  am început din nou ! Omul astă e bipolar cu acte în regulă , mai clar ca ziua că el suferă de dubla personalitate , dacă acum câteva minute  țipam unul la celălat iar acum el râde de mine .

-Nu mai lăsat fără replică , doar mă gândeam .

                       - Uimește-mă , dacă nu realizezi am destul timp la dispoziție . O să stau o perioadă imobilizat în nenorocitul asta de pat . Asa că te ascult Xena .

                        - Nu îmi mai spune așa . Nu îmi place !

                        -Nu mă interesează !

 I C E R D E R Where stories live. Discover now