Capitol 5

15.2K 786 8
                                    




- După  numele  tău , presupun  că  ești  din  Turcia . Îi spun când mă apropi mai mult de ea pentru a auzi mai bine ce îi spun , iar ea se trage mai departe de mine .

- Defap  nu , eu  sunt  din Londra . Spune lăsându-și paharul pe masa de sticlă și uitându-se oriunde doar la mine , nu .

- De aici și partea cu accentul presupun , de ce nu au rămas în Turcia ? Am înțeles că e o țara frumoasă . Ezită un timp să îmi răspundă  , apoi îmi dă lovitura .

- Nu  îmi  place  să  discut astfel de lucruri . O las baltă pentru că dejă începe să mă enerveze , acum se crede și regina Angliei .

- OK ! Spun scurt

Cum  a  spus  și ea , aceste lucruri nu se discută . Mai  ales cu cineva necunoscut . Bella  o  ia  pe  Melek  de mână  și o roagă să coboare jos pentru a dansa , după câteva rugăminții cele doua fete se duc jos să se distreze .
Derek  vine  lângă  mine  și batem  palma . E  fericit , în  culmea fericirii mai bine spus . Așa rău e când te îndrăgostești oare ?

- Frate  am  dat  lovitura ! Fata  asta  are tot  ce îmi doresc . Nu e ca  restul , nici  măcar nu vrea să audă că sunt bogat și se comportă exemplar . Mă  vrea  doar  pe mine ,  pe simplu  Derek . Și prostul chiar crede asta ? Până la urmă toate v-or banii , dar îi fac jocul .

- Tu  știai  că pe micuța brunetă , o cheamă Melek !?

- Bella  mi-a  spus  că  ea  nu prea  vorbește  de obicei despre ea , doar dacă vrea ea își spune numele . E mai ciudată ea , dar pare o fată bună , părerea mea .

- Ciudat , mie  mi-a  spus , are  aceleași origini  ca mine . Nu mă așteptăm . Copilul astă , e cam insuportabil .

- Deci  de  asta  e  așa frumoasă , au  avut  dreptate  când  au spus că turcoaicele sunt superbe . Când l am auzit aproape m-am înecat cu bautura .

- Taci  dracu  din  gură , vorbești numai prostii , dacă asta e frumoasă , eu mă călugăresc !

                 - Poți să începi de pe acum să cauți o Mânăstire , îmi spune în glumă și mă bate pe spate .

Coboară  repede  jos  și merge lângă Bella care dansa cu Melek , omul asta nu ar lăsa-o nicio secundă singură , ce patetic . Mă ridic  și mă sprijin de bara de fier , analizez  toate  persoanele , până o pierd pe mica brunetă din raza vizuală . Acum chiar mă simt ca o bonă , noaptea asta trebuia să mă îmbăt de fericire că am încă un milion de euro în cont iar eu ce fac !? Într-un târziu o zăresc pe mică " sirenă " era  într-un  colț  îndepărtat al clubului , acolo unde reflectoarele nu ajung și mi-a fost ușor să o recunosc fiind singura îmbrăcată în alb ,  încerca   să  scape de un bărbat care tot dădea să o sărute , pentru câteva secunde am crezut că se cunosc dar se pare că nu este adevărat , acel individ voia să profite de ea după modul în care tot îl împingea . Mi-am  lăsat paharul pe masă și am coborât hotărât scările , nu permit astfel de gestul in localul meu , indiferent de cine este , actele de violență mă enervează teribil . Toți  cei din jurul meu s-au dat la o parte , făcându-mi loc pentru a ajunge la acel bădăran .

Îi  fac  semn  DJ-ului , să oprească  tot și îl iau pe nesimțit de pe ea întorcându-l cu fața spre mine , e un puștan de 19-20 de ani plin de hormoni . Mă uit puțin la ea să văd cum e ,  tremură din toate  încheieturile și are privirea fixată în pământ , rochia fiindu-i sfâșiată de la genunchi în sus . Acum  mă gândesc că , a fost  o idee proastă să vină cu mine aici , copiii chiar nu au ce caută , nici nu se poate apăra singură .

 I C E R D E R Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum