Capitol 25

10.5K 736 150
                                    





                    Damon s-a trezit din nou la viața și l-a acaparat pe Sarp din nou . Se pare că sora lui declanșează dubla lui personalitate deși am mai discutat cu el despre ea , acum totul este diferit petru că fără să realizez am adus-o în discuție și pe mama lui . Mă durea sufletul să îl văd așa .

Când a leșinat în brațele mele am simțit că i-am luat viața unui om . Am încercat sa îl trezesc și i-am rugat pe oamenii din jurul nostru să mă ajute , mă simteam pierdută ..

***

             Cel mai frumos moment din viața unei femei este acela când este cerută în căsătorie ne omul pe care îm iubește . Toate își  doresc acest lucru și mai ales în ziua nunți , să fie în centrul atenției .

             De aceea acum sunt cu Bella într-un mall , în căutarea rochiei perfecte de mireasă care să o facă o adevărata în ziua mult așteptată . De acum trei săptămâni de când a fost cerută parcă stă pe pietre încinse , nu mai are răbdare . Derek și-a dorit să facă nunta cât mai repede dar în același timp să se poată recupera și prietenul lui pentru a fi prezent și alături de el în ziua cea mare , iar majoritatea serilor ni le-am petrecut împreuna , discutand despre nuntă sau uitându-ne la un film sau chiar un meci . Damon pare să se recupereze mult mai repede și pare să se împace cu ideea că Derek vrea să îi fie alături , au comunicat mai mult ca de obicei . În ultima perioadă , s-a comportat destul de ok , fără incidente neplăcute și relația noastră de prietenie a avansat într-un mod bun . Această lună în care am locuit amândoi in aceeași casa a fost foarte liniștită .

                 - Trebuie să intrăm și aici . Am văzut o rochie frumoasă și cred că îmi și vine . Mă ia de mână și intrăm într-un magazin de lux . Mii de rochii superbe , simple sau complexe dar și prețul este pe măsură si cred cu tărie ca nu mi-aș permite să iau ceva de aici .

- Bella , hai să plecăm de aici , prețurile sunt foarte ridicate .

- Draga mea , Derek mi-a oferit cardul lui , mi-a spus că ăsta este cadoul lui pentru mine .

- Mă bucur pentru tine , chiar meriți să fi fericită și cred că el este mai mult decât potrivit pentru tine . Îi spun iar Samuel , omul de la paza care sta după noi NON-STOP la ordinele lui Damon , mă aprobă zâmbind .

- Știu , ma făcut să îmi pierd mințile , mi-a dat lumea peste cap in patru luni și nu mi-aș mai vedea viața fără el

- În curând voi rămâne singură , nu o să mai ai timp de mine . Îi spun când mă uit la o rochie , printre rafturile magazinului.

- Nu fi prostuță ! Mereu voi avea timp pentru cea mai bună prietenă a mea , pana la urmă tu ești cea care mi-a deschis ochii , dar încă nu mi-ai spus , ce este între tine și Damon ? Apropierea asta dintre voi mă sperie puțin .

- Nu ai de ce , am ajuns să fim prieteni și ne înțelegem mai bine , luna asta a fost chiar normal .

- Melek , simți ceva pentru el ?

Niciodată nu m-aș vedea cu el împreună , sau să țin în acel fel la el . Suntem doi oamenii care fug de oamenii , suntem predestinați singurătății . Amândoi avem un trecut negru în spate , chiar dacă sub forme diferite , împreună ar fii apocalipsa . Suntem atât de diferiți și chiar dacă ipotetic vorbim s-ar aprinde ceva între noi se va stinge înainte să se extindă . Nu mă pot lupta la nesfârșit cu prezentul și trecutul lui , este prea greu pentru mine și chiar dacă am trecut prin greul vieții , nu sunt atât de puternică pentru a-i face față .

 I C E R D E R Where stories live. Discover now