Capitol 16

11.7K 610 18
                                    





- Azi-noapte de ce erai din nou în brațele mele ?

Obrajii ei prind o culoare rozalie și se întoarce cu spatele , își ferește privirea . Nu am vrut să sune ciudat sau într-un mod pervers dar aseară a fost o alinare .

- Îmi cer scuze pentru azi noapte , doar că Bella era in camera ei și vorbea cu Derek . Nu am putut să o deranjez .

- Eu am fost intrusul , nu trebuie să îți ceri scuze ..

Derek și Bella erau îmbrățișați pe canapea , vorbeau in șoaptă și zâmbeau , nici nu vreau să îmi imaginez ce dulcegării își șoptesc . Mi s-ar făcea scârbă . Mă așez pe fotoliu pentru ca e singurul loc disponibil si nu îmi doresc sa ii deranjez nici pe cei doi porumbei . Melek rămâne in picioare , nu m-am gândit ca ea nu va mai avea loc , canapeaua fiind ocupată de cei noi .

-Vino aici. Îi fac semn spre fotoliu când mă ridic puțin ,ea se aproape iar când e suficient de aproape de mine o așez forțat pe picioarele mele ca un copil .

-Stai aici . O înconjor cu brațele iar ea stânjenită , uitându-se când la mine când la cei doi încerca sa îmi îndepărteze mâinile dar nu o las .

-Știți mie chiar mi-ar plăcea să vă văd împreună .

-Derek taci dracu din gură , parcă îți era foame .

-Chiar îmi este foame , am stat toată ziua și nu am mâncat nimic tocmai pentru asta dar sa te văd pe tine asa , cu Melek in brațele tale este mult mai ok .

-Ai trei secunde să te cari de aici și sa pleci in bucatarie!

-Gata șefu ! a luat-o pe Bella de mâna și au dispărut in bucatarie . Mă uit spre ea și o văd cum se joaca cu degetele fără sa spună ceva .

-Îți este foame?

-Nu , am mâncat puțin de dimineața . Se ridică de pe mine dar o prind de încheietura mâinii , se uită speriată la mine dar se calmează când mă ridic și eu , o trag până în camera ei . O invit înăuntru și închid ușa cu cheia in urma mea , nu vreau sa fiu deranjat de Derek sau Bella care se întreabă unde dracu am dispărut

- De ce ai închis ușa cu cheia ? Întreabă speriată .

- Vreau să dorm , știu că ai gătit atâtea , și nu e o jignire faptul că nu mănânc  . Îi spun când îmi dau cămașa jos și mă arunc în pat , îi simt privirea pe spatele meu și hotărăsc să mă întorc cu fața spre ea  . Nu mai sunt în stare să conduc până acasă . Îi spun într-un final când văd că vrea să îmi pună o mie de întrebări .

-Damon .. Șoptește după minute îndelungate în care pare că vorbește singura cu ea .

-Când suntem doar noi doi îmi poți spune Sarp , asta bineînțeles dacă îți dorești . Mă ridic în fund în pat și mă rezem de tăblia patului , mi se pare atât de moale in comparație cu cel din casa mea și foarte mic pe deasupra .

- Nu este bine să fi aici din nou și nici aseară nu a fost bine sa dormim împreuna . Adică eu nu am crescut asa , in religia mea nu este permis .

- Vreau doar să dorm iar mâine la prima oră dispar .

-Bine ,dar ei ce o să spună? Ei chiar îi pasă de ce o să spună cei doi care acum probabil fac sex prin bucatarie , uitând complet de prezenta noastră în casa asta micuța ?

 I C E R D E R Where stories live. Discover now