Capitol 44

4.2K 271 9
                                    







Simțeam că mă sufoca atenția pe care o primeam de la Selin , Bell , Derek și mai nou de la Anette . Din momentul în care am revenit în apartament , am fost monitorizată non-stop de cei patru . Ce mă bucura cu adevărat ea micuțul meu înger care mă vizita din când în când . Stătea lângă mine , mă alinată și ca răsplată îi citeam mereu câte-o poveste .

Trebuia să mă trezesc dimineața la ora 8 fix , să mănânc tot ce pregătea Anette , să îmi iau pastile și totul se repeta la prânz și seara . Deja obosisem de atât stat în pat . Trecuse mai bine de o săptămână de la externarea mea și eu încă nu aveam voie să mă dau jos din pat , exceptând nevoile fiziologice .

- Ce face cea mai frumoasă femeie din lume ? Exclamă vesela , Bella , când dă buzna în camera mea urmată de Selin . Cele două parcă s-au aliat împotriva mea .
- Rău face ! Nu mai suport patul vreau să încep să merg odată . Mă revolt mai in glumă mai in serios , în fața celor două .
- De asta suntem aici , ne- a sunat doctorul și ne-a informat că de astăzi îți poți relua activitățile . Bineînțeles , sub atentă supraveghere . Nici nu le mai ascult că țâșnesc din pat , întinându-mi muschii corpului fericită . În sfârșit , ieșeam din acea grotă .
- Ușurel femeie , tot trebuie să ai grijă cu amețelile . Îmi spune Selin in glumă dar o ignor căutând de zor haine prin dulap .
- Bella , ia-o pe Melek . Mergem la o cafea , iar tu Selin , îmbrăcate mai repede . Le spun celor doua când mă închid in baie auzindu-le râsetele cum părăsesc camera .

Terasa frumos amenajată undeva in centrul orașului mă relaxează atât de mult încât doua zile nu aș pleca de aici . Inspiram aerul curat ca o nebună , ieșită recent din pușcărie . Melek era în brațele mele , intr-o rochița mov , arăta exact ca o păpușică . Îi oferisem câteva lingurițe din prăjitura mea , dar m-am oprit când am auzit-o spunând că devine pufoasă , vorbind într-un mod atât de comic . Ne provocase o serie de râsete și mă simteam atât de fericită și împlinită acum . O aveam pe Bell alături din nou și eram mai apropiate ca oricând apoi Selin care își dezvoltase un caracter de pușcăriași rus în prezența mea . O adoram când vedeam cât de mult se implică în situația mea .

- Fetelor , ce știți de Anette ? Azi nu m-a sunat și nici nu a venit la apartament . Cuvintele mele le fac pe cele doua femei din fața mea să le dispară buna dispoziție , lăsând neutralitatea la vedere .

Observasem la ele o distanțare fața de ea când vedea să mă viziteze . Dacă nu era una era cealaltă și tot așa . Parcă se evitau voit . Se privesc suspect una pe cealaltă și nu pot sa nu observ schimbul acela de priviri ciudate .

- Mi se pare mie sau voi două îmi ascundeți ceva ? Le vorbesc când o ridic pe micuța mea mai sus .
- Ți se pare micuțo ! Ia cuvântul Bella și bruneta aprodă tăcut .
- Să spunem că vă cred , dar dacă într-adevăr este ceva , o să vă tai bucățică cu bucățică . Le spun serioasă dar totuși in glumă .

Noaptea se lăsase peste oraș și camera mea la fel de întunecată era . Mă dezbrac din mers și merg spre baie pentru un dus ca mai apoi să dorm . Plimbare mă obosise într-un mod inexplicabil . Am renunțat să mai aprind sursa de lumină , știam destul de bine unde este patul . Merg spre stânga și dau pilota la o parte simțind în aer un parfum ciudat . Mă așez și simt o prezentă străină în patul meu ,intr-o secundă o palmă mare îmi astupă gură , dorindu-mi să țip .

- Te lași așteptată ! Vocea puternică a bărbatului din drepta mă calmează și corpul devine gelatină de postura lui impunătoare . Era aici după aproape două săptămâni în care i-am simțit absența .
- Cum ai intrat aici ? Îi vorbesc când îi indepartez mâna și mă pun intr-o dungă cu fața spre el .
- Nu știu dacă ești conștientă de faptul că împarți un apartament absolut minuscul cu sora mea . Râde scurt și bagă mișelește mâna sub mine , punându-mă în locul meu , adică deasupra lui .
- Nu te lua de locuința mea . Este tot ce ai nevoie , însă ce cauți aici ? Îmi era dor de mirosul pielii lui . Dar mai ales de el .
- Îmi era dor de tine și in sfârșit ai scăpat de gărzile de corp .
- Tocmai ai recunoscut că îți este dor de mine .
- Dacă o să mă șantajezi cu chestia asta , te mânanc cu fulgi cu tot . Glumeste și îmi sărută fruntea . Voiam să vin mai devreme să văd cum te mai simți , dar Derek a avut grijă să mă sechestreze la domiciliu ?
- Și pe tine ? Râdem împreuna de prietenii noștri . Era cel mai frumos bărbat când râdea .

 I C E R D E R Onde histórias criam vida. Descubra agora