Capitol 7

14.2K 715 14
                                    






Ideile  proaste  ale  avocatului meu  , mă  enervează . Înțeleg  că  vrea  să  fie  singur  cu  Bella , dar  la  ce  dracu  mă  ia  după  el  până la restaurant , nu știu . Când  am  intrat acolo am fost întâmpinat de o atmosferă de toată jena . Toți bostorogii  beți  mangă  . Le-am  văzut  pe  fete  alergând  de  colo colo încercând să facă față cu brio tuturor cerințelor . Am  mers  până la bar și am așteptat ca Bella să aibă puțin timp liber pentru a vorbi cu  Derek .

- Nu  îmi  place  deloc  locul asta seara . Nu  mă  interesează dar Bella nu mai lucrează aici .

- Mă  ocup  eu  de  asta , doar mă  știi ! Îi spun privind per ansamblu locul pe care îl credeam unul select .

- Te  rog  nu  face  vreo  prostie . În  seara  asta am de gând să plec cu Bella  la  munte  nu pe la secția de poliție . Derek mă privește speriat .

Ma  bufnit  răsul  la spusele lui . Nu  sunt  atât  de  prost încât să ajung la poliție .

Bella  e  lângă  Derek  iar  pe Melek  o  văd  în  fața  unei  mese , dându-se  la  ea un libidinos . Mi-am scos pistolul de la spate și am tras în tavan, țipând ca toți sa elibereze locul. M-am  dus  spre ea , și ii puteam citi frica in privire , îmi plăcea . Inițial  nu am vrut să mă duc cu el refuzandu-l pe Derek  de  câteva ori dar pana la urma mă duc sa mă distrez și în același timp să descopăr ce ascunde fata din fața mea .

În  mașină  mă  amuzat gestul ei . Nici  nu  intenționam să o ating , este o fată mult prea ștearsă pentru gusturile mele . Căutam  doar  o pătură pe bancheta din spate pentru a se acoperi , până  în mașina se face destul de cald . Are gură pentru toate prostiile , mă aduce în câteva secunde la cel mai înalt prag de disperare , dar când e vorba să spună că îi e frig tace din gură . Mi-a făcut capul calendar tot drumul și chiar nu o mai suport . Trebuia sa întorc mașina de o mie de ori dar am o datorie morală dacă pot spune așa față de Derek . Pentru că oricât de orgolios sunt , acel om a făcut ceva pentru mine fără a-i cere eu ajutorul .

             Am  parcat  mașina  în fața căsuței din lemn , am   deschis portbagaj-ul și am luat necesarul pentru noaptea asta și am urcat cele două scări care duceam spre ușa . Caut  în  buzunarul  stâng  cheile și deschid ușa , așez  bagajul meu  și  cele două plase cu mâncare într-un colț al sufrageriei . Mă  uit  după nebună dar nu este nicăieri , o găsesc afară invelită cu pătura , lângă mașina , privea împrejurimile fascinată de bolta cerească care se poate observa mult mai ușor aici in comparație cu orașul plin de lumină artificială .

            - Intră odată , te-a găsit privitul la 4 dimineața ? Mă gândesc să o trezesc din visare când văd cât este ceasul și afară răcoarea nopții se lăsase de mult .

            Se  face  că  nu mă aude , la fel cum a făcut pana acum . Se  întoarce cu  spatele și privește satul de la poalele muntelui .Am  intrat  în casa cu gândul că și ea mă va urma . Am  pus mâncarea în micul frigider care abia mai mergea , auzind din spatele lui zgomote ciudate și nu știu cât de mult o să mai reziste . Doamna  care mi-a închiriat cabana este din sat . Nu  este ceva mare dar a avut amabilitatea de a ne lasă în casa ei , și mă gândesc serios să  chem pe cineva să îi renoveze acest loc .  Nu  de alta , dar îmi place mult zona , o să mai vin și cu altă ocazie , singur data viitoare . Derek  și Bella cred ca au ajuns la a doua cabana care e puțin mai jos decât asta . În  living aud zgomot și mă gândesc că e ea , era aflată în fața șemineului în genunchi cu câteva lemne , încerca să le de-a foc , dar fără rezultat .

 I C E R D E R Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum