Capitol 29

10.1K 587 38
                                    




Când am plecat de acasă singurul meu gând a fost că totul trebuie să fie  perfect și chiar m-am străduit să par iubita perfectă . L-am ascultat cu atenție cum minte atâția oamenii și chiar și pe mine mă convins că totul este real . Un adevărat bărbat cu o mare putere de convingere .

Când am văzut-o pe doamnă Anette am fost surprinsă , nu mă așteptam să o reîntâlnesc după atâta timp fix la aceasta conferință , știam că este avocat , dar nu am crezut că doamna  de la cafenea conduce o firmă de top din domeniul avocaturii . Când am auzit ce a spus în fața presei  nu știam cum să reactionez  și singurul meu gând era acela de a fugi .

Nu pot să cred că am acceptat acest joc meschin , dar ceea ce mă deranjează cel mai mult este că el nu mi-a spus dinainte ce se întâmplă , nu aș fi acceptat nici în ruptul capului . Dacă la acest cadou se referea , este cel mai prost dar primit până acum , nu pot face asta , nu sunt aptă pentru a conduce o firmă și mai ales să am sub tutelă atâtea persoane care depind de mine !

  ***

Oamenii din jur se uită cu respect la bărbatul îmbrăcat în negru  care își tine o mână pe talia mea protector în timp ce discută cu un bărbat în vârstă despre afaceri , mai exact despre un caz de malpraxis . Îl ascult cum îi explică cu atât interes toată procedura prin care se vă desfășura cazul , dacă l-ar reprezenta în instanța și mă uimește cu fiecare minut pentru seriozitatea și profesionalismul de care dă dovadă . Constant că nu mai este locul meu și încerc să mă sustrag din prezenta celor doi .

- Îmi cer scuze , dar vreau să vorbesc cu doamne Anette , cu permisiunea dumneavoastră . spun și mă uit la domnul din fața mea care îmi zâmbește înțelegător .

Încerc să mă retrag dar mâna lui se află tot pe talia mea ca o liană și mă trage mai aproape de el , se apropie periculos de mult de fața mea , îmi privește buzele de parcă le-ar cere acordul și mă sărută . Are buzele atât de moi , se mulează atât de bine peste ale mele și îi pot simți gustul de Wiskey  . Se îndepărtează puțin și îmi face cu ochiul când își ia mâna de pe mine lăsându-mă bulversată , dar îmi revin imediat și plec de lângă cei doi bărbații .

Simt cum îmi tremură tot corpul și parcă și mersul pe acești pantofi cu toc mi se pare o tortură  . Trebuia să mă gândesc de la început că vor avea loc și astfel de gestul dar cel mai rău este că mi-a plăcut și cred că toată lumea ne a văzut micul spectacol .

- Annah , stai ! îi aud vocea Bellei de undeva din spate și mă opresc pe loc așteptând-o . Putem vorbi puțin ?

- Hai să iesim de aici , simt că înnebunesc . O iau de mână și merg spre prima ușa deschisă pe care o văd .

Respir ușurată când ajung pe teresă și aș da orice din lume să nu mă mai întorc , nu îmi place aglomerația și mai ales că eu sunt în prim-plan acolo . Toate privirile sunt ațintite spre mine și Damon , atâtea  poze mă obosesc și mă gândesc doar la iadul care se va dezlănțui de acum în colo .

            - Nu mi-ai spus că vei deveni milionară peste noapte . Bella se așeză cu spatele pe balustradă și pot jura că îi zboară prin cap o mie de idei tâmpite .

              - Sunt marioneta unui joc tâmpit și pusă în fața faptului împlinit . Bella , nu știam în ce dracu m-am băgat ! Realizezi că mi s-a băgat o firmă pe gât sau faptul că acum toată presa stie de existența mea ?

 I C E R D E R Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum