Capitol 4

15.9K 775 13
                                    




Am  ajuns  din  nou în acest restaurant la insistențele lui Derek . Mi-a  spus  astăzi  de  dimineață că are nevoie de ajutorul meu în legătură cu nu știu ce chestie , nu am fost prea atent la acea oră .

Am  intrat  pe  ușa  din sticlă  și  m-am  uitat  în jur .  Nu  erau persoane  pe  aici , în  afară  de o doamnă învârstă și o domnișoară brunetă . Merg  spre masă la care am stat ieri și îl văd pe Derek alături de o femeie , mai exact femeia care ne-a servit cu o zi în urmă  . M-am  apropiat de ei , iar Derek  sa  ridicat și mi-a zâmbit  .

- Bună  Damon ,  ea  este Bella . Bella el este Damon  , șeful meu dar și prieten .

- Bună  Bella .

Chiar  dacă  este noua cucerire  , nu  o face cu nimic mai specială în ochii mei , am  salutat-o din respect pentru Derek . Mai erau  două  scaune libere așa ca m-am așezat în dreapta lui . M-am  uitat peste meniu și m-a atras friptura de rață cu garnitură de legume . Nu mai mâncasem de mult și chiar mi se făcuse poftă . Mă uitam în jur după o chelneriță , Bella sesizându-mi gesturile ia făcut semn brunetei care stătea cu acea bătrânică la masă să se ridice și să îmi ia comanda  . I-am spus direct ce vreau fără să îmi ridic privirea din telefon , tocmai primisem un mail de la o companie , în legătură cu un contract .

                    - Damon , weekend-ul acesta ești ocupat ? Mă întreabă Derek , atrăgându-mi atenția de la telefon . Ne-am gândit să mergem la o cabană toți .

                    - Eu fără prietena mea , nu vin ! Spune fata din fața mea speriată de parcă ar duce-o la măcel .

                   - Calmează-te , eu cel puțin nu am de gând să îți fac nimic . Și nu știu sigur , probabil am treabă în ziua respectivă . Ii spun când o văd uitându-se la noi panicată și pe Derek dându-și ochii peste cap .

                   - Damon  taci  dracu  din gură  , nici măcar nu ți-am spus ziua și nu mai speria fata . Bella , normal că vine și prietena ta , așa nu v-a fii și el singur , mai poate comunica . O să vină sigur . Mă uit la el și îmi ridic o sprânceană . L-aș bate in acest moment dacă nu eram într-un loc public . Auzi la el cum îmi vorbește ..

                  - Asta  să  o  crezi  tu . Nu merg nicăieri , nu sunt o javră să îmi dai mie ordine  !

                  - Aici  este  comanda dumneavoastră , poftă  bună ! Îmi spune și văzând că nu mai am nimic de spus , dispare in spatele unor usi mari .

                I-am privit  pe  cei  doi , iar aceștia sau uitat urât la mine . Bella  a plecat după ea iar Derek  s-a  mutat  pe scaunul din fața mea . Am  început să mănânc , îmi era foame dar când l-am auzit mi-a rămas în gât .

                 - Frate , de  ce  nu vorbești  și  tu  mai  frumos , mie  chiar  îmi place  de  Bella , dar  am nevoie de ajutorul tău . dar ce dracu sunt eu aici , consilier de relații ? Bărbatul ăsta cred că a băut ceva înainte să vin aici , altfel nu îmi explic cum de este atât de prost .

- Și  cu  ce  dracu  ai  vrea  să te ajut . Și până la urmă , ea cine mai e ? Nici nu am fost atent la ea .

- Ești  fenomenal , îți  cer doar  să  vorbești  cu  ea , ca Bella să prindă încredere în mine . Nu  mori dacă te comporți frumos cu ea . Eu să vorbesc frumos ? Cred că nu mă cunoaște suficient .

 I C E R D E R Kde žijí příběhy. Začni objevovat