Capitol 30

6.5K 509 36
                                    




Pe tot parcursul drumului nu am scos niciunul niciun cuvânt . Când am ajuns în fața portii am ieșit prima din mașină fără să îl astept . Nu mai am nevoie de niciun cuvânt din partea lui . Nu știu ce se va întâmpla cu mine de mâine dar acum vreau doar să fiu eu , între patru pereți plângăndu-mi de milă pentru prostia făcută .

Regret că l-am cunoscut în acea zi . Dacă nu era el acum era in apartamentul meu văzându-mi de viață , de facultate și de job .

Mă închid în cameră și mă așez pe pat . Vreau ca totul să fie un vis urât și să mă trezesc când deschid ochii .

Îmi dau cerceii jos și la fel fac și cu sandalele lăsându-le unde lângă pat . Mă uit la telefon și văd câteva mesaje de la Bella , care voia să stie unde am dispărut și dacă sunt în regulă . Îi voi răspunde mâine pentru că acum vreau să mă schimb , să îmi fac un dus și să dorm .

Aud ușa de la camera trântindu-se , mă întorc și îl văd pe el , respirând greu și cu cravata în mână descheiat la cămașă . Aruncă materialul pe patul meu și face câțiva pași prin camera .

- Nu e cum crezi tu . Nu am făcut nimic cu nimeni .

- Nu vreau explicații din partea ta .

- Știu dar eu vreau să îți spun !

- Tu !? Damon nu cred că ...

- Sarp , spune-mi Sarp . Suntem doar noi aici .

- Nu ! Îți spun cum vreau eu și in acest moment chiar mi-aș dori să te înjur și să îți trag două palme , pentru tot ce mi-ai făcut .

- Dacă asta îți dorești , fă-o ! Promit că nu ripostez .

- Ar fi prea puțin pentru ce meriți tu . N-am nevoie de scuzele tale penibile , pleacă acum !

- Nu plec nicăieri .

Se duce spre ușa , o închide și răsucești de două ori cheia în broască apoi o bagă în buzunarul pantalonilor .

- Ce vrei să faci ?

- Vreau să vorbim !

- Nu sunt în stare acum și nu mai suport încă o ceartă .

- Putem vorbii ca doi oameni maturi  . Vreau să îți explic .

- Damon , noi niciodată nu putem vorbii ca doi oameni maturi . Eu mereu trebuie să te ascult pe tine ca un cățel și să îmi bagi pe gât lucruri pe care eu nu mi le doresc .

- Nu e așa .

- Nu , lasă-mă să vorbesc pentru că nu o voi face a doua oară . M-am săturat de comportamentul tău de stăpân . Nu sunt supusa ta , nu pot face doar ce vrei tu . Am crezut că te pot înțelege dar defapt nu pot . Ești prea mult pentru mine . Nu sunt proasta ta , înțelegi ?

 I C E R D E R Where stories live. Discover now