Capitol 9

13.2K 657 12
                                    

                



Am eu o problemă sau el chiar  își  bate  joc  de mine . Vreau să mă feresc de probleme dar se pare că se țin lanț de mine . Pe lângă altele o sută mai apare una în plus , una cu ochii ca noaptea și trupul de parcă ar fi regele Iadului . Abia ce ajunsesem la școala după o perioada în care am pus facultatea pe locul al II- lea și se găsește în acest moment să vină după mine , fără niciun motiv , să mă ia cu forța din fața colegilor care acum o se speculeze verzi și uscate deci am încercat in tot acest timp să nu ies din anonimat . Nu îi este suficient că m-a jignit acum doua zile .Nici  măcar nu știu de ce se află aici sau ce dracu caut eu în masina lui . Parcă mintea mea este în vacanța . Nici măcar nu știu unde mergem dar nici să îl întreb nu îmi doresc . Sunt prea slabă  in preajma lui , poate pentru că îmi este frică . Este prima persoană de sex masculin pe care o am în preajmă atât de mult timp  și asta mă face să mă simt ciudat . Am încercat să îi spun să oprească mașina și să mă lase in pace dar după o lungă perioada de timp îl aud din nou vorbind și simt cum pielea mă firnică de fiecare data când îi aud vocea groasă și răgușită .

- Nu  o să  vorbești cu mine , Melek Smith . Spune râzând când virează pe o strada cu sens unic .

Îmi știe numele de familie ? S-a interesat de mine . Mă simt ciudat când oamenii știu lucruri despre mine iar eu despre ei , nimic . De ce îmi face asta , cu ce i-am gresit eu lui . Vreau să dispară din viața mea , universul chiar nu poate înțelege asta ? Nu vreau să cred că poate stie și ceva din trecutul meu pentru că m-aș simți ca ultimul om și nu pot lupta încă odata cu asta .

- De  unde  îmi  știi numele , defapt ce știi tu despre mine ?

- Foarte multe ,  lucruri inutile . Spune simplu ridicând din umeri și simt că nu e doar atât .

- Nu sunt lucruri inutile . Eu nu știu nimic despre tine , defapt nici nu știu cine ești și de ce mă aflu în acest moment cu tine în mașina . Îi răspund fără glas , obosita psihic de tot ce se întâmplă acum cu mine

- Cum adică nu știi cine sunt ?

- Nu este frumos să răspunzi la o întrebare cu o altă întrebare . Crezi că ghicesc in stele cine ești tu ?

- Așa e . Spune râzând și pot jura ca el e cel mai frumos bărbat când râde deși nu o face niciodată .

- Unde mergem defapt , de ce sunt din nou cu tine intr-o mașină ? Chiar nu te mai suport . Mi-ai făcut destul rău , ce mai vrei acum ..

- Mai bine inchide gură . De data asta e un sfat . Se uită la mine cu privirea pătrunzătoare de parcă acum m ar ucide . Oare vrea să mă omoare ? Dacă este un criminal în serie iar acum mă duce spre pieire .

Am  renunțat  la întrebări , oricum nu primeam un răspuns concret așa că m-am reîntors la privitul meu pe geam . Îmi place să mă plimb cu mașina dar nu și dacă este el in mașină , este diferit decât autobuzul cu care obișnuiesc să mă deplasez în anumite locuri . Vreau să îmi iau și eu o mașină cândva , dar momentan abia mă întrețin pe mine . Trebuie să îmi găsesc urgent un loc de muncă . Știu că situația mea școlară este în pioneze datorită numărului foarte mare de absențe pe care l-am acumulat . Încerc din răsputeri să îndrept asta dar din păcate și astăzi am dat greși , dacă acel bărbat din stânga mea nu mă lua de la cursuri .

- Voi primi absente din nou , pot fi exmatriculată din cauza ta . Te rog , lasă-mă in pace și îți promit că nu o să mai auzi în viața ta despre mine .

 I C E R D E R Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum