Ukontrollert sutring

1.9K 95 52
                                    

Litt lenger kapittel denne gangen. Og her får dere også med dere Nicky's POV!🙌🏼😎 noen som har venta på det eller?

----------

"Okei, Zander." Sier Adam og ser på Zander med et stort smil.

"Nødt så klart." Smiler han.

"Klin med Carly." Sier han rett ut og lener seg tilbake. Zander smiler først før han snur seg mot Carly og begynner å kline med henne. Vi sitter alle og ler og smiler mens de holder på. Herfra ser det nesten ut som de skal spise opp hverandre.

Når de blir ferdige jubler alle som vanlig før det er Zander sin tur til å føre spørsmålet videre.

*

Adam hadde rett. Nødt eller sannhet var mye morsommere nå enn jeg kan huske. Hvert fall når vi har med oss Nicky i sin beste tilstand. Alle sitter og hiver innpå litt mer drikke før vi fortsetter. Nicky sitter der og biter på kanten av en tom plastkopp. Jeg kan se det på han at han vil at noen skal fylle den opp for han.

Gjør det selv småen.

Han ser på Tarick som sitter der og snakker med Kim. Han gir han et blikk som om han savner han eller noe.

Stakkar deg, har Tarick dumpet deg?

"Tarick?" Sier han sutrete. Tarick ser på han.

"Du sitter langt unna."

En annen ting som ble fortalt i sta, var at Nicky plutselig får sånne rare følelser for Tarick når han er full nok. Han blir lei seg om Tarick sitter for langt unna. Vi alle ler av Nicky før Tarick reiser seg opp og går bort til Nicky som fortsatt sitter i stolen sin.

"Opp med deg." Sier Tarick og hjelper Nicky opp på beina. Nicky reiser seg og Tarick setter seg ned i stolen. Like etter setter Nicky seg på fanget hans som en liten unge. Og etter et kort sekund begynner han å fikle med håret til Tarick. Jeg klarer ikke annet enn å le av det.

"Hvem sin tur er det?" Spør Carly.

"Det er Tarick sin tur." Svarer Zander. Først nå merker jeg at han sitter med armen sin rundt Carly.

Uuuuuhh.

"Okei, Kendall." Smiler han til meg.

"Nødt." Svarer jeg.

Vanligvis ville jeg bare tatt sannhet, fordi alle ber meg gjøre så kleine ting hele tiden. Men som sagt så er jeg ikke i min vanlige, kjedelige tilstand nå, så dette blir interessant.

"Du må la Adam ta på boobsene dine." Smiler han lurt.

"Ja, gjør det!" Roper Nicky engasjert og ser på Adam med store øyne. Han ser litt ut som en liten gutt i godteriavdelingen på butikken.

Adam ler bare og tar hånden sin innenfor magetoppen jeg har på meg. Jeg kjenner at han tar et godt tak rundt det ene brystet mitt og det virker som han koser seg med det. Med det samme kysser han meg også. Han tar i ekstra hardt til slutt før han tar vekk hånden sin igjen og Tarick blir fornøyd.

"Okei, Kenny sin tur!" Roper Zander og ser på meg.

Jeg ser rett på Adam bare for å plage han.

"Adam." Smiler jeg til han.

"Jeg tar fortsatt nødt." Svarer han og ler.

"Gi han en vanskelig en!" Roper Tarick. Tydeligvis har ikke Adam hatt noe problemer med det folk har bedt han om å gjøre før.

PRETENDNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ