Selvfølgelig er det Hermine

1.8K 107 11
                                    

"Har Hermine svart ennå eller?" Spør Carly og nikker mot telefonen min som ligger på bordet foran meg. Emely tar en chips-bit i munnen og ser like spent på meg som Carly gjør. Jeg tar opp telefonen og trykker på hjem-knappen.

"Nope." Sier jeg og rister på hodet. Carly får et skuffet blikk.

"Hun ble sikkert så butthurt at hun ikke tør å svare." Trøster Carly seg og tar en bit paprika i munnen.

"Eller så ble hun så oppgitt over det teite svaret mitt at hun bare tenkte; fuck this shit, det er ikke verdt å svare." Foreslår jeg og heller i mer brus i glasset mitt.

"Jeg går for det jeg sa." Svarer Carly og blunker til meg.

*

Vi blir ferdige med å spise maten. Vi så nettopp ferdig en film som gikk på TV. Vi så på Lovlig Blond, og flere ganger i filmen sammenlignet Carly meg med hovedpersonen.

Hallo, jeg har brunt hår liksom.

"Så, kjære vakre, søte, snille Kendall..." Sier Carly og ser på meg med et lurt smil.

"Hva vil du nå?" Spør jeg og ser på henne. Jeg ser bort på Emely og merker at hun har samme ansiktsuttrykket som Carly har. 

"Du vet det bassenget dere har i kjelleren..." Jeg nikker.

"Ja, jeg vet om det ja." Svarer jeg og venter på at hun skal spørre om vi kan gå og bade.

"Du kjønnet det at, innimellom er det veldig gøy å gå og bade når man har venner på besøk, sant?"

Du spør på en jævlig tungvint måte må jeg si.

"Og det hadde vært veldig gøy nå." Sier hun og ser på Emely.

Aldri hørt om den regelen hvor man ikke kan bade rett etter man har spist?

"Ja, det hadde det." Svarer jeg og lener meg godt tilbake i sofaen for å irritere henne og få henne til å mase mer.

"Og jeg og Emely har tilfeldigvis tatt med oss badetøy. Og du har vel badetøy her du også. Så?"

Haha det er så gøy å høre på deg.

"Ja så klart har jeg badetøy her. Jeg bor her." Svarer jeg og ser på TV'en.

"Å men herregud da! Kendall kan vi stikke ned og bade?!!" Utbryter Emely og ser på meg med et smil.

"Endelig. Herregud så lang tid det tok å komme frem til det spørsmålet." Sier jeg og reiser meg fra sofaen.

"Flott!" Roper Carly og spretter opp fra sofaen. Jeg skrur av TV'en og vi rydder vekk tallerknene og glassene inn på kjøkkenet.

*

Alle tre er ovenpå og skifter til badetøy. Emely og Carly er allerede ferdige og tar frem et håndkle hver fra skapet på badet mitt.

"Gjør det noe om vi stikker ned imens?" Spør Carly begeistret.

"Neida, bare gå. Jeg skal bare på do så kommer jeg."

De nikker og forsvinner ut av badet mitt. Jeg lukker døra etter dem og låser igjen. Jeg blir stående og se på meg selv i speilet der jeg står i kun bikini og truse. En hvit bikini og en hvit truse med noen små detaljer i gull på sidene. Jeg ser nedover kroppen min og stopper opp ved magen. Jeg blir lenge stående og bare se på hvor tynn den har blitt i løpet av de siste to årene.

For to år siden omtrent, pleide jeg å være overvektig. Litt for bred over alt. Men nå er jeg som en flat strek.

Litt for flat...

Jeg drar håret mitt bak på ryggen og sjekker telefonen min. Det har kommet en melding fra Hermine. Jeg åpner den og ser på hva det står. Jeg leser ord for ord og får bare en ekkel følelse i magen.

*Ikke prøv å tøffe deg. Du vet godt at jeg er den rette for Adam. Jeg er faktisk hos han akkurat nå. Synd du ikke er her og ser på. Det hadde blitt sykt gøy å se trynet ditt akkurat nå.*

Men saken er den, at jeg bor rett ved siden av. Jeg kan bare kikke gjennom vinduet i gangen, så ser jeg rett inn kjøkkenvinduet hans. Og hvis dere står der og kliner nå, vel, da har verden snudd seg på hodet i forhold til det som har skjedd tidligere.

Brystet mitt brenner og hårene i nakken reiser seg.

Jeg trykker opp tastaturet på telefonen, men tomlene blir bare liggende over bokstavene og aner ikke hva de skal skrive. Det føles som om alle ord i verden plutselig blir greske.

Så kommer jeg på en lett utvei for hva jeg kan svare.

*Nice, kos dere, men ikke altfor mye. Jordskjelvene dere lager når helt bort til huset mitt. Og alle de andre naboene også...*

Greit nok. Dårlig comeback, men greit nok.

Jeg puster med munnen. Jeg var ikke klar over det før nå. Jeg kan høre meg selv puste veldig høyt mens jeg ser ned på meldingen jeg akkurat sendte. Jeg driter rett og slett i og Adam ser disse meldingene. Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Det er Hermine han skal angripe hvis han ser hele chatten. Jeg bare svarer på min vanlige måte, slik som jeg svarer de fleste drittsekker og bitcher.

Jeg går ut av badet mitt og slenger telefonen på sengen min. Jeg kommer på at jeg har glemt av håndkle, så jeg går inn på badet igjen og henter frem et stort svart håndkle før jeg går ned trappen og bort til gangen for å låse igjen utgangsdøren.

*

Jeg går med helt vanlige skritt mot døra og legger tommelen og pekefingeren på låsen og vrir om. Jeg holder håndkle rundt meg som en kjole mens jeg låser. Automatisk vrir blikket mitt seg mot vinduet hvor jeg kan se rett inn på kjøkkenet til Adam. Jeg blir stående og se på vinduet. Jeg kan se at Adam står lent inntil kjøkkenbenken slik som han gjorde da jeg var der sist. Han står og snakker med noen jeg ikke kan se herfra.

Selvfølgelig er det Hermine.

Plutselig kommer blikket hans mot meg og vi får øyekontakt. Han virker litt spørrende når han ser at jeg bare står her i badetøy og håndkle. Så kommer Hermine inn foran han og stiller seg rett ovenfor han, og blikket hans faller ned på henne i stedet.

----------

Litt lenge siden men. Kan nesten ikke fatte at boka mi fortsatt er på #1 i Teenfiction/ungdomsfiksjon😱 har liksom ikke publisert på noen dager. OOOOOG for ca en uke siden hadde denne boka 4k lesere, og nå har den fuckings 11k😱😱 det er gøy....veldig veldig gøy faktisk. Hahaha

⚠️VOTE & COMMENT⚠️

PRETENDWhere stories live. Discover now