Gutten min

1.4K 93 33
                                    

"Da drar vi." Sier pappa som står i døra på rommet mitt. Klokka er blitt sju på kvelden. Jeg har ligget i senga i hele dag. Hodepinen har roet seg litt. Jeg har fortsatt vondt, men ikke så mye som tidligere i dag.

"Du får passe på broren din da." Humrer han.

"Jeg er eldst, så jeg bestemmer!" Hører vi Caleb rope fra rommet sitt ved siden av. Vi ler litt.

"Jada gutten min." Sier pappa. Vi begge vet at Caleb hater å bli kalt gutten hans, derfor sa han det.

"Du bestemmer." Hvisker pappa til meg og gir meg et blunk. Jeg smiler til han før han lukker døra mi og forsvinner nedtrapping før han og Patty går ut i bilen og kjører av gårde. Døra mi går brått opp igjen og Caleb kommer bestemt inn.

"Det er jeg som bestemmer assa."

Jaja, så klart.

"Næh, du bestemmer ikke over meg." Smiler jeg ned i puta.

"Jo, så lenge jeg er eldst så."

"Du er kanskje snart tjue år, men du er fortsatt fjorten i hodet." Han kommer bort og kaster seg på senga mi.

"Hvis jeg er fjorten, hva er du da?" Spør han og ser på meg. Han ligger på magen og lener seg på albuene.

"Jeg er søtten." Smiler jeg til han.

"Ikke i hodet..." Mumler han.

"Joda. Vi begge vet at jeg er mer moden enn deg."

Aner ikke om det er sant, vi begge er jævlig barnslige og dumme.

"Drøm videre du Kenny. Når du våkner igjen vil du skjønne at jeg er den mest voksne av oss to." Han setter seg opp og skal til å gå.

"Unge..." Mumler jeg i håp om at han ikke hørte meg.

"Hva sa du?" Spør han selv om han hørte meg.

"Ikke'no." Smiler jeg og er på vei til å le smått. Han slenger armene sine på meg og drar meg opp så jeg blir sittende i senga og stirrer rett inn i øynene hans. Jeg bare ler.

"Det er helt ekstremt hvor mye du ber om bank assa." Sier han oppgitt. Han har et godt grep i t-skjorta mi, det virker som han snart skal banke gørra ut av meg.

"Nei ikke bank meg. Jeg vil ikke." Ler jeg.

*

"Når klokka blir omkring åtte på kvelden begynner vi å høre musikk fra nabohuset. Jeg kommer meg endelig opp fra sengen og går ned på kjøkkenet hvor Caleb står og gjør ett eller annet. Han får øye på meg og ler først av det bustete håret mitt.

"Kutt ut." Sier jeg og drar hendene mine over håret. Jeg setter det opp i en dott med strikken jeg har rundt håndleddet så det skal se litt mindre ille ut.

"Skal du bort?" Spør jeg og hinter mot nabohuset.

"Jeg stikker nok innom en tur ja." Svarer han og drar fingrene gjennom håret sitt.

"Men du holder deg hjemme." Slenger han kjapt på.

"Hvorfor bryr du deg så mye? Jeg var jo nede da du holdt fest i det gamle huset, så jeg skjønner ikke greia. Jeg døde jo ikke av det heller." Svarer jeg.

"Nei, men dette er annerledes. Det er ikke i vårt hus. Og tanken på at du skal menge deg med Adam og de andre vennene hans er ikke akkurat bra." Sier han og drikker en slurk med juice rett fra kartongen.

Æsj, bruk et glass, det er fler som skal ha.

"De andre vennene hans? Er det ikke dine venner også?" Spør jeg og ser rart på han.

"Faen så pirkete du er da. Vennene våre da." Sier han surt og setter kartongen tilbake i kjøleskapet.

"Unnskyld da." Svarer jeg og er nesten overrasket over utbruddet.

"Når går du?" Spør jeg og lener meg inntil veggen.

"Nå, tenkte jeg." Svarer han. Han smeller igjen døra på kjøleskapet og går ut av kjøkkenet. Forbi meg og ut i gangen for å ta på seg de flate skoene sine.

"Også går ikke du ut av huset i dag. Du er syk uansett." Sier han og går ut døra.

Bitch.

*

Caleb har vært borte i to timer nå. Klokka er blitt ti, og musikken fra nabohuset lager jordskjelv i hele huset mitt. Jeg har gått opp på rommet mitt igjen. Jeg har faktisk på meg ordentlige bukser nå. Og en enkel grå T-skjorte på overkroppen. Jeg har tenkt litt på det Caleb sa, jeg har ikke akkurat vondt i hodet noe mer, og jeg bryr meg ikke om det han sa om vennene til Adam. Jeg kjenner dem jo, på en måte. Men jeg har egentlig bare ikke ork til å gå ut nå. Og hvert fall ikke å gå rundt omringet av masse fulle folk som roper og skriker til høy musikk.

Jeg kan høre folk utenfor huset til Adam. Jeg ser ut av vinduet og ser at en gjeng gutter er ute på plenen hans. Jeg ler litt av dem. En fyr blir dyttet ut i bassenget til Adam og resten jubler. Han dukker opp igjen og kaprer seg sakte men sikkert opp på kanten igjen.

"Kendall!" Hører jeg en kjent stemme rope. Jeg ser automatisk bort på vinduet til Adam, der står han med en ølboks i hånden. Det er mange flere folk inne på rommet hans. Han smiler stort og jeg merker at han er litt mer hyper av seg enn vanlig.

"Kom da!" Roper han og ler litt. Jeg rister på hodet. Han gir meg et misfornøyd blikk.

"Hvorfor ikke?!!" Spør han frustrert.

"Fordi jeg ikke orker å gå ut av huset!" Smiler jeg og gir han et blunk. Han gir meg bare et skuffet blikk før han går vekk fra vinduet sur. Han kommer ikke tilbake til vinduet heller. Så jeg regner med at han ble skikkelig buthurt. Jeg ler litt for meg selv og går vekk fra vinduet. Jeg skal til å sette meg på senga med PC'en når jeg hører døra nede gå opp hardhendt. Jeg stopper opp og hører bare på lydene. Jeg kan så vidt høre dem over musikken fra huset ved siden av. Like etter hører jeg mange tunge og raske fottrinn oppover trappen og stress bygger seg opp inni meg.

Fy faen, nå kommer Adam, det er jeg sikker på.

Døra mi smeller opp og jeg skvetter til. Adam, Nicky og Zander kommer til syne. De står der alle med lure blikk.

"Da får vi bære deg bort da." Sier Adam og kommer raskt mot meg.

-------------

Åkæi! Nå må jeg få en ting klart her, hvordan sier dere egentlig KarmaHater???? For det sies faktisk med ENGELSK uttale!😎 altså, det er engelsk, IKKE noruego👊🏼 til dere som sier det på norsk, slutt med det. It uttales on engelsk! Thank ju for meg.

⚠️VOTE & COMMENT⚠️

PRETENDTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon