Trekk pusten dypt

1.8K 90 58
                                    

TIRSDAG - RETT ETTER SKOLEN

"Du kødder?" Jeg klarer ikke holde styr på munnvikene mine. De bare reiser seg opp hele tiden og former et stort smil.

Pluss litt rødfarge i kinnene...

"Du og Adam?" Spør Carly stort smilende hun også. Emely ser på meg hun også. Vi går nedover skolegården på vei til bussen.

"Å herregud." Ler Carly kjempefornøyd.

"Vær så snill, ikke spre det. Men dere kunne få vite det. That's it." Sier jeg og holder fortsatt på smilet.

"Neida slapp av. Men herregud, nå er jeg bare jævlig glad." Sier Carly og legger hodet bakover mens hun går.

"Vel, gratulerer da Kendall Gamino. Du har kommet til sengs med Adam Carson. Og i tillegg var det ikke bare en one-night-stand. Imponert." Sier Emely med et imponert blikk.

"Nei, jeg håper da ikke det bare var et one-night-stand." Ler jeg og spotter Adam som står ved bilen sin og snakker med Nicky.

"Skal du på trening i dag eller?" Spør Carly som åpenbart har byttet tema allerede.

"Jepp, har du trening i dag?" Spør jeg henne.

"Nei, har i morgen. Og forresten, Adam har satt seg opp som fast trener for nivå en gruppa. Sånn, bare så du vet det. Så du blir ikke kvitt han så lett." Sier hun med et dirty uttrykk festet på seg.

"Daså." Er det eneste jeg svarer før jeg ser bussen min stå på den store holdeplassen til skolen. Emely og Carly tar en annen buss enn meg, derfor er jeg den eneste som kjapper meg av oss tre for å rekke den.

"Ses!"

*

Jeg har akkurat pakket ferdig bagen min og er på vei ut døra. Jeg henter nøkkelen til huset på kjøkkenet og løper ut i gangen. Jeg smeller på meg skoene og skal akkurat til å gå ut og vente på bussen da det plinger inn en melding på telefonen min. Jeg drar den opp fra lomma og ser på meldingen på låseskjermen først. Men ser at jeg blir nødt til å åpne den helt når jeg ser hvem det er fra.

Mamma: *Går det bra eller? Tenkte å si ifra at jeg syns du burde komme og bo hos meg en stund, jeg er mye mer hjemme nå for tiden siden jeg har fått meg ny jobb. Og her er det en mye bedre skole i tillegg. Du kommer til å få en mye bedre utdanning og for ikke å snakke om fremtid hvis du kommer hit og går denne skolen! Vær så snill å tenk på det.*

Jeg sukker høyt og himler med øynene. Vi har ikke snakket på en måned, og det er det første ut sier til meg.

*Nei takk, har det bra her. Ha et fint liv mamma...*

Det er det jeg svarer. Enkelt og greit. Jeg orker ikke at hun skal begynne å sette hennes og pappa sitt liv opp i en teit konkurranse. Jeg har blitt godt kjent med de på skolen min nå og får en passe bra utdanning, hvorfor skulle jeg da ville begynne på en ny skole, hvor jeg ikke kjenner noen? Bare for å få en enda bedre utdanning? Dette er åpenbart bare noe mamma sier for å få meg bort til henne. Men hvis det betyr at jeg må bo under samme tak som henne og Harrys, og i tillegg tenke på at hun er mye mer hjemme nå, vil jeg heller bo alene i pappa sitt hus når han er på reise.

Bussen!

Jeg stormer ut døra og låser den kjapt før jeg hiver nøkkelen under dørmatta og løper bort til holdeplassen. Bussen kommer bare sekunder etter meg og jeg går på. Jeg går bortover midtgangen og setter meg bakerst i hjørnet som vanlig. Foran meg sitter en mann på rundt førti år med brunt hår og briller. Han sitter på telefonen med propper i ørene og lukter akkurat som den dyre parfymen man får kjøpt på den såkalte Man in world butikken på Morin senteret. Jeg har vært innom der mange ganger med mamma når vi skulle kjøpe bursdagsgaver til Caleb, så jeg kjenner igjen den parfymen når jeg lukter den. Det ser jammen ut som at brillene til fyren foran meg også er fra Man in world. Du må være en litt sånn sossete dude du da. For Caleb kalte alltid den butikken for sosse-butikken. Derfor var det så gøy å kjøpe gaver til han derfra, for han hatet egentlig den butikken.

Lol.

*

Jeg går inn i garderoben og setter fra meg bagen på plassen jeg alltid sitter på. Jeg får øye på bagen til Kim som allerede står her, hun må ha gått inn alt. Bonnie står i hjørnet og børster håret sitt. Plutselig kommer et ukjent fjes ut av doen. En jente jeg aldri har sett her før. Hun har langt brunt hår, helt rett. Sminken er ikke akkurat overdrevet, men sterke farger er det. Hun har på seg en svart sports-bh og en lang og trang svart treningstights. Jeg blir stående å se på henne en stund. Brystene er store og rumpa like dann. Hun står og setter opp håret i en høy hestehale. Rumpa står pekt ut til siden mens hun står og ser seg i speilet. Jeg kikker bort på Bonnie som overraskende står og ser stygt på den brunhårede jenta. Hun står og ser på henne som om ut skulle til å drepe henne.

Hvem er hun?

Jenta med det brune håret ser på seg selv i speilet en siste gang, sjekker sminken og håret før hun går ut av garderoben i en modellaktig gange. Jeg blir stående en stund og se på døra hun nettopp hikk gjennom.

"Det er Cassandra Homewille. En bitch i seg selv." Hører jeg og snur meg mot Bonnie som faktisk står og snakker til meg.

"Hater du henne eller? Du hadde liksom det bitch-blikket på henne."

"Ja, jeg hater henne, kan man godt si. Hun er ex-en til Adam."

Nei nei nei nei nei nei NEI!! Ikke ENDA EN av de ex-ene til Adam!!!

"Seriøst?"

Ta det rolig Kendall. Ikke få røyk ut av ørene nå.

"Ja, hun er en av de han har vært sammen med lengst. Jeg har alltid hatet henne. Hun gikk i klassen over meg siden første klasse. Har alltid vært verdens største bitch."

"Jeg trodde Hermine var det."

"Vel, da har du trodd feil. Hvis du syns Hermine var fæl, da kommer du til å få hjerteinfarkt av Cassandra."

Hun så jo ganske bitchy ut. Og akkurat nå tror jeg faktisk på Bonnie.

Men herregud! Ikke enda en av dem!!! Jeg orker ikke det der!

"Vel, vi får se hvordan det går nå da. Nå som Cassandra har begynt på kickboksingen og det der. Heldigvis skal hun ikke begynne på skolen vår." Sier Bonnie lettet og går ut av garderoben.

Okei Kendall, trekk pusten dypt inn og ut nå.

----------

KAPITTEL NUMMER FØKKINGS 100!!!!!!!!!!!!!!!
Da kom det ENDA en bitch inn på banen! Spørs hvordan hun kommer til å blande seg inn i boken da!

Q: noe dere vil si sånn kjapt til Cassandra? Hva?

⚠️VOTE & COMMENT⚠️

PRETENDWhere stories live. Discover now