"Kendall.."

2K 109 11
                                    

TIRSDAG (etter skolen)

Jeg var på skolen i dag. Alt var egentlig helt som vanlig, bortsett fra at jeg ikke så Adam en eneste gang. Jeg hørte fra noen at han var på skolen, jeg bare så han ikke. Heldigvis. Noen ganger begynner jeg å lure på om Adam ignorerer meg også. Eller viker unna eller hva søren. Et pluss for meg da.

Det er i dag treningen er. Og jeg har ennå ikke bestemt meg for om jeg burde dra eller ikke. Hvis jeg drar, møter jeg på Adam. Og hvis jeg ikke gjør det, kan jeg bli hjemme og slappe av.

Det høres for så vidt best ut å bare bli hjemme, men av en eller annen grunn er det noe i meg som sier at jeg har lyst til å dra uansett.

Jeg har en time på å bestemme meg. Hvis jeg tenker positivt på det, så er Kim der, og jeg er sånn passe god venn med henne. Jeg kan forholde meg til henne gjennom hele treningen. Med mindre vi ikke får bestemme partner selv. Da er jeg så godt som fucked.

Rip meg.

Jeg kaster meg på sengen og prøver å tenke på hva jeg skal gjøre, men jeg står helt fast. Det tryggeste vil være å bli igjen her.

Men hvem vet? Kanskje det skjer noe bra på treningen? Det er ikke godt å si.

*

Jeg har bestemt meg.

Jeg drar på trening, og unngår den drittsekken. Noe som enten blir veldig lett, eller veldig vanskelig.

Jeg går ut døra og låser den bak meg. Jeg titter bort på nabohuset og ser at bilen til Adam er borte. Han har nok dratt allerede. Jeg går bort til bussholdeplassen og venter på bussen som vanligvis pleier å være veldig rask, men denne gangen virker den treigere enn vanlig.

Der kommer den, endelig.

Jeg går på og setter meg helt bakerst i bussen. Legger bagen min ved siden av meg og setter i ørepropper. Mannen i setet foran meg lukter løk av en eller annen grunn. Ikke det at jeg kommer til å spørre hvorfor.

*

Jeg kommer inn i garderoben hvor Bonnie står i sports-bh og en ekstremt kort shorts. Idet jeg setter fra meg bagen på benken kommer jeg på at jeg ennå ikke har kjøpt meg egne hansker, så jeg blir nødt til å låne denne gangen også. Heldigvis er de så greie på dette stedet og vasker de etter bruk så jeg slipper andre folks svette på hendene mine.

Jeg drar av meg hettegenseren og hiver den ved siden av bagen min. Drar opp singleten og legger den oppå bagen før jeg tar på meg en sports-bh.

"Du burde vel kanskje vaske den der snart?" Spør Bonnie og ser på sports-bh'en min.

"Du burde vel kanskje drite i å kommentere klærne mine? Jeg har vasket den, slapp av."

Hun gir meg et bitchy blikk før hun går bort til speilet for å sette opp håret.

Jeg får på meg alt av treningsklær og prøver å drøye tiden litt. Aller helst vil jeg at Bonnie skal gå ut først, for hun kommer sannsynligvis til å gå bort og flørte med Adam, så da vil han være opptatt med henne mens jeg kommer inn.

Første del av problemet løst.

Jeg går inn på doen i garderoben for å vente på at Bonnie går ut. Hun bruker sykt lang tid på å sette opp håret, så dette vil ta sin tid.

Jeg låser døren bak meg og vender meg mot speilet. Det set ut som jeg akkurat har stått opp. Øynene er trøtte og vil bare lukke seg. Jeg har små nesten usynlige poser under øynene og blikket er slapt. Jeg skrur på kranen og folket hendene så jeg får litt vann i de. Så tar jeg det opp til ansiktet for å bli litt mer våken.

Jeg skrur av kranen og ser på meg selv i speilet igjen. Vanndråper sitter i kinnene og i pannen min. Jeg gnir vekk litt av vannet på høyre kinn før jeg tar et stykke papir og tørker ansiktet helt.

Hvordan er det mulig å være så sliten og trøtt? Og i tillegg, rett før trening.

Jeg kan høre at Bonnie begynner å bevege seg mot døren før den åpner seg og smeller igjen.

Hun er ute. Nå venter jeg bare i ett eller to minutter, så går jeg.

Etter et minutt eller to låser jeg opp og går ut av doen. Jeg dobbeltsjekker at jeg har på meg alt av treningstøy før jeg går usikker ut av garderoben.

Idet jeg kommer inn ser jeg at Bonnie allerede har stupt på Adam. Hun står foran han og krøller en hårlokk rundt fingeren. Jeg himler med øynene.

Kim kommer gående mot meg med et smil. Jeg smiler tilbake og setter armene i kryss.

"Så, klar for nok en dag med trening?" Spør hun og ser på meg.

"På en måte, ja."

"På en måte?" Spør Kim og ser rart på meg.

"Ja, jeg er sånn passe klar." Smiler jeg.

"Okei?" Hun ser nesten forvirret ut.

"Bare glem det." Sier jeg og bryter samtalen.

Vi begge går bort og setter oss på benken ved siden av ringen. Kim snurrer på drikkeflasken sin i hendene sine.

Blikket mitt trillet automatisk bort på Adam. Nå står ikke Bonnie der lenger. Og vi skal til å begynne.

Alle setter seg ned på mattene og oppropet begynner. Det verste med dette er at Adam skal rope opp denne gangen, noe som gjør dette mye kleineste. Han begynner å rope opp navn, og ser på de som svarer ja. Jeg ser ned i matta jeg sitter på og bare gruer meg til ha kommer til navnet mitt. Jeg vet ikke engang om han har sett meg ennå. Så det blir i hvert fall kleint når han kommer til navnet mitt.

"Kim." Sier han. Nå er det ikke lenge til mer navn. Jeg fortsetter å stirre ned i matta og det er like før jeg kniper igjen øynene.

Plutselig stopper Adam opp og venter litt med neste navn.

Jeg vet at det står Kendall der. Bare si det. Vær så snill, bare si navnet mitt og gå videre.

"Kendall.."

Jeg letter blikket og får øyekontakt med Adam.

--------

Der kom det et til.
Skrev det ferdig midt i en skoletime, lol🙃 ble ikke så veldig bra kapittel denne gangen da alt det "bra" (eller litt bra eller wtf) kommer i neste kapittel😌

⚠️VOTE & COMMENT⚠️

PRETENDWhere stories live. Discover now