Overdrevet stort smil

2.1K 92 7
                                    

"Det er vel dette som er rommet ditt?" Spør han og åpner døren inn til rommet mitt mens jeg ennå henger over skulderen hans. Jeg har ennå ikke stoppet opp med å slå han i ryggen. For hvert slag blir jeg redd for at han skal miste meg i gulvet. Han går inn på rommet mitt og kaster meg på sengen min og går tilbake for å lukke døra. Han kommer tilbake til meg og lener armene på hver side av kroppen min mens jeg ligger på sengen. Håret hans ser ut som et kråkereir. Blikket er sløvt. Han løfter den ene hånden og lar den gli nedover magen min. Jeg ser rart på han før jeg løfter vekk hånden hans. Han gir meg et misfornøyd blikk og legger hånden sin tilbake på magen min.

"Michael, ta et hint!" Sier jeg og fjerner hånden hans på nytt. Han gir meg et ekkelt smil før han plutselig legger hånden sin brått på buksesmekken min og åpner den. Automatisk skyter jeg knærne inntil meg så han får de i magen. Jeg sparker han unna og lukker buksesmekken igjen.

"Kan ikke du bare gå ned til Adam igjen?" Sier jeg og prøver å sette meg opp. Han legger en hånd på den ene skulderen min og holder meg nede. Han rister på hodet og får på seg smilet igjen. "Jeg skal ikke ned til Adam." Mumler han og purker på buksesmekken min igjen. Han åpner den igjen. Når jeg skal til å lukke den igjen slår han til hånden min for at jeg ikke skal gjøre det. Han drar litt i kanten på buksa mi og ser ut som om han studerer blondene på den sorte trusa mi. Jeg blir bare liggende å stirre rart på han. Han legger to fingertupper på trusekanten og skal til å dra ned den også.

"Stopp da!" Roper jeg og slår til hånden hans. Jeg rekker ikke å lukke buksa før han krabber over meg og holder hendene mine nede. Jeg ser rett inn i øynene hans mens smekken min er oppe. Han står i en krabbestilling over meg. Hver av hendene hans holder fast i håndleddene mine. Han trekker begge håndleddene mine over hodet mitt så de samles og han kan holde dem med en hånd. Den hånden som nå er løs bruker han til å stryke meg ved øret. Jeg har fortsatt et forvirret og rart blikk festet på han. Jeg rister på hodet for å fjerne hånden hans, men han legger den bare tilbake. Hånden hans fortsetter å gli nedover og plutselig glir den over den ene puppen min. Jeg rykker til over den plutselig bevegelsen og prøver å løsne hendene mine.

Jeg er virkelig svak...

"Gå ned til de andre Michael." Sier jeg litt dempet. Han rister på hodet. "Nei." Er det eneste han svarer.

Hånden hans har nå kommet tilbake på trusekanten min og nå trekker han den ned. Jeg kan kjenne den kalde fingertuppen hans gli opp og ned der nede og er stygt redd for at han skal stikke noen av dem inn. Jeg gir et forsøk på å slå han i trynet med albuen min, men feiler da jeg ikke er i nærheten av å treffe.

Jeg merker at han nå har begynt å åpne sin egen buksesmekk.

Faen, dra deg ut av rommet mitt!

Jeg prøver å sparke i med lårene mine, men det ser ikke ut til at han bryr seg stort. Han bare sitter der og ler mens han strever med å rive av seg smekken selv. Etter en kort stund får han den endelig opp og skal til å dra ned bokseren.

"Dra deg vekk!" Skriker jeg plutselig. Det var egentlig ikke meningen, men det bare glapp ut. "Michael, dra deg ut av rommet mitt!" Skriker jeg igjen. Han ler og rister på hodet.

Rett før han skal til å slenge ut går døra til rommet mitt opp og Adam kommer inn. Han ser kjapt over situasjonen før han jogger bort til sengen min og drar Michael av meg. Jeg lukker igjen smekken min på rekordtid og spretter opp av senga og blir stående. Adam hjelper Michael med å få igjen smekken sin og slår han deretter lett i bakhodet med håndflaten som et lite klaps.

"Michael, seriøst?" Sier han nesten skuffet og lar Michael lene seg på han. Han drar han med seg ut av rommet. Ser på meg med er støtende blikk før han forsvinner rundt døra. Jeg blir stående for å samle sammen det som akkurat skjedde.

Hva var det som egentlig skjedde?

Jeg retter på klærne og går ut av rommet for å finne Carly og Emely. Jeg kommer ut i gangen i andre etasje da jeg ser folk herje rundt her oppe også. En fyr tryner i toppen av trappen og får straks hjelp opp. Jeg går forbi de fleste, blir hindret av noen, men kommer meg forbi dem til slutt også. Rett før jeg skal til å gå ned trappen spotter jeg Emely som står og kliner til med en fyr.

Å fy søren! Emely står og kliner til med Jonathan! Livet mitt er herved ødelagt, tusen takk.

Jeg rister det av meg. De kommer til å bli stående en stund, og jeg har ikke tenkt til å kaste bort de neste timene på å se på venninna mi kline til med kompisen til broren min.

I have better things to do.

Jeg går ned og prøver å få øye på Carly. Jeg går rundt som en blind høne på jakt etter mat.

Blind høne... Kom ikke på noe annet.

Jeg ser at Adam går bortover mot Caleb som sitter i sofaen for å dumpe av Michael. Han slenger han ned på sofaen ved siden av Caleb som sitter der og surrer med en halvnaken jente under armen. Jeg himler med øynene over hvor idiot broren min er.

"Kendall! Der er du!" Carly kommer joggende med et overdrevet stort smil om munnen. Hn kommer og gir meg en klem. Jeg klemmer henne tilbake mens jeg ler litt av henne. "Dette her er Dylan!" Sier hun og drar en fyr nærmere seg. Han ser på meg og ler med et like stort smil som Carly. "Okei..." Ler jeg. "Han er kjekk." Hvisker hun i øret mitt og gir han et flørtende blikk.

Herregud Carly, du er så søt når hele kroppen din drukner i alkohol.

Hun kaster armene sine rundt han og ler. Hun lener hodet sitt inntil brystkassen hans og ler inn i genseren hans. "Du koser deg ser jeg." Ler jeg og setter armene i kryss.

"Ja! Han er jo så fin!" Hun klarer ikke å kaste av seg fliret. Jeg ler med henne mens jeg ser på fyren som tydeligvis heter Dylan. Han har helt sort hår og omtrent like store muskler som Caleb.

Carly mister plutselig blikket mot andre etasjen. Jeg ser rart på henne mens hun står der helt stiv. "Nå blir det bang!" Roper hun og hever et plastikkglass hun fant. Jeg snur meg rundt og ser at Emely og Jonathan begynner å bevege seg inn på et rom hvor ingen andre er.

Damn Emely, you got this.

--------

Gaaad, jæ digger Carly!

Fortsett å vote i dag! Det kommer definitivt flere kapitler i det store JuleKapittelRushet!!

⚠️VOTE & COMMENT⚠️

PRETENDWhere stories live. Discover now