Å slå hodet i veggen

1.3K 82 32
                                    

"Hva faen gjør hun her?" Hvisker jeg desperat til Carly. Hun trekker på skuldrene og er like sjokkert.

Jeg ser ned på den overfladiske plastikkdukken som står der mellom to muskelbunter og smiler mens hun krøller på håret. Hun ser på alle elevene mens en av guttene leser opp navnene.

Cassandra skal faen ikke være her!

"Kendall." Jeg hører navnet mitt og rekker opp hånden. Cassandra treffer meg med blikket sitt. Jeg møter det og ser på henne. Hun ser på meg med et lurt smil.

Haha, tror du at du klarer å få MEG til å løpe og i det hele tatt trene du eller?

"Carly." Carly rekker opp hånden ved siden av meg. Fyren kikker opp og krysser henne av.

"Beck." Fortsetter han.

"Her." Hører vi en fyr mumle litt lenger borte på tribunen.

Ugh, det er han creepy duden fra fototimene.

"Okei, som dere ser så er ikke den vanlige gymlæreren deres her nå, så vi måtte steppe inn for han. Jeg er Noah, dette er Cassandra og han er Theo." Sier han og peker på Cassandra og han andre med kulepennen sin.

"Vi tenkte at vi bare kunne begynne å varme opp med en runde stikkball. Vi har en ball her, så bare kom dere ut på gulvet." Sier han og smiler.

Noah har et nydelig utseende, og man merker det på hvordan han er at han er eldre. Det samme med Theo. Jenta i midten derimot, er bare en plastikkting som ikke har noe å gjøre i en gymsal.

Vi går ut på gulvet og Theo hiver en ball opp i luften. Med andre ord, førstemann til å fange den.

Carly blir den første til å fange den. Rart med tanken på at hun ikke er så høy, men ut har en skikkelig god spenst i beina og hopper lett over alle andre og får tak i den først. Hun lander med føttene og skyter ballen hardt i brystet på en fyr. Han banner og blir nødt til å gå bort for å sette seg, frem til Carly blir tatt.

Noe hun omtrent aldri blir fordi hun er så liten og rask.

Jeg blir stående rolig en stund og ser på at ballen går mellom de andre elevene. De blir tatt ut én etter én. En fyr med svart hår og blå øyne får ballen og ser på meg. Jeg står nemlig nærmest. Jeg trekker meg bakover og følger med på når han kaster. Jeg har aldri vært flink til å dukke unna, derfor venter jeg bare på å få en hardt ball ett eller annet sted på kroppen som senere vil bli et blåmerke.

Han kaster den hardt og før jeg rekker og tenke samler hendene mine seg til forsvar, og så heldig som jeg var, grabber jeg ballen så han blir tatt og ikke jeg.

Flaks!

Jeg hiver ballen mot noen andre og klarer å bomme. Jeg har ikke ferdigheter nok til å treffe, sorry.

Jeg løper til et annet sted i gymsalen hvor jeg blir stående helt åpen. Jeg klarer liksom aldri å få tankene vekk fra at Cassandra er i samme rom som meg nå. Alt jeg gjør blir fulgt med på av henne. Jeg stiller meg en meter unna veggen og blir stående for å se hva Carly gjør med ballen nå som hun har den.

Du tar ikke meg ass.

Hun hiver den på en annen fyr, og han klarer dessverre å ta den imot så Carly blir tatt. Han ser meg og hiver den mot meg. Aiden jeg hadde sånn flaks i sta, prøver jeg selvfølgelig å grabbe ballen nå også. Jeg stiller leg klar til å ta imot, men jeg merker at en annen person i sidesynet er ute etter det samme. Nemlig å ta ballen. Jeg prøver å bare konsentrere meg om å ta ballen, men idet den kommer nærme nok til at jeg kan ta den, hopper jeg opp. Og personen i sidesynet hopper likt som meg. Hun krasjer inn i meg så jeg først dunker hardt i veggen og deretter lander på ryggen. Hun bare faller på gulvet og det hele ender opp med at vi begge blir tatt på samme kast.

Jeg prøver å komme til meg selv igjen etter å ha slått bakhodet i veggen og så falle rett på ryggen. Jeg gnir meg i bakhodet og ser på jenta som hoppet på meg. Min første tanke er at det er Cassandra som bare gjorde dette for å irritere meg, men sjokket skyter meg hardt i magen så fort jeg får et klart syn på henne.

"Hva faen gjør du her?" Spør jeg sjokkert, på den store negative måten.

"Klassen vår måtte samles med deres. Problemer?" Spør hun og gnir seg på armen som hun tydeligvis landet på.

Hun reiser seg opp før jeg svarer og går bort og setter seg. Jeg kjenner at jeg bare er svimmel etter å ha slått bakhodet. Jeg blunker mange ganger og prøver å få et klarere syn. Jeg blir tydeligvis sittende litt for lenge, for etter en stund kommer Noah joggende bort og setter seg ned på huk foran meg.

"Slo du bakhodet?" Spør han og ser på meg. Jeg nikker bare.

"Kom, du får gå og sette deg ned." Han hjelper meg opp og går ved siden av meg bort til tribunen. Jeg må fortsatt bli litt klarere i toppen før jeg kan fortsette kjenner jeg. For dette ble rett og slett for mye. Først kommer Cassandra og skal være med å holde gymmen, så slår jeg bakhodet hardt i veggen, så kommer enda en skuffelse inn og gjør alt verre.

Jeg setter meg ned på tribunen ved siden av Carly og ser litt skuffet og sur ut i blikket.

"Går det bra eller?" Spør Carly og sitter nå og knyter den andre skoen sin, speilvendt.

"Jada." Svarer jeg bare og gnir meg hardt i bakhodet.

"Når kom hunn egentlig?" Spør jeg og nikker mot jenta som hoppet i meg.

"Hun kom inn i gymsalen rett etter oss tror jeg. Så du henne ikke?" Spør Carly. Jeg rister svakt på hodet og følger med på ballen som flyr fra person til person.

Jeg merker at fyren som tok meg blir tatt, så jeg reiser meg opp og skal til å løpe utpå igjen da Noah kommer bort og strekker ut armen for å blokkere. Jeg ser forvirret på han.

"Jeg vil helst at du blir sittende nå som du har slått hodet." Sier han voksent. Jeg setter meg ned igjen. Carly får løpt utpå igjen og jeg blir sittende igjen alene på øverste rad på tribunen. De andre sitter lenger ned. Det eneste jeg gjør er å sitte og stirre på Hermine, hun jeg krasjet med.

-------------

Nå var hun på plass igjen også! Wohoo! Kødda, jæ hater hu, veldig mye. Lål.

⚠️VOTE & COMMENT⚠️

PRETENDWhere stories live. Discover now