Vi fortsetter

1.8K 97 17
                                    

"Kendall, du må komme deg av gårde. Bussen går om fem minutter!" Roper mamma fra kjøkkenet. Jeg løper ned trappen med en bag med klær. Jeg smeller på meg skoene og løper ut av huset uten å si hade til mamma. Jeg ser at bussen allerede står på holdeplassen, så jeg setter opp farten og rekker den akkurat.

Når jeg kommer frem går jeg rett i garderoben for å skifte. Bonnie er allerede her. Hun står i bare sports-bh og kort shorts. Tydeligvis har ikke hun noen planer om å ta på seg en singlet eller T-skjorte.

Alt for Adam, med andre ord.

"Ugh, er du her i dag også?" Sier hun og himler med øynene til meg.

"Jeg skulle akkurat til å si det samme." Svarer jeg og setter fra meg bagen.

"Du vet at Adam ikke kommer til å lede treningen her gang, sant?" Spør jeg og tar opp singleten min.

"Jo det gjør han. Han satte seg på som fast. Så han kommer til å være her hver gang." Svarer hun og setter opp håret i en høy hestehale.

"Hvorfor gjorde han det?" Spør jeg og tar på meg treningstøyet.

"Er ikke det åpenbart?"

Eh, nei?

"Det er ikke til å unngå, han liker meg. Og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det. Så jeg må nesten bare gå sakte men sikkert frem."

Og prisen for årets dummeste går til Bonnie, gratulerer.

"Jasså?" Ler jeg.

"Hei." Kim kommer inn døra og setter bagen fra seg ved siden av min.

"Hei." Bonnie himler med øynene og roter rundt i bagen sin etter noe.

"Dårlig hårdag?" Spør Kim og ser på meg. Jeg rynker først på nesen også ser jeg meg i speilet og merker at det omtrent står til alle kanter.

"Faen." Ler jeg og snur meg mot henne igjen.

"Slapp av, jeg kan fikse det." Sier hun og klapper hånden på benken for at jeg skal sette meg.

Hun begynner å gre ut håret mitt med hårbørsten sin før hun tar opp to hårstrikker fra bagen sin.

Hun fletter en fiskebeinsflette på hver side og setter i bitte små gummistrikker helt nederst. Jeg blir helt forelsket i hvor flink hun er. Det er så stramt at jeg omtrent mister alle hjerneceller, men det er verdt det.

Kim skynder seg å få på seg klær før vi begge går ut av garderoben og begynner å varme opp.

Vi setter oss ned på en matte og begynner å tøye ut. Zander, en kompis av Adam skriver oss opp på lista så han vet at vi er her.

"Vet du hva vi skal trene på i dag eller?" Spør jeg Kim og kjenner at jeg strekker låret mitt litt for mye. Jeg avslutter stillingen kjapt før jeg ødelegger meg helt. Hun ler litt av meg da jeg kollapser på matta og ler.

"Jeg tror vi skulle drive med noen nye posisjoner i dag." Sier hun og tenker seg ekstra godt om.

"Bare jeg slipper å ta føttene bak på nakken skal jeg klare det." Sier jeg og setter meg opp. Hun klarer ikke annet enn å le av meg.

"Men jeg tror ikke vi skal jobbe så mye i par i dag. Mer individuelt." Jeg nikker og prøver å komme på en tøye-posisjon som ikke kommer til å knekke meg i to. Så det ender opp med at jeg ruller over på ryggen og gjør noen enkle sit-ups i stedet. Kim gjør det samme og vi holder på med det og litt annet helt til resten av elevene kommer.

*

Alle kan finne seg en matte hver. De fleste her har vært innom noen av posisjonene fra før, derfor vil jeg at de nyeste elevene går inn på det lille rommet og får øvelser der." Roper Zander og ser på meg spesielt. Jeg reiser meg opp og smiler til Kim før jeg går inn til det lille rommet.

Dette rommet er litt annerledes enn det andre lille rommet til nivå to gruppa. Her er det et blått mykt gulv over hele gulvet, en hel vegg med bare speil og et hjørne hvor det står en hylle med blant annet noen få vekter, hansker og hjelmer.

Jeg Bonnie og ei jente til som må være ny i dag går inn. Adam kommer inn til slutt og skal tydeligvis lede de dårligste elevene.

Vi på nivå null som jeg liker å kalle det. Haha.

"Okei, dere har vel ikke vært borti så mange posisjoner ennå. Bonnie, du var borti en av stillingene forrige gang, det var du også Kendall. Men du Railey, du er her for første gang i dag, stemmer det?" Jenta lengst til venstre nikker. Hun har kort blondt hår og søte smilehull. Himmelblåe øyne og et vennlig smil.

You so cute.

"Så hvis dere kan gjøre som dere gjorde sist så skal jeg vise Railey det samme." Sier Adam og ser på meg og Bonnie. Bonnie nikker og smiler stort til han mens hun stikker rumpa ekstra til siden og brystene frem.

Voks opp da Bonnie.

Jeg stiller meg i posisjonen som Kim lærte meg forrige gang. Jeg føler at jeg får den til bedre nå som Bonnie står ved siden av meg. Det har sikkert noe med konkurranseinstinktet mitt.

Jeg må gjøre det bedre enn henne.

Adam viser Railey hvordan hun skal stå, deretter ser han på meg og Bonnie.

"Så, for å bare øke balansen deres litt, kan dere prøve å løfte opp det bakerste beinet og plassere foten på innsiden av låret." Jeg gjør som han sier selv om det irriterer meg at jeg må adlyde han på den måten. Bonnie gjør det samme. Uheldigvis står hun litt for nærme Railey.

For Railey mister balansen og tipper rett på Bonnie så hun også ramler i gulvet.

"Fy faen idiot!" Roper Bonnie til henne. Det tar ikke mer enn et sekund før Bonnie hever knyttneven og slår den rett i tinningen til Railey. Jeg slipper opp på stillingen og føler mer med på hva som skjer mellom dem. Railey ser ut til å ha blitt skremt og sier til Adam at hun går i garderoben en tur.

"Faen ass." Sier Bonnie som nå har skikkelig bustete hår.

"Jeg er nødt til å gå å fikse dette. Ikke fortsett uten meg!" Sier hun strengt og forlater det lille treningsrommet.

Jeg blir stående å måpe av oppførselen hennes. Jeg ser på Adam og merker at han også ser på meg.

"Vi fortsetter."

--------

Kapittel nummer 8! Dette må være det største kapittelrushet jeg har hatt tror jeg. Idk, holder ikke følge med meg selv aahahh.

⚠️VOTE & COMMENT⚠️

PRETENDWhere stories live. Discover now