Maraton med SAW

1.6K 94 49
                                    

Vi går av bussen utenfor Morin matbutikk. Det er samme butikken som jeg og Adam gikk på for å handle som et gammelt ektepar eller noe. Hvis jeg syns det var kleint å ha med meg han på butikken, kan jeg bare vente meg hvordan det blir å ha med Carly hit.

Vi går inn alle fire og Kim tar ut en handlevogn.

Hun får ansvaret for å trille den rundt mens vi andre hiver oppi. Carly stuper rett på brusen og vi blir enige om hvilke vi skal ha. Jeg er fornøyd så lenge vi kjøper cola.

Er ikke kresen.

Carly derimot, tar alle som har en kul farge. Som er rart, for hun går som regel i svart. Bortsett fra håret, som ennå er knall rødt.

"Skal du ha noe annet også liksom? Sånn husholdnings-greier." Spør Emely og ser på hyllene fulle av varer.

"Nja, kanskje. Aner ikke. Jeg et ikke hva vi har hjemme engang."

"Dopapir, såpe, aluminiumsfolie." Ler Kim og dulter meg i siden.

Næh, kjøper det senere.

"Hva slags mat skal vi ha?" Spør Carly og går baklengs for å ha øyekontakt med oss tre bak. Hun er som en liten unge på butikken. Peker på alt og vil ha alt.

"Holder det ikke bare med pizza egentlig? Eller kanskje taco?" Spør Emely og ser seg litt rundt.

"Begge deler funker for meg." Svarer Kim og lener seg på handlevognen.

"Vi kan jo ha pizza en kveld og taco den andre da. Og hvis vi skal spise noe middag før dere drar på søndag så kan vi bare ta restene fra tacoen." Foreslår jeg og går bort til frysedisken. Vi velger ut tre pizzaer og legger dem i vognen. Carly går bort til tacoen for å plukke ut det hun vil ha, mens vi andre går bort til henne så vi sikrer oss at vi får noe vi også vil ha.

"Vi må ha sånn derre hot tacosaus da." Sier hun og plukker frem en med rødt lokk.

"Det kommer til å fly røyk ut av kjeften på deg." Ler Emely og ser på sausen Carly holder i.

Carly elsker sterk mat. Det har hun alltid gjort. Hun kan proppe i seg sterk chilli en hel dag og fortsatt ha lyst på det dagen etter.

Stay strong Carly, like strong som tacosausen du holder i.

Vi tar en saus av hvert og legger de oppi.

"Vi må ha godteri." Hvisker Kim til meg med et smil, så Carly ikke skal høre det.

"Ja, vi får bare sende Carly til en annen avdeling for og hente noe mens vi grabber inn det vi trenger." Hvisker jeg tilbake.

"Dere vet jeg kan høre dere?" Vi stopper opp og ser på Carly.

"Hvordan?" Spør Kim overrasket.

"Jeg har sånn vampyrhørsel." Sier hun og peker på det ene øret sitt som har ringer oppover hele øret.

Vi ser litt rart på henne.

"Hva? Har dere aldri sett på The Vampire Diaries dere eller?" Spør hun og fnyser.

Jo, men vi går ikke rundt og tror vi har hørselen til en vampyr, lol.

"Okei! Her må vi plukke en del!" Carly stopper foran hyllen med godsaker. Vi stopper opp mens Carly står der og eller mellom hva hun skal plukke ut.

"Jeg må ha de der." Sier Kim og peker på en pose med sjokoladekuler. Hun tar den ut og hiver den i vognen. Jeg og Emely går bort og finner potetgull og chips til tacoen mens de to andre blir stående for å finne andre godsaker. Forhåpentligvis klarer Kim å holde Carly i sjakk lenge nok til at vi kommer tilbake.

*

Det blir til slutt tre poser å ta med hjem. Jeg, Emely og Kim tar en hver, mens Carly tar ingen med et fornøyd smil. Vi går på bussen og tar den hjem til meg før vi setter fra oss alt på kjøkkenet og legger alt til rette. Det som skal i kjøleskapet ender opp der, alt som skal i skapet ender opp der, og noe av det blir lagt i fryseren.

"Så, når skal vi spise?" Spør Carly spent og hopper opp på benken og blir sittende der.

"I kveld, kjære deg. Nå får du nøye deg med det du finner i kjøleskapet." Svarer Kim som en voksen.

Kim er faktisk den som ser eldst ut her. Man skulle trodd hun var på alder med Adam egentlig. Og oppførselen er mer lik en eldre jente. Greit å ha en sånn en også vel?

Carly hopper ned og går bort til kjøleskapet for å finne noe. Hun ender opp med å ta en vanlig brødskive med ost. Det samme gjør vi andre, bare med forskjellig pålegg.

Det største problemet i dag er hvem som skal ligge ved siden av meg i senga mi disse nettene, og hvilke to som må klare seg med gjesterommet ved siden av. Eller så får de ligge på madrasser ved siden av senga mi, det er også en mulighet.

"Okei, bare sånn for å få dette klart, liker alle her å se på skrekkfilmer?" Spør Carly mens hun tygger på brødskiva.

Alle nikker.

"Bra, for jeg vil gjerne ha maraton med SAW filmene takk." Smiler hun.

Thunder kommer plutselig løpende inn og er helt i hundre fordi det er så mange her. Han hopper rundt beina på alle sammen unntatt meg og er helt vill. Kim setter seg ned på huk og han begynner å slikke henne i ansiktet akkurat som han gjør på Adam. Og Caleb, for så vidt...

Halen hans går i ett sett frem og tilbake mens han ser soleglad ut. Der ser ut som han smiler, med munnen åpen og tunga liggende litt på siden. Han forlater Kim og går videre til Carly som setter seg ned med en gang og klør han godt bak ørene som om de skulle vært bestevenner hele livet. Thunder legger seg ned og ruller over på ryggen så Carly skal klø han på magen, noe hun gjør, og han ser ut til å elske det.

"Så da må vi altså se sju filmer i kveld, hvis vi skal klare å se ferdig alle SAW-filmene." Ler Emely.

"Jepp, men vi er så våkne at det går nok bra." Smiler Carly.

Ikke alle er like våkne da Carly. Jeg kunne godt tenke meg og løpe til sengs rundt halv ti?

Kødda...

Jeg kommer til å sovne lenge før den tid.

------------

¡Hola!

har PRETEND ligget #1 plass lenge! Har aldri hatt en av bøkene mine der lenge før! Den har ligget der i hele 46 dager langt! Hvis boka ligger der til 14. Mars har den vært der i 2 måneder!😱 det vi til! Fortsett å kommentere!
Også skal jeg prøve å med PRETEND The Wattys 2017 neste gang, hvis jeg får det til. Glemte helt av det forrige gang, lol.

Q: hvordan tror dere overnattingen kommer til å gå? Beskriv! Kanskje Carly finner noe kødd?

⚠️VOTE & COMMENT⚠️

PRETENDWhere stories live. Discover now