Et goals utseende

3.3K 116 20
                                    

FREDAG

I de to første timene har vi foto. Jeg har time sammen med Emely, så jeg er ikke helt fucked. De siste dagene har gått helt normalt. Jeg har begynt å føle meg litt tryggere på skolen. Anine har ikke snakket til meg noe mer etter den siste samtalen hvor det ble slengt litt avvisende blikk.

Jeg og Emely setter oss ned på to ledige pulter som står ved siden av hverandre. De står ikke inntil hverandre, men det er nærme nok. "Og forresten Kendall, vi driver midt i et prosjekt nå. Så du kommer sikkert til å få beskjed om å være med en eller annen gruppe. Så hvis du får velge, så velg den med meg." Sier Emely og peker på seg selv med tommelen. Jeg nikker. Etter at timen har startet og alle er kommet begynner læreren som i følge Emely heter Mrs. Fride, å snakke. Jeg har fått høre at Mrs. Fride er en god og snill lærer. Hun kjefter aldri og er alltid i godt humør.

"Kendall, jeg ser at du ikke har vært i disse timene før, så jeg tror jeg setter deg på gruppeoppgaven sammen med Emely, siden jeg ser at dere går så godt sammen." Smiler hun og setter brillene lenger innpå nesa. Jeg ser på Emely som allerede sitter med et gledelig smil. Jeg ler litt av henne og det blir litt småprat i klasserommet. Plutselig smeller døra opp og en fyr kommer inn.  "Sein igjen Adam?" Spør læreren forsiktig som om hun er litt redd han. Han bare nikker og ser seg ut over klasserommet og leter etter en ledig plass. Plutselig faller øynene hans på en ledig plass rett bak meg. Han går bort og slenger seg ned rett bak meg.

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Utseendet hans var Goals. Håret var en blanding av blondt og brunt. Som om de to fargene hadde kastet opp på hverandre og ligger nå på annen hvert hårstrå. Øynene var brune som mørk sjokolade og muskelen hadde perfekte former og viste godt at de var trent. Han hadde tatoveringer på begge armene og en på nakken. Og det er bare de jeg vet om. Han hadde på seg en grå stor T-skjorte og sorte bukser.

Det føles som om han sitter og stirrer meg i ryggen. Jeg vil gjerne finne ut om han gjør det, men jeg tør ikke i tilfelle han gir meg øyekontakt.

"Så da er det bare å gå sammen i gruppene og ut for å ta bilder!" Sier Mrs. Fride livlig og klapper hendene sammen en gang. Det er det eneste jeg fikk med meg etter at Adam kom inn. Emely reiser seg opp og plukker et speilreflekskamera opp fra sekken. Hun reiser seg opp og ber meg gjøre det samme. "Vi skal ta noen veldig typiske naturbilder, så skal de redigeres og fotoshoppes senere, skjønner?" Spør hun og vifter kameraet foran meg. "Ja jeg skjønner." Ler jeg og tar tak i armen hennes så hun skal stoppe med den viftingen. "Flott, vi er på gruppe med Michael, Jenny og Adam." Sier hun og peker ut dem.

Vi er på gruppe med Adam... Hjertet mitt brant nettopp seg selv.

"Kom." Sier Emely høyt så resten av gruppa hører det. Vi går ut sammen, jeg og Emely foran og Adam bakerst mens han tukler på telefonen sammen med Michael.

"Okei, så sist tok vi bilder av høstfarger på trær og bakken og alt det der, hva skal vi knipse bilder av denne gangen?" Spør Emely og ser på Jenny. "Vel, det regnet jo i går, kanskje det ligger igjen litt regndråper her og der som vi kan knipse." Svarer hun og får en frysning av at det er kald luft ute. Jenny går bort til et gjerde og ser etter om det henger regndråper fra det. Emely og jeg begynner og gå bort til henne mens Adam og Michael står igjen. "Skal de ikke være med?" Spør jeg og peker på dem. "Bare overse dem, de gjør ikke stort. Du skjønner de to er sånne typisk jeg driter i alt og alle. De kan havne i trøbbel på to sekunder og kunne ikke brydd seg mindre." Fortsetter Emely og stopper opp ved Jenny. "Det stemmer, de er sånne badboys som vi hører om i bøker og på filmer." Ler Jenny litt og tar imot kameraet fra Emely. "Er det bare dem? Eller er det en hel gjeng kanskje?" Spør jeg og følger med når Jenny knipser sånn tjue tusen bilder av én dråpe. "Nei, det er en gjeng. Men bare de to er i dette faget. Resten er og har samfunnsfag akkurat nå, hvis jeg ikke tar helt feil." Sier Jenny mens hun kniper igjen det ene øyet og kokker inn i linsen med det andre. "Nei, noen av dem har også historie tror jeg." Spytter Emely inn. "Ja greit, det er ikke så farlig. Adam og Michael er i hver fall på foto nå."

"Okei vi går inn for å starte med redigeringen, skal dere bli med eller skal dere bare stå her og kope?" Spør Emely gutta bestemt. "Faen så lang tid dere brukte." Bryter Michael og kommer bort til oss. "Unnskyld meg, jeg ser ikke at dere har gjort så mye." Svarer Emely frekt tilbake. "Nei sorry, men vi er ikke så glade i å glane på noen teite vanndråper i femten minutter!" Alle sammen går inn og setter seg i et hjørne med to PCer. Gutta har en på deling og vi tre jentene har en. Emely overfører noen av bildene på vår PC. "Her, dere redigerer resten." Sier hun og rekker Adam kameraet så han skal overføre bildene inn på PC'en deres. Han tar det imot som om det var kjempetungt og plugger inn kabelen. "Fy faen for noen kjedelige bilder." Sier han og ser rart på oss. "Bare hold kjeft og rediger de jævla bildene!" Bryter Emely ut etter at hun har blitt ordentlig lei av at de klager sånn. "Hvis du syns de er så jævlige kan du da gå ut og ta noen litt mer interessante bilder!" Roper Adam ut. Emely gnir seg litt i pannen og prøver å roe seg ned. "Bare rediger bildene..."

-------

Da begynner jeg for fullt med PRETEND! Håper dere liker det så langt.

⚠️VOTE & COMMENT⚠️

PRETENDWhere stories live. Discover now