Deal

1.4K 86 31
                                    

Filmen ble akkurat ferdig og jeg sitter med en skikkelig ekkel klump i halsen og føler meg rett og sett bare kvalm. Filmen var bare sykt ekkel. Jeg skjønner ikke at gutta kan se på dette som underholdning.

Syke i hodet, det er det de er.

"Fy faen, alle sitter med teppe over halve ansiktet." Ler Nicky og ser på alle jentene i rommet.

Kim tar opp en pute ved siden av henne og hiver den rett i trynet på Nicky. Håret hans blir bustet til og puta lander i fanget på Carly som sitter ved siden av han.

"Det er ikke morsomt." Svarer Kim surt og lener seg tilbake. Først nå legger jeg merke til hvor nærme hun og Tarick sitter. Jeg klarer ikke la vær å smile litt for meg selv. Adam ser rart på meg. Jeg blikker han og smiler. Jeg nikker utydelig mot de to og han ser i samme retning. Jeg kan se at et smil danner seg i ansiktet hans. Et lite smil som om han er glad for at kompisen hans har funnet kjærligheten.

Jeg aner selvfølgelig ikke om det er noe mellom dem, men de satt bare sammen på en så søt måte, så jeg må bare smile. Det virker som om Adam tenker det samme også, så hvorfor ikke?

"Okei, jeg vet om en kannibalfilm til, skal vi se den?" Spør Tarick og plukker opp fjernkontrollen.

"NEI!" Utbryter Kim og rapper fjernkontrollen fra han. Han fekter seg etter den, men Kim strekker seg unna og hiver den til meg. Jeg tar den imot og tror i et sekund at den ligger trygt i hånden min, men så skal Adam prøve å få tak i den, og jeg ender opp i en fight med han.

"Kendall, gi meg den." Sier han som en voksen som prøver å ta noe fra ungen sin.

"Den er jo min, idiot!" Svarer jeg og slår vekk hendene hans. Han dytter meg bakover så jeg blir liggende å ryggen og lener seg over meg, og over beina mine så jeg ikke klarer å sparke han. Jeg strekker ut armen jeg holder fjernkontrollen i så han ikke skal nå den, selv om han fekter etter den. Men da kommer plutselig Zander frem og skal ta den. Jeg prøver å slå vekk hendene hans også, men da merker jeg plutselig at Adam og Zander utveksler et slags stille og hemmelig språk jeg ikke skjønner meg på. Så det ender opp med at Adam holder fast hendene mine mens Zander drar fjernkontrollen ut av klørne på meg.

"Hvis dere setter på den så går jeg opp og ser på film på rommet mitt." Sier jeg bestemt. Adam har ikke gått av meg ennå, så det blir egentlig litt vanskelig å komme meg opp trappen og inn på rommet mitt.

"Ja, samme her. Nå har vi sett på den fæle menneskespisende filmen deres, nå syns jeg dere kan se på en film som vi liker." Svarer Emely og ser på alle guttene samtidig.

"Og hva slags film er liksom det?" Spør Nicky og ser rart på henne. Emely gir meg et lurt blikk.

"Kan vi ikke gjøre en deal? Hvis alle dere klarer å holde ut en jentefilm, uten å sovne, skal vi spandere lunsjen for dere på skolen hele neste uke." Sier hun lurt.

"Det er for lett. Jeg har en betingelse til å komme med." Sier Adam lurt mens han lener seg oppå meg fortsatt.

Å nei, nå kommer det en sleip en.

"Hvis vi klarer det, får ikke Kendall lov til å gå på den militær-butikken igjen, noen sinne." Sier han og gir meg et vinnende blikk.

føkk deg ass. Nå er du på tynn is.

"Deal." Svarer Carly og ser på Adam.

"Deal??!! Nei, det er ikke en deal, for nå kommer de til å gjøre alt i sin makt for å vinne det her, og da får jeg aldri gå i den drømmen av en butikk igjen." Sier jeg surt og gir Adam et skikkelig stygt blikk.

PRETENDWhere stories live. Discover now