Du ass

1.5K 103 49
                                    

MANDAG

Lyden av alarmen som går av på telefonen min er som tortur for ørene mine. Jeg strekker armen bort til nattbordet. Jeg fikler rundt etter telefonen for å skru av alarmen. Jeg kommer borti telefonen og klarer faktisk å dytte den ned fra bordet og ned på gulvet. Jeg banner lavt for meg selv og skrur på lyset på nattbordet mitt før jeg strekker meg ned til telefonen for å få skrudd av alarmen. Jeg plukker opp telefonen og skrur den av. Jeg kaster meg ned på puta igjen og sukker høyt over at det er skole i dag.

Ta det med ro Kenny, du kan alltids droppe ut.

Jeg gnir meg hardt i øynene og har bare lyst til å kaste noe langt til helvete. Jeg har lett for å bli sur tidlig på morgenen, sorry.

Jeg reiser meg sakte opp og kjenner en vond smak i munnen. Jeg går bort til skapet og finner noe å ha på meg i dag.

Hva skal jeg liksom ha på meg i dag? Er det sol? Regn?

Jeg går bort til vinduet og trekker vekk gardinene. Den sure minen min gjør at jeg blir sur av å se lyset ute.

Hurra, så glad jeg er.

Jeg blir blendet av at det er lysere ute enn inne på rommet mitt. Jeg ser at Adam står lys våken på rommet sitt. Han merker at jeg står her og ler.

"Fy faen for et solskinn du er!" Roper han og ler.

Jeg viser han fingeren surt før jeg går tilbake til skapet for å finne noen klær som passer med været.

Jeg finner frem en skikkelig hullete svart olabukse og en grå magetopp. Jeg henter til slutt frem en stor militærfarget jakke til å ha utenpå. Jeg smekker i samme slengen med meg et par svarte ankelsokker. Jeg tar med alt inn på badet mitt og tar en lynrask dusj.

*

Frokost. Dagens viktigste måltid.

Eller som jeg kaller den: det måltidet jeg ikke gidder å spise på.

"Halla." Sier jeg idet Thunder kommer gående inn like trøtt som meg. Han legger seg bare inntil veggen og ser opp på meg.

"Trøtt dag i dag du også ser jeg." Sier jeg til han og ser på han. Han gjør ikke annet enn å slippe ut en nesten uhørlig pipelyd.

"Når skal jeg innse at du aldri kommer til å svare meg?" Sier jeg trøtt og finner frem et lite glass med juice for å i det hele tatt ha fått i meg noe i dag.

Jeg må si at matvanene mine har gått litt ned igjen. Jeg pleide å spise frokost før, men ikke nå lenger. Og for å være ærlig, jeg begynner å merke det på kroppen. Magen er tynnere, jeg er mer sliten, og jeg har vendt meg til å droppe flere måltider.

Not good.

Jeg tar opp telefonen fra lomma og ser at Adam har send meg en melding.

*Skal du ha skyss til skolen?*

Jeg svarer kjapt ja, og legger telefonen ned i lomma igjen. Jeg går bort til gangen og åpner døra så Thunder kan gå ut for å gjøre fra seg. Han ser ikke ut til å rikke seg fra der han ligger. Jeg plystrer på han. Han reagerer og går sakte og trøtt ut døra og finner seg en plass å gjøre fra seg. Nå setter han bare stumpen i blomsterbedet vårt som aldri har blomster i seg og gjør sitt nødvendige. Han er tydeligvis så trøtt at han ikke gidder å bruke Adam sitt hagetoalett.

Thunder kommer inn igjen og går rett inn på stua og legger seg så lang han er i sofaen. Jeg går kjapt inn på kjøkkenet og fyller opp matskålen og drikkeskålen hans før jeg plukker med meg nøkkelen, går ut og låser igjen. Jeg gjemmer nøkkelen under matta og snur meg rundt. Rett utenfor porten står Adam klar med bilen. Jeg går bort og setter meg inn i passasjersetet før han kjører av gårde.

"Du virker glad i dag." Smiler han mens musikk står på i bakgrunn på radioen.

"Jeg er bare jævlig trøtt. Det gikk en film på TV sent i går, og da var jeg så dum og satt oppe og så den." Svarer jeg trøtt og sitter der og halvsover.

"Hvilken film?" Spør han.

"Jeg husker ikke..." Svarer jeg og kjenner at øyelokkene bare vil sy seg selv igjen.

"Når gikk den?"

"Den startet halv tre i natt, og varte vel litt over en og en halv time." Svarer jeg.

"Døh, Kendall... Er du dum eller? Du kan ikke sitte oppe så lenge. Du er jo faen ikke klok." Svarer han mildt.

"Men jeg har ikke sett den filmen før, og jeg hadde så lyst til å se den." Han rister oppgitt på hodet mens han smiler.

"Du ass..." Sier han.

"Jeg ass..."

*

"Kendall!" Jeg kjenner at noen dulter meg hardt i skulderen. Jeg åpner øynene og får et kjapt overblikk over hvor jeg er. Carly sitter på pulten ved siden av meg. Vi sitter midt i en arbeidstime. Jeg blunker hardt noen ganger og kjenner at jeg får vondt i øynene av lyset fra taket.

"Trøtt eller?" Spør hun. Jeg nikker sakte.

"Vel, du får våkne kjapt da. Vi får snart inn en ny lærer og hun skal tydeligvis være jævlig streng."

Ny lærer?

"Hvorfor får vi ny lærer? Vi har jo allerede en historielærer." Svarer jeg.

"Jeg vet at vi har en historielærer... Dette er naturfag."

Faen da...

Jeg ser trøtt ned på boka mi. Der står det jammen meg historie. Faen så flink jeg er.

"Du hørte ikke engang at jeg sa at du hadde feil bok." Sier Carly og skriver av noe fra boka og over i skriveboka.

"Når sa du det?" Spør jeg og ser ned på boka hennes.

"Jeg sa det da du tok boka ut av skapet, da vi var på vei til klasserommet, og for fem minutter siden."

Oja.

"Vel, da må du si det tydeligere neste gang." Svarer jeg og legger skylda på henne.

"Du er så morsom når du er trøtt." Smiler hun for seg selv.

"Nei?"

"Jo, du er det. Du snakker litt som Nicky når han har drukket litt. Man vet aldri hva som kommer ut av den munnen." Smiler hun.

Plutselig går døra opp og en dame kommer inn. Hun har på seg et stramt skjørt som når henne til knærne, en hvit skjorte og en jakke utenpå. Håret er satt opp stramt og jeg får en ekkel følelse med en gang.

--------

Følte for å skrive litt i dag. Nå er det ikke lenge til PRETEND faen meg er ferdig! Det er faktisk bare igjen 33 kapitler! Men calm down, det kommer sannsynligvis en bok 2. Vet bare ikke hvor lang den blir.

Nå begynner vi å nærme oss 70k på denne boka også!!

Og you know that 30 days Challenge jæ nevnte tidligere som jæ har meldt PRETEND på? Veeeel, der fikk jeg 30 dager på å skrive 10.000 ord......veeeeel, det har gått 7 dager og jævhar skrevet 19.000🙃 sååeh, ja... I made it. Det er innafor, for å si're sånn.

Okei! Hvor mange er interessert eller kommer til å lese bok 2?? For som mange av dere vet er jæ redd for at lesertallet skal minske når jæ switcher bok:( MEN, bok 2 blir det uansett!

(Det var dagens lille Q👆🏼)
⚠️VOTE & COMMENT⚠️

PRETENDWhere stories live. Discover now