Ditt eget valg

1.8K 94 36
                                    

Jeg, Emely og Carly sitter inne på et av grupperommene på biblioteket. Det er etter skoletid og jeg vil veldig gjerne snakke med dem om alt som har skjedd.

Emely og Carly sitter i dobbelt-sofaen ovenfor meg mens jeg sitter i en av stolene ovenfor dem. Jeg har en flaske med cola foran meg på bordet. Carly sitter og ser spent på meg mens Emely ser helt chill ut egentlig.

"Så? Fortell oss litt om ditt interessante liv." Sier Carly og smiler.

"Javel." Ler jeg og trekker den militærfargede jakken min litt mere rundt meg. Jeg får gåsehud rundt navelen siden det er kaldt i rommet og jeg bare har en magetopp under.

"Altså, det har jo vært litt komplisert, kan man godt si." Starter jeg og svelger unna.

"Og det stemmer at Adam har slått opp med Hermine. Det vet jeg, fordi jeg fikk verdens teiteste hat-melding fra henne rett etterpå." Ler jeg litt.

"Nei, seriøst? Hermine sendte en hatende melding til deg?" Spør Emely overrasket over hvor teit det høres ut. Jeg nikker og fortsetter.

"Altså, det var en liten periode hvor jeg ikke snakket med han, og ikke ville ha noe med han å gjøre. I det hele tatt. Det var da han ble sammen med Hermine igjen og det meste fucket seg helt opp." Fortsetter jeg og lener meg godt tilbake i stolen.

"Så du noe til Adam da liksom? At du ikke likte at de var sammen og det der?" Sprø Carly og følger nøye med.

"Det kom vel til slutt ut av meg at jeg var sur på han. Fordi han spurte så mye. Også skjedde det på treningen og alt det der..."

"What?? Hva skjedde på treningen?!!" Roper Carly begeistret og spretter litt opp.

Har jeg ikke fortalte det heller? Nei, faen det har jeg ikke.

"Okei, så etter alt det tullet mellom meg og Adam, ble jeg bare så sliten og trøtt i hodet, så jeg besvimte på treningen. Jeg kunne så vist høre at Kim ba han hjelpe henne med å få meg inn i garderoben. Og da jeg våknet så var det kun meg, kim og Adam i garderoben..." Sier jeg og kikker ned på lårene mine.

"Også gikk Kim ut av garderoben for å si ifra til Zander, som også var en av trenerne der. Så da ble jeg igjen i garderoben sammen med Adam som satt på benken." Jeg prøver å holde tritt med meg selv mens jeg snakker. Jeg må nesten tenke meg om før jeg forteller, for alt skjedde som om det skulle vært en drøm.

En herlig drøm.

"Også ble det bare en masse snakking, og jeg viste Adam meldingene som jeg hadde fått av Hermine, for tydeligvis hadde ikke hun vist han meldingene som hun skrev, bare mine."

"Og da endret han mening?" Spør Emely som følger godt med.

"Tydeligvis. Han ante jo ikke noe om de meldingene før jeg viste han hva Hermine hadde skrevet. Så han visste tydeligvis hva han skulle gjøre."

"Hm, daså." Sier Emely og lener albuene på knærne.

"Men det er ikke alt da." Fortsetter jeg og venter noen sekunder.

"I løpet av den tiden vi var i garderoben alene, så skjedde det liksom noe..." Sier jeg lavt og venter litt.

"Fy søren Kendall Gamino!! Du kysset Adam du! Ikke sant? Jeg visste det!!!" Roper Carly ut og hiver armene i været.

"Ja, kjære lille sprøe Carly. Vi kysset, men det er fortsatt ikke alt som har skjedd." Ler jeg. Emely ser overlykkelig ut hun også.

"Jeg fikk en ganske dårlig følelse etterpå, fordi han fortsatt var sammen med Hermine. Så han ville blitt sett på som en utro fyr, og jeg ville blitt sett på som jenta som stjal typen til dronning Hermine. Og i tillegg ville folk gått rundt og syns synd på Hermine. Hvis du skjønner."

"Jeg skjønner." Svarer Carly og tar en slurk av brusen min uten å en gang spørre om lov.

Ikke det at jeg bryr meg så veldig.

"Men, hvordan er det mellom dere to nå? Jeg så at dere så på hverandre før skolen i dag." Sier Emely helt calm.

"Altså, Adam var hos meg og vi så på noen episoder av The vampire diaries og deretter en film. Og kanskje vi kysset litt, jeg husker ikke." Sier jeg rolig og litt usikker.

"Fytti katta Kendall! Dere hadde sex, ikke sant?!!"

Ro ned et par tusen hakk nå Carly.

"Nei, vi hadde ikke sex Carly. Ro ned." Svarer jeg med et skjevt smil.

"Det kommer til å skje, det er jeg sikker på."

Joa sikkert. Men jeg kommer ikke til å ringe og fortelle deg det sekundet etterpå skjønner jeg.

"Sikkert." Svarer jeg og letter på brynene mens jeg tar imot brusen min som det nå ikke er igjen en full flaske av.

"Helt sikkert." Smiler ut fornøyd.

"Slapp av da Carly. Du vet jo hvordan det gikk med meg." Sier Emely og peker på seg selv.

"Du er et unntak Emely. Og nå slipper du å bli med på unge mødre på TV." Sier Carly og legger en støttende hånd på låret hennes. Vi blir sittende og le litt.

"Fy søren, dette her et bare så utrolig morsomt." Sier Carly fornøyd og dåner omtrent bort der hun sitter tilbakelent i sofaen. Vi ler litt av henne, da det ser ut som hun drømmer seg bort.

"Jeg håper virkelig det blir en liten kid ut av dette ass." Sier hun og sjekker klokken på telefonen sin.

"Å, tro meg, det vil du ikke, ikke med en gang i hvert fall." Ler Emely med full erfaring.

"Du? Emely? Kan jeg spørre deg om noe? Fortalte du noen gang om hele den gravid-greia til foreldrene dine?" Spør jeg for å henge litt mer med.

Hun rister på hodet.

"Nei, og jeg vil egentlig ikke snakke med dem om det heller. Ikke ennå i hvert fall, jeg kommer nok til å fortelle det en eller annen gang. Men ikke med det første."

"Ditt eget valg." Sier Carly støttende og legger en hånd på skulderen hennes.

-----------

Q: forestille deg at du er på en øde øy uten tilgang på mat eller drikke. Hvem ville du tilbrakt resten av det korte livet ditt med og hvorfor?
A: Bonnie
B: Hermine
C: Caleb

⚠️VOTE & COMMENT⚠️

PRETENDWhere stories live. Discover now