he's got a boyfriend anyway 084.

297 44 6
                                    

 a/n romeo tutustutti liamin ja zaynin  aikoja sitten, eikä kukaan tiennyt heistä, eikä edes harry.  jos ihmettelette!

⚭ ZAYN 

Kylmä ilma tuntui pureutuvan ihoni alle, ja tunsin itseni tärisevän. Palavan tupakan savu kulkeutui nenääni, ja mietin vain mitä tulisin tekemään tämän kaiken kanssa. Olin hukassa.

Ei ollut myöhä. Oli kulunut vasta puoli tuntia kun lähdin ja epäilin Liamin tuloa. Toisaalta toivoin jäätyväni kuoliaaksi, mutta taas toivoin Liamin auton ilmestyvän jostain. 

Kalisutin hampaitani ja vedin sakeaa savua henkeeni, odottaen sen auttavan oloani. Niin ei kuitenkaan käynyt, sillä auton torven ääni sai minut tiputtamaan toisen kerran tupakkani lumeen. Kirosin hetken kunnes käännyin ympäri nähdäkseni, mitä oikein tapahtui.

''Raahaa perseesi autoon, nyt!'' kuulin Liamin suuresti vihaisen äänen auton ikkunasta. Mietin oliko minulla mahdollisuuksia? Mitä tapahtuisi jos nousisin autoon? 

''Zayn ole kiltti.''

''Kusipää'', kuiskasin henkeni alta ja astelin kengilläni kohti autoa, välttäen Liamin katsetta tuulilasin läpi.

Avasin oven, roikottaen päätäni alhaalla ja heti kun sain oven kiinni, hän lähti liikeelle.

''Minne ajat?'' kysyin tuijottaen väsyneillä silmillä tietä.

''Kotiini, sinulla on varmasti muistikuva paikasta'', Liam mutisi puristaen rattia käsillään. Nielaisin hiljaa ja ajatukseni alkoivat juosta välittömästi.

;flashback;

Liamin tiukka ote hiuksissani sai minut älähtämään vasten puista pintaa. Huone kaikui, mikä sai jokaisen henkäisyn kuulostamaan kovalta. En edes tiennyt tapahtuiko niin oikeasti, sillä mieleni oli lasittunut täysin paikoilleen. Silmäni menivät umpeen kivusta, kun hän painautui minuun täysin, saaden lonkkaluuni kolahtamaan pöydän reunaan. 

''Li-h en pys-pysty'', änkytin pienellä äänellä tuntien sähköisen aallon pitkin kehoani. Se sai minut voihkaisemaan suu kokonaan auki. Tiesin kuolaavani pöytää vasten, jos en sulkisi suutani, mutta en pystynyt siihen. Kun hän pyöritti lanteitaan ja veti hiuksistani, se sai minut melkein tärisemään.

''Vielä hetki'', hän vastasi lempeällä äänellä, mutta hänen liikkeensä eivät taanneet äänensävyä. Jokainen työntö toi minut koko ajan vain lähemmäksi hulluutta. 

''Li-li-h'', ääneni värisi ja samassa hänen liikkeensä nopeutuivat. 

''Ei-eh vielä.''

''Vihaan sinua'', sain juuri ja juuri sylkäistyä ulos, kunnes hänen huulensa osuivat niskaani, suudellen lämmintä ihoani, joka tuntui kihelmöivän hänen huuliensa alla.

''Hyvä'', hän vastasi kunnes hänen hampaansa upposivat olkapäähäni. 

''Pliis, o... ole kiltti'', parkaisin sillä tuntui etten pystynyt hallitsemaan enää mitään. Se tuntui niin hyvältä, että silmäni kostuivat, enkä nähnyt kunnolla.

''Nyt'', hän kuiskasi korvaani suudellen ihoa sen alta ja lanteeni osuivat taas kivuliaasti pöytään, mutta se vain lisäsi tunnetta joka vieri koko kehossani, kunnes huusin hänen nimeään.

''Niin että naapurit kuulee.'' kuulin Liamin äänessä virnistyksen

''Niin että naapurit k-kuulee'', sopersin hengästyneenä ja pian tunsin Liamin tulevan. 

''Kiitos'', voihkaisin vielä.

;    ;;    ;

Miten pystyin kiittämään häntä kaiken jälkeen? En tiennyt mikä minuun meni, hän vain oli liian hyvä ollakseen totta. Silti se on valitettavasti totta, ja se istuu vieressäni vihaisena. Suonissani virtaava veri alkoi liikkumaan kiivaammin, sillä tunne jonka hän välitti minulle pelkällä katseellaan, sai minut arvaamaan mitä oli tapahtumassa.

En ollut ajatellut häntä niin pitkään aikaan, nyt tunsin sen alkavan taas. Tuntui etten ollut valmis, mutta silti halusin hänen kätensä pitkin kehoani, kuin hullu. 

Vaikka olinkin vankilassa vain puolet oletetusta ajastani, eikä se muuttanut minua ihmisenä, tiesin silti muuttuneeni jotenkin. Tajusin sen, että  jos en ala tekemään oikeita päätöksiä, minulla ei olisi edes Harrya ympärilläni, kestämässä huonoja päiviäni. 

Huokaisin ja huomasin herättäväni Liamin huomion sillä hetkeä myöhemmin. Huomasin myös ongelman housuissani, enkä ihmetellyt. Hän puhui niin matalalla ja vihaisella äänellä ja muistot lisäsivät innostuneisuuttani. Ainakin farkkujeni sisällä, ja olin varma että Liam tajusi. 

⚭ LOUIS ⚭

''Toivon, että heillä on kaikki hyvin. En olisi ikinä arvannut että he ovat yhdessä.''

''He vain harrastavat seksiä, he eivät seurustele'', Harry mutisi nojaten käteensä, näyttäen erittäin tylsistyneeltä.

''Ai?'' katsoin häntä peilin kautta. Hän nyökkäsi minulle ja hymyili hiukan. Päätin jättää aiheen siihen, sillä hän näytti jo tarpeeksi huolestuneelta.

''Näytänkö hyvältä? Minua stressaa haastattelu niin paljon.. mitä jos sanon jotain väärää ja-''

Ennenkuin sain lauseeni loppuun, Harryn kädet kietoutuivat ympärilleni, ja hän nojasi leukaansa päähäni. Hän katsoi minua peilin kautta ja virnisti.

''Nätti'', hän kuiskasi painaen suudelman hiuksieni sekaan, kääntäen minut ympäri.

''Niin nätti'', hänen sanansa toivat hymyn naamalleni, vaikka sydämeni hakkasi kuin hullu.

Hän nojasi eteenpäin ja painoi huulensa omilleni hitaasti. Vastasin suudelmaan ja kieritin yhtä hänen kiharaansa sormessani samaan aikaan.

Liikkeen oven yläpuolella oleva kello kilahti, ja se sai meidät liikkumaan pois toisiemme läheltä automaattisesti. Seisoimme paikoillamme ja kuuntelimme kenkien rauhallista kopsetta. Hetken kuluttua kuului uusi kilaus ja käännyin Harryyn päin. 

''Iltapäivää'', miesääni keskeytti tuijotuksemme ja käänsimme päämme samaan aikaan ovelle.

''Minä olen Roger anteeksi jos säikäytin. Tomlinson... onko hän paikalla?''

Nyökyttelin päätäni miehelle, ja tajusin että minun kuului puhua ja antaa hyvä ensivaikutelma.

''Päivää. Olen Louis'', hymyilin ja kävelin kättelemään miestä.

''Mistä lehdestä edes olet?'' Harry kysyi juuri kun irrotin käteni toisen miehen kädestä. 

''Nimi on Snapshots. Vain suurimmaksi osaksi siksi, että lehdessä on paljon kuvia. Mutta se myy hyvin, jos sitä mietitte'', tämä Roger puhui liikutellen fedoraansa hiuksiensa päällä.

''Snapshots? Tämän on parasta olla hyvä lehti...'' Harry mutisi kauempana, mikä sai minut mulkaisemaan häntä. 

⚭ x ⚭ x ⚭ x











snapshots; L.SWhere stories live. Discover now