068. showerluv

841 61 20
                                    

(varoitan koska it's getting real, filleriluku joka sisältää melkeinpä pelkästään seksiä)

''Oletko varma ettei sinulla ole ollenkaan nälkä?'' Harry kysyi.

Pudistin päätäni. Katsoin kun Harryn äiti laittoi paksua takkiaan päälle. Hän tahtoi kaikkien lähtevän aikaisemmin, koska uskoi meidän tahtovan olla rauhassa. Se oli totta, mutta he kerkesivät vain syödä ja jutella hetken, kunnes he päättivät lähteä. Gemma kertoi minun näyttävän todella väsyneeltä, minä saatoin ehkä näyttää siltä, mutta en ollut.

Nojasin vasten Harrya, sillä hän oli minua paljon pidempi, ja hän antoi minun onneksi tehdä niin. Vilkutin Harryn perheelle ja hänen ystävilleen iloisena, vain koska pääsin eroon hälinästä. He osoittautuivat todella ihaniksi ihmisiksi, ja olin iloinen siitä, Harryn puolesta.

Hänen isänsä puhui minulle jatkuvasti, ja kehui kuinka Harry oli löytänyt jotain hyvää mistä pitää kiinni, ja kadehdin sitä. Ottaisin mieluiten isän, joka hyväksyisi minut niin hyvin, kuin Harryn isä. Rick kyllä oli okei valintojeni kanssa, varmaankin vain äitini takia, mutta ainakaan minua ei solvattu omassa kodissani.

Harry tökki minua etusormellaan, jotta keskittyisin kaikkeen mitä tapahtui sillä hetkellä. Kun ovi meni viimein kiinni, kierähdin ympäri ja kävelin Harryn ohi. Hengitin syvään, ja kierittelin sormusta nimettömässäni ja avasin Harryn makuuhuoneen oven.

Minä todella tarvitsin tämän päivän jäljiltä lämpimän suihkun, ja päätin ottaa sen heti. Päässäni jomotti hiukan, sillä olin ottanut montaa, ja todellakin tarkoitan montaa eri juomaa. En ollut humalassa, mutta minua nauratti hiukan, enkä edes tiedä miksi. 

Harry käveli perässäni huoneeseeni jääden nojaamaan oven suuhun. Käännyin ympäri ja aloin napittamaan paitaani auki, jonka olisin halunnut oikeastaan repiä pois päältäni. Tiputin sen lattialle, revin sukat pois jaloistani ja aloin vetää kumpiakin housujani samaan aikaan pois. Potkin ne kauemmas jalkojeni juuresta ja käännyin ympäri. 

Kävelin Harryn ohi täysin alasti ovesta ulos, tylsällä olemuksella. Astuin kylpyhuoneeseen jättäen oven auki kokonaan. Vilkaisin itseäni peilistä, kuunnellen seurasiko Harry minua, mutta en kuullut mitään. 

Astelin suihkun luokse, avaten hanan, melkein pompaten taaksepäin, sillä kylmä vesi osui rajusti ihooni. Kylmät väreet kulkivat selässäni, samalla kun laitoin käteni kehoni eteen, ehkä kylmä suihku olisi sittenkin ollut parempi? Pääni olisi varmaan melko selvä sen jälkeen. Vihasin kylmiä suihkuja, mutta päätin ottaa riskin.

Kun pidin kättäni virtaavan veden alla joka karmi minua, näin kauempana radion, kävelin sen luokse painaen sen päälle, kuullen ensimmäisenä joululaulun. Nyrpistin nenääni sille, ja käänsin radiokanavia, kunnes löysin jonkin edes vähän siedettävän laulun.

Kävelin takaisin suihkun luokse, tällä kertaa astuen kylmän veden alle kokonaan. Silmäni revähtivät auki, vaikka olin veden alla ja huokaus pääsi huulieni välistä. Suljin silmäni uudestaan, ja kuuntelin biisiä joka soi radiosta, todella tarkkaan. Ihoni alkoi tottua kylmyyteen, ja lisäsin lämpöä hiukan.

Meni pieni hetki. Kuulin äänen takanani, mutta en kiinnittänyt siihen huomiota sen enempää, koska tiesin ettei Harry halunnut tulla kanssani suihkuun...

Rintani osui jääkylmää seinää vasten tönäisyn ansiosta, ja hetken kuluttua käsi painoi minua niskasta vasten seinää vielä lujempaa. Kukaan ei kuristanut minua, vaan Harry piti minua paikoillani, ilkeä virnistys huulillaan.

''Olet odottanut koko päivän'', hän sanoi matalalla äänellä. Nielaisin kuuluvasti saaden kylmiä väreitä.

''Mutta niin minäkin'', hän kuiskasi korvaani uudestaan, astuen kauemmaksi sen jälkeen. Yritin kääntyä, mutta olin pian taas hänen ja seinän välissä. Siinä vaiheessa jokin sisälläni syttyi. Kuulostaa kliseiseltä, mutta hengitin raskaasti, tuntien Harryn käden niskassani tiukasti, ja- se oli todella hämmentävä ele häneltä. Ehkä en vielä saanut maistaa sitä mitä hän oikeasti on. 

snapshots; L.SWhere stories live. Discover now