064. "please harry"

908 58 13
                                    

A/N varoitan teitä jotka ette pysty lukemaan seksikohtauksia jo nyt ja jos ette tahdo lukea, niin halusin vain kertoa ettette missaa mitään..... mä irvistin varmaan jokatoisen sanan kohdalla mitä kirjotin mutta se oli sen arvoista heh.

_______

Suuni oli kiinni. Itseasiassa en sanonut sanaakaan, istuimme vain autossa ja minä yritin päästä jouluruuhkasta mahdollisimman nopeasti pois. Housuni olivat liian kireät samaisella hetkellä, ja tahdoin repiä vyöni irti.

Huomion poikaa sen verran, että näin hänen huulensa olevan hampaitten tiukassa otteessa, hän ei aikaisemmin vaikuttanut hermostuneelta, mutta minun teki mieli kääntyä ympäri ja viedä hänet takaisin kotiin ja laittaa poika nukkumaan.

Mutta pysyin tiellä ja toin sormeni farkkujeni reunalle ja aloin irroittaa vyötä. Louisin käsi läpsäisi omani pois housuiltani ja kurtistin kulmiani hänelle.

''Minä autan, aja sinä'', hänellä oli pointti. En tahtoisi ajaa kolaria pelkän vyön takia.

Yritin keskittyä tiehen, samalla kun Louisin pienet sormet vetivät koko vyön irti soljista. Hän ei siirtynyt takaisin paikalleen vaan toi kämmenensä reidelleni.

''Kiitos'', sanoin henkeni alta. Olin kovan paineen alla, todella kovan. Herranjumala.

Hän liikutti kättään reidelläni ylhäältä alas, ja jos olisin ilkeä niin olisin pysäyttänyt auton siihen paikkaan.

Pudistin päätäni yrittäen olla huomioimatta poikaa, ja hän teki siitä vaikeaa, sillä hänen kätensä kohta jo liukui jalkoväliini. Mutristin suutani ja painoin tööttiä, sillä edessä oleva auto jumittui risteykseen, missä ei edes liikkunut yhden yhtäkään autoa meidän lisäksi. Louis vetäisi kätensä pois jalaltani.

Auto oli juuri liikkumassa edestämme, mutta tööttäisin uudestaan ja se pysähtyi. Painoin auton ovet automaattisesti lukkoon ja näin Louisin silmien suurenevan, kun edessä olevasta autosta nousi mies.

''Kusipää'', kuiskasin kun ajoin toiselle kaistalle ja painoin kaasua, jotta mies ei kerennyt autoni perään.

''Mitä helvettiä?!'' Louis avasi suunsa kääntyen katsomaan taakse. Vilkaisin sivupeilistä, nähden miehen vielä seisovan keskellä tietä. Huokaisin syvään.

''Mitä tuo nyt oli?'' hän kääntyi sitten puoleeni. Pidin suuni kiinni ja tuijotin tietä. Olimme jo tiellä, jossa asuin ja kurkussani tuntui oudolta. Hän aukaisi turvavyönsä ennenkuin pääsin pihaan, ja heti kun sammutin auton, hän avasi oven ja tönäisi sen kiinni, marssien ovelle.

Lukitsin autoni ovet, jättäen vyöni sinne ja kiiruhdin pojan perään. Aukaisin oveni avaimella nopeasti ja odotin että Louis astui sisään ottaen jo kenkiään pois ja heittäen takkinsa lattialle.

''Louis'', sanoin hänen peräänsä. Hän vilkaisi minua virnistäen ja käveli nopeasti makuuhuonettani kohden. Hermostuneisuuteni alkoi pikkuhiljaa muuttua pelkäksi innostukseksi.

Aloin napittaa paitaani auki jo valmiiksi jättäen puhelimen ja kaiken muun taskuistani pöydälle, joka sijaitsi makuuhuoneeni edessä. Kävelin huoneeseen sisälle ja Louis makasi selällään sänkyni päällä. Hän tuijotti kattoa huuli taas hampaittensa välissä.

''Sinun pitää lopettaa huulesi pureminen, koska se ensinnäkin tekee minut hulluksi ja toiseksi joskus puraiset sitä niin kovaa että se vuotaa verta'', puhuin hiljaa avaten viimeisen napin, pujottaen paitani päältäni hitaasti, lattialle jalkojeni viereen.

Hänen katseensa nousi silmiini ja hymyilin hänelle. Nojauduin sängylle ja nousin pojan päälle käsieni varaan.

''Veikö kissa kielesi taas?'' hymyni laski virneeseen. Hän naurahti edelleen purren huultaan. Huokaisin ja istuin hänen jalkojensa päälle.

snapshots; L.SWhere stories live. Discover now