061.

568 70 6
                                    

 **HARRY**

En saanut silmiäni eroon hänen kehostaan, joka liikkui edessäni sängyn päädyssä. Hän laskeutui kevyesti sen päälle  ja liikkui lähemmäksi kehoani, joka makasi velttona patjan päällä.

Ajatukseni keskeytyivät kun hänen polvensa liukui vaarallisen lähelle jalkoväliäni, jota peitti vaan millinohuiset boxerini. Nielaisin kuuluvasti ja vilkaisin häntä hermostuneena. Hänen kätensä vaelsi aavemaisesti olkapäältäni rintakehälleni ja suljin silmäni.

''Ikävöin sinua niin paljon'', hän kuiskasi alkaen painamaan helliä suudelmia alavatsalleni varoittavasti. Kumpa tietäisit kuinka paljon ajattelin sinua ja kehoasi...

***

Hengähdin hereille, sydän pompahdellen rivosti rinnassani. En tykännyt tuollaisista unista ollenkaan, minusta kuoriutui sisäinen rakkausrunoilija, ja se karmi minua varhaisina aamuina niinkuin nytkin.

Hieroin silmiäni, ja yritin saada kuumuuden kehostani pois. Rintani oli kostea hiestä, ja ajatukseni laukkasivat villeinä. Katsoin eteeni huomaten jotain alakehossani.

Heti kun huomasin ongelmani pyöräytin silmiäni ja päästin turhautuneen voihkauksen.

''Taas?'', mutisin itsekseni, päästäen muutaman kirosanan suustani samalla kun nousin ylös sängyltäni.

''Jeesus'', kuiskasin silmät ummessa, sillä unet hänestä lisääntyivät vain enemmän ja enemmän. Ehkä se vain tarkoitti että mietin häntä paljon, eihän se ollut paha asia. Eikö niin?

Paitsi tuonkaltaiset unet olivat hirveimmästä päästä... okei saan kuvituksen millaista hänen kanssaan on olla erilaisissa tilanteissa, mutta ne olivat vain silkkaa unelmontia. Olin toivoton ja kamala ihminen kun ajattelin vain sitä, en voinut sille mitään, että satuin olemaan erityisen hormonaalinen vielä tässä iässä, enkä antanut minkään estää sitä. (Jos totta puhutaan en pystyisi estämään sitä)

Aamulla aikaisin herääminen, ja ensimmäinen asia jonka näät... On no se, ja se on hyvin turhauttavaa.

Pudistin päätäni samalla kun aloin laskea vettä suihkustani, sillä olin kiiruhtanut makuuhuoneestani vessaan. Ehkä se auttaisi.

Pian astuin veden alle, tuijottaen ovea, jonka jätin auki jotta huone valaistuisi. Olin liian väsynyt laittamaan valot päälle.

Olin liian häkeltynyt tekemään mitään ongelmalleni, joten käänsin veden todella kylmälle ja suljin silmäni. Kehoni tärisi hiukan ja ihollani meni kylmiä väreitä.

Huuleni värisivät veden alla, säpsähdin kosketuksesta jonka tunsin kyljelläni. Veden tulo lakkasi ja sekuntteja myöhemmin selkäni osui voimakkaasti kylmää seinää vasten -

Käänsin veden pois päältä ja lähdin kävelemään ulos suihkuhuoneesta ilman pyyhettäni pudistaen päätäni. Olin kyllästynyt ajattelutapaani. Tämä ei ole ollut kehoni tapa siitä lähtien kun Louis muutti, vaan jo ennen kuin tapasin hänet. Siinä oli paljon kestettävää ainakin välillä.

Tulen hulluksi, ajattelin.

Pystyin hyvin elämään ilman seksuaalista kontaktia, mutta se ei ollut normaalia minulle, ei sillä että olisin käynyt ihmisiä läpi ennen Louisia mutta- äh. Louis joutuisi kärsimään seurauksista, sori.

Puristin silmiäni kiinni tuhannetta kertaa, ja päästin epätoivoisen äänen kurkustani. Jääkylmä suihku ei auttanut sillä aloin miettiä untani... liian yksityiskohtaisesti. Vesi valui jalkojani pitkin saaden minut värisemään, kun näin lumihiutaleiden tippuvan ikkunani ulkopuolella. Seisominen alasti ikkunan edessä, ei ollut paras ideani, mutta tunsin olevani erittäin levoton joten annoin olla.

snapshots; L.STahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon