030. !

1.2K 107 20
                                    

"Toivon, että et suutu kaulastasi", Harry henkäisi vasten kasvojani.

Naurahdin räpsyttäen silmiäni hetken päästäen irti hänen paitansa reunasta, sillä se olisi alkanut nousemaan jos hän ei olisi lopettanut.

Paita valahti alas ja Harry virnisti. Hän istui jalkojeni väliin katsoen minua suurilla silmillään.

Hän otti paitansa reunoista kiinni itse alkaen vetämään helmaa ylöspäin, purin huultani katsoen hänen lihaksiaan jotka liikkuivat hänen tehdessään työtä.

Minulla alkoi olla jo liiankin kuuma hupparissani ja kieltämättä halusin repiä sen irti yhtäpaljon kun hänkin. Hän vetäisi sen kokonaan pois päältään heittäen sen lattialle, nojaten minua kohti. Hän katsoi alas virnuillen.

Harry nosti kulmiaan leikkien hupparini helman reunalla. Hän näpläsi sitä pitkillä sormillaan.

"Eikö olisi tasapuolista jos..?"

Jäädyin hetkeksi tuijottamaan hänen (tällä hetkellä) karkuun pääsemättömiä silmiään, nyökäten. Purin huultani nostaen käsiäni ylös jotta Harry sai nostettua hupparin pois päältäni.

Hiukseni menivät sekaisin, kun hän vetäisi koko homman pois, tiputtaen sen sängyn vierelle, jättämättä silmiään kehostani.

Hänen kätensä liukuivat kyljiltäni lanteilleni puristaen ihoa kohdista. Kylmät väreet menivät selässäni ja hengähdin kosketuksesta. Nostin käteni vetääkseni sormeni hänen kiharoittensa läpi. Vedin hänen päätään kasvojani kohti ja hän nojautui sen mukana.

Vedin hänet vielä lähemmäs kallistaen päätäni kunnes huuleni hipoivat hänen ihoaan.

"Suutele minua", kuiskasin todella hiljaa huulet osuen hänen korvaansa samalla kun puhuin. Hän hengähti kaulaani painaen suudelma kohdalle.

"Suutele", sanoin uudestaan hengähtäen raskaasti hänen leukansa alle kohdaten hänen kasvonsa.

Olimme noin millimetrien päässä toisistamme ja nenämme osuivat yhteen välillä. Harry piti kyljeltäni kiinni ja toinen käsi oli pääni vieressä ottamassa tukea.  Avasin huuleni katsoen häntä silmiin ja siinä vaiheessa huulemme hipaisivat.

Suljin silmäni ja hän painoi huulensa hellästi vasten omiani. Kehoni tuntui heikolta hetkessä, samalla kun avasin suutani uusia suudelmia varten. Harry painoi alakehonsa minua vasten ja liikutti itseään hitaasti ja kiusallisesti.

Suuni aukesi ja henkäisin vasten hänen suutaan ja näin hänen kostuttavan kielellään omiaan jatkaen liikkettä, joka sai minut hulluksi.

Aloiti uuden, todella kostean suudelman ja se muuttui kokoajan vain epäsiistimmäksi.

Päästin pienen voihkauksen hänen suuhunsa ja hän mumisi ja tiesin hänen hymyilevän. Hän ei lopettanut, enkä halunnutkaan hänen lopettavan.

Tuntui että huone kuumeni hetki hetkeltä enemmän ja housuni alkoivat tuntui epämukavan kireiltä.

"Ha-harry?" voihkaisin kun irrottauduin hänestä ja katsoin silmät raollaan, hänen rintansa nousevan ja laskevan. Hän katsoi alas nousten polvilleen ja veti housujensa reunaa koska uskoin että hänelläkin kiristi.

Punastuin vielä enemmän nielaisten, vein käteni farkkujeni päälle.

"Älä", hän sanoi vetäen käteni pois ja nosti sen pääni viereen pitäen ranteestani kiinni edelleen. Laitoin silmäni kiinni ajatellen kuinka nolo tilanne oli, mutta hän painoi suukon leualleni, istuen jalkojeni päälle, jotta en voinut liikkua.

Naurahdin hiukan avaten silmäni katsoen suoraan hänen tummanvihreisiin. Olimme täysin hiljaa samalla kun hän irrotti otteensa kädestäni viimein-

snapshots; L.SWhere stories live. Discover now