075.

360 59 12
                                    

**HARRY**

Oloni oli nöyryytetty. Se että kävelin sairaalan käytävää, lääkäri edessäni näyttämässä suuntaa testeihin oli kamalaa. Se että Louis lähti Lontooseen ja ilmoitti siitä äitinsä kautta muutama minutti sitten, ei helpottanut oloani.

Jay hymyili minulle, kuin mitään ei olisi tapahtunut, vaikka oikeasti hän halusi minun tarkistuttavan itseni, etten kantaisi jonkun muun tauteja. Millaisena he minua pitivät? Olin todella vihainen Louisille, todella. Mutta minun piti näyttää hänelle, etten valehdellut hänelle. En halunnut tehdä sitä enää ikinä, ellei ole pakko.

Se oli totta että harrastin aiemmin paljon seksiä, mutta se on muttunut Louisin takia. En ole ollut kenenkään kanssa sängyssä, siitä lähtien kun tapasin Louisin. Ja siihen on syy. Tiesin hänen tykästyvän minuun, en ollut idiootti silloin. Enkä ole vieläkään.

''Styles?'' mietiskelyni keskeytyi ja huomasin että lääkäri piti minulle ovea auki. Astuin ovesta sisälle, pieneen tutkijahuoneeseen. Sydämeni hakkasi, sillä tämä oli ensimmäinen kerta ikinä, kun jouduin tänne. Se karmi minua, kaikki tässä huoneessa karmi minua.

''Istu alas... Harry'', nainen aloitti, tutkien papereita käsissään. Istuin häntä vastapäätä olevalle penkille ja silmäni tutkivat seiniä nopeasti ja hermostuneesti. Kaikki kuvat olivat kliseisiä kuvia mistä sattuu. Nielaisin hiljaa ja käänsin pääni tummatukkaiseen naiseen.

''Jay kertoi että tarvitset testin. Lupasin toimittaa tulokset sinulle mahdollisimman nopeasti'', hän puhui ja nostin silmälasit nenälleen, mikä teki hänestä enemmän pätevän näköisen.

''Hän valitsi minut, koska kertoi että olet hänen poikansa kanssa kihloissa, ymmärrän jos et halua mieslääkäriä''

Minusta tuntui että hän tiesi minusta enemmän kuin pitäisi. Nyökkäilin silti.

''Aloitetaan'', hän jatkoi vaihtaen paperin puolta ja haroi hiuksiaan korvansa taaksen, jotta ne eivät olisi edessä.

''Monta seksikumppania sinulla on ollut elämäsi aikana?''

Suuni pysyi kiinni ja tuijotin häntä.

''Voit kertoa minulle, minulla on vaitiolovelvollisuus, en voi kertoa mitään edes Jaylle. Hengitä syvään ja kerro sitten'', hän hymyili. Sydämeni hakkasi silti rinnassani kuin hullu.

''Uh.. kahdeksan?'' puhuin hiljaa. Hän nyökkäsi.

''Milloin viimeksi harrastit seksiä ja kenen kanssa?''

''Mihin-''

''Harry kerro, tai muuten en voi auttaa sinua'', hän osoitti minua kynällään jolla kirjoitti paperiin vastauksiani.

''Eilen'', vastasin pyöritellen peukaloitani, sillä oloni oli epämukava.

''Käytittekö kondomia?'' pudistin kysymykselle päätäni, ja syyllisyys alkoi painaa rintaani. Jos minulla olisikin jotain? Nielaisin taas hiljaa ja purin huultani.

''Onko aikaisemmilla kumppaneillasi ollut kyseenlaista ongelmaa? Tai oletko käyttänyt heidän kanssaan ehkäisyä?''

''Ei ole, valitsen heidät jos tiedän heistä kaiken, en ole idiotti joka hyppää sänkyyn heti'', puhuin hiukan töykeällä äänellä. Vastasin vielä muutamaan, mielestäni tunkeilevaan kysymykseen ja sen jälkeen jouduin odottamaan hiljaa penkillä, samalla kun hän meni hakemaan jotakin.

''Anteeksi, minulla kesti hiukan. Kävin hakemassa nämä.''

''Mitä teet minulle?'' kysyin hiljaa ja katsoin purkkeja hänen käsissään.

''Koska Jay haluaa olla todella varma, saat luvan pissata purkkiin, onnea sen kanssa. Ja sitten otetaan näytteitä vanupuikoilla. Kuulostaako sopivalta?'' hän selitti. Kurtistin kulmiani ja kohautin olkapäitäni.

''Koska eri tauteja voi saada suojaamattomassa anaaliseksissä tai suuseksissä, tällöin testit otetaan limakalvoilta."

"Mitä?" halusin pyörtyä.

"Älä huoli, en tunge vanupuikkoa mihinkään epämääräiseen paikkaan, otetaan testi vain suun kautta", hän hymyili tuoden vanupuikon kokoajan vain lähemmäs kasvojani.

_____

Jouduin  viettämään aikaa klinikalla niin kauan, kunnes sain toisenkin testin tehtyä, mikä sisälsi paljon veden juomista ja vessassa käymistä.

"Hei muista, lähetän tulokset viikon sisässä", lääkäri vihdoin lähetti minut kotiin, ja tuntui että pystyin hengittämään normaalisti, kun pääsin pois huoneesta.

Se oli niin outoa. Ja tulisin vihaamaan Jayta tämän takia, sillä ei 22-vuotias mies tarvinnut seksivalistusta lääkäriltä, joka on ollut yhden miehen kanssa vaikka olikin 38.

Melkein kirmasin ulos rakennuksesta ja olin enemmän kuin iloinen kun avasin autoni oven. Jos nyt en tekisi mitään typerää, minun ei tarvitsisi nähdä kyseistä naista enää ikinä, ja se oli minulle todellakin okei.

Ensimmäinen asia mitä tein... otin puhelimen pois taskustani ja ennenkuin kerkesin katua sitä, painoin soita.

Puhelu meni suoraan vastaajaan. Kurtistin kulmiani ja huokaisin kuunnellen Louisin ääntä vastaajassa, pyöräyttäen silmiäni.

"Tein testit, saan tulokset viikon sisässä. Toivottavasti olet hyvin tyytyväinen."

Heitin puhelimen takapenkille ja kaasutin pois parkkipaikalta, miettimättä huonoja puolia aikeissani. Ja ensimmäinen paikka johon suuntasin oli kauppa.

Koska tälläisissä hätätilanteissa, ainoa apu oli alkoholi.

Enkä katunut sitä. Minulla ei ollut ketään, kuka huutaisi minulle siitä, kuka repisi pullon kädestäni. Olin yksin niin kauan, että saan paperin käteeni, joka saisi Louisin ja Jayn tyytyväisksi.

En tekisi tätä, jos en rakastaisi poikaa. Jos hänen isänsä olisi hakannut minut, enkä rakastaisi häntä, en ajaisi nyt pois sairaalalta. Mutta olin iloinen siitä, että rakastin häntä. Vaikka se sattui, ainakin tällä hetkellä.

Xxxxx

Muistakaa rakkahani että kommentit ja votet tuo mulle inspiraatiota, enemmän kun uskotte :( <3



snapshots; L.STempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang