XLV.

595 92 38
                                    

- Отвори уста, имам нещо голямо и твърдо за теб, котенце!

- Хоби, това звучи прекалено грешно.

- Точно така искам да го накарам да звучи. Все пак трябва да те принудя да заобичаш здравословните зеленчуци, а какъв по-хубав начин от този да си представиш едно голямо, твърдо парче месо. - Хосок намигна на приятеля си, а Юнги го ръгна в ребрата и се изсмя под носа си на странния хумор на приятеля си. Хоби подаде с пръчиците за хранене залък от сготвените зеленчуци в устата на русокосия, а той го лапна и започна да го дъвче с видимо недоволство. Но то бързо прерастна в най-вкусната хапка, която бе опитвал, след като Хосок му даде кратичка целувка по устните.

- Не искам да ви прекъсвам любовни пъдпъдъци, но къде на майка си в, така де къде съм? - дрезгав глас прекъсна двойката, които веднага напуснаха своя си свят и се срещнаха с чифт уморени, кафяви очи.

- Добро утро, Техьонги. Или по-скоро обяд.

- Попитах нещо, блонди.

- Колко си кисел. - извъртя очи Юнги.

- Сигурно е ефектът афтър на тревата. Пак, че не е по-зле... - Хосок изкоментира, а Техьонг само му хвърли мъртвешки поглед.

- В къщата на Хоби сме. Нямаше как да те прибера, нито в нас, нито у вас, родителския контрол щеше да ни направи на нищо, не исках да ни го причинявам. А впрочем това е Хосок моят... приятел. - Юнги с лека срамежлива нотка представи гаджето си.

Чонг се поклони в знак на уважение, а Ким дори не го удостои с внимание.

- Техьонг той ти даде подслон, покажи поне малко благодарност, по дяволите.

- Да, мерси. И честито, кога е сватбата, кой от двамата е булката?

- Не знам пред кого се опитваш да се докажеш, като се правиш на палячо, но не ти се получава. - Юнги каза с твърд тон, гледащ студено приятеля си, показващ му че вече започва да си играе с добродушието му.

- Спокойно, момчето току що се събуди и е в пренапушен период. Разбирам го, няма да се обидя, все пак следвам психология, работата ми е да разбирам хората.

Техьонг се отегчи дори повече от непознатото за него момче и се огледа наоколо. Дрехите му бяха мръсни, а той се намираше на диван, увит с дебело одеало, което го претопляше. Главата му страшно пулсираше, а настроението му бе по-ниско и от дъното. Гадеше му се и в същото време стомахът му протестираше за късче храна. Въобще, усещаше тялото си като парцал.

- Ако искаш можеш да използваш банята или да хапнеш с нас? - Хоби се усмихна леко, но Ким присви очи рязко.

"Ех, ти си буден..."

"Колко жалко, реших че най-после си пукнал."

"Семейството ти щеше купон да спретне, даже."

- Те? Гладен ли си?

- Не, н-не аз искам да се прибера. В нас, да се прибера и да спя. - Техьонг пооправи косата си и рязко стана от диванчето.

- Но ти спа повече от дванадесет часа. - продължи Юнги.

"Колко са дванадесет часа пред вечността?!"

"Умирай, Ким!"

"Умирай бавно."

"Умирай болезнено!"

- Те, Хоби няма против да останеш тук, докато се съвземеш той и без това живее сам. Остани, и утре като си по-добре...

"Умри, безполезно създание!"

- Млъкни, по дяволите! - Техьонг изкрещя и мигновено стресна двойката.

- Извини ме?

- Н-не Юнги, не ти, извинявай, аз трябва да вървя. - Те заекна и в паниката си тръгна към вратата, която му се стори като входната, със забит поглед в земята.

- Техьонг какво ти става, чакай?! - Мин догони приятеля си и опита да го хване за ръката, но Ким го отблъсна като попарен.

- Б-благодаря за снощи.

- Но Техьонги, трябва да поговорим за... - блондито дори не успя да довърши, защото Техьонг вече се бе изгубил надолу по стълбите на жилищната сграда. - Боже мой, какво му става..?

- Спокойно той ще се оправи. - Хосок гушна малкото телце на Юнги и постави брадичка на крехкото му рамо.

- Хоби, той няма да се оправи. И точно това ме притеснява. Нещо много лошо се случва с него, той не може да се владее, не иска помощ и не позволява помощ. И аз шибано нищо не разбирам. - Мин въздъхна тревожно, а Хосок просто му даде успокоителна целувка по врата.

Какво друго му оставаше пък на него.








~~~
4rd tehi uehi

~~~4rd tehi uehi

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.
Psycho Love //taekook// Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ