LXV.

449 78 26
                                    

В дома на семейство Ким цареше тишина. Но не тази тишина, която всеки обича и която ти помага да се отпуснеш. Не, не.

Това затишие бе далеч от приятно. Нажеженото мълчание бе гадно, неудобно, с всяка секунда убиващо двамата млади, на които крайниците им едва ги държаха прави.

Юнги и Джису бяха останали на местата си като гръмнати зайци, не смеещи да издадат и звук. Техьонг бе напуснал преди повече от пет минути, а те не знаеха какво да правят, какво да си кажат и мислят.

Джису хлипаше силно, до такава степен, че чак тялото ѝ се тресеше. Но тя държеше длан пред устата си и не позволяваше плачът ѝ да стане гласен. Не искаше полицаите да я чуят и с последни сили се опитваше да изпълни желанието на детето си. Чувстваше се длъжна да се съгласи със всичко, което Техьонг е намислил, само защото се усещаше виновна за състоянието му.

А Юнги... той толкова съжаляваше, че не успя да подтикне приятеля си към по-добро, така както Хосок отвори неговите очи.
Мин искаше поне веднъж да спре Техьонг и да го оттърве от неприятностите, но сякаш той нарочно си тикаше пръста в огъня, небоящ се от изгаряне. Но пламаците не прощаваха...

Юнги нервно прокара ръка през и без това рошавата му, изрусена коса и подскочи, когато наоколо отново се чу досадното звънене на входната врата.

Джису вдигна погледа си и притаи дъх.

- Т-ти знаеше ли какви ги е вършел Техьонг? - прошепна тя, при което Юнги стисна очи и кимна.

- Кълна се, че опитах да го спася... опитах но - Юнги започна, обаче бе прекъснат от силно отваряне на вратата и куп гласове.

- Джису? Какво става тук, полицаите казват, че търсят Техьонг. Какво е направило това говедо отново? - господин Ким бясно отключи входната врата и влезе в дома си, следван от госпожа Ким и куп въоръжени полицаи, някои от тях стоящи на пост пред вратата, а други без да му мислят се разпръснаха като паразити и започнаха да претърсват цялата им къща.

- Защо издирват сина ни? Пак ли е потрошил някоя обществена собственост и е избягал? - майка му, отново облечена в типичните за нея модерни, високи обувки и стилна, тясна рокля, попита с не особена заинтересованост, свикнала с интереса на полицията към детето ѝ.

Psycho Love //taekook// Where stories live. Discover now