LVI.

574 81 45
                                    


~Good for the mood~

Техьонг вървеше по асфалта и дори не му пукаше дали минават коли или не. Той просто искаше да отиде до възможно най-близкия нощен клуб и да се напие като животно.

Всичко вече бе прекалено много за и без това крехката му психика. Вече двама души знаеха за гласа на глупавия Феликс, а Юнги дори цялата случка... Техьонг искаше да се напие и да забрави за всичко. Надяваше се, че алкохолът ще му помогне. Но за жалост то е само временно решение. При това изключително краткотрайно и доста примамливо.

Той стигна до шумното, пълно помещение и влезе без проблем. Охраната дори не му поиска лична карта. Дотътри се на едно крайно, самотно сепаре и не много търпеливо изчака да бъде обслужен.

Когато доста оскъдно облечена жена с малка престилчица, която бе най-дългият плат по тялото ѝ, дойде при него Ким ѝ каза да му донесът най-силния алкохол, който имат, като ѝ натика няколко хиляди вона в деколтето с погнуса.

Тя само това и чакаше и веднага изчезна от погледа му. Скоро се върна с една черна, скъпо изглеждаща, стъклена бутилка и му я сложи на масата, заедно с една чаша. Техьонг дори не разбра какво му поднесоха, но не му и пукаше. Направо започна да я разпечатва. Стигаше му това, че пише алкохол на сребърния етикет.

От своя страна сервитьорката не се разкара, както той очакваше, а напротив. Рече да седне в скута му уверено.

- Богат и красив. Сигурно жените ти се лепят като мухи. - тя се изкиска, а Техьонг завъртя очи и я отблъсна внимателно.

- Да, много сте досадни между другото. - Те си наля солидно количество от течността и започна да пие.

Груба грешка. Едно са казали лекарите. Никога не смесвай алкохол с хапчета.

Техьонг тъкмо бе започнал лечението си.
Джису се бе погрижила да го нагълта с предписаните медикаменти, които се предполага, че би трябвало да поддържат състоянието му стабилно и да подтискат симптомите на двете му заболявания.

- Но ти харесва да сме нахални, нали?

- Може би би ми харесало ако нямах гадже.

- Но тя не е тук сега? - сервитьорката не се отказваше и продължаваше да се натиска на тъмнокосия, като дори си позволи да оближе леко ухото му.

Psycho Love //taekook// Where stories live. Discover now