LXII.

523 87 59
                                    

⚠️Чувствителна глава. Ако не сте окей с това просто пропуснете.
~~~

- Техьонг какво си направил отново? - Чонгкук влезе с шумна крачка в стаята на гаджето си без притеснение, вече станало му навик да нахлува в дома и стаята му.

След като не получи отговор от приятеля си, Чон се доближи до него и продължи да му вика. А той пре спокойно си пушеше цигарата...

- Те, какво си направил на Сехун, мамка му? Всичките ми приятели ли искаш да съсипеш, момчето е в болница с няколко шева на главата, мозъчно сътресение и висока опасност за живота, заради твоята простотия!? Забрани ми да се виждам с тях, добре уважих решението ти като доброто гадже, което съм, но ти продължаваш да ги нараняваш! Кога ще спреш да съсипваш хората? Хората и себе си...?

Техьонг, обаче изобщо не отрази конското от по-малкия. В момента имаше нужда от любов. Настроенията му отново се бяха объркали, част от страничните ефекти на лекарствата за шизофрения, които Джису не пропусна да му даде да изпие сутринта.

Те накара Кук да млъкне по най-лесния за него начин, а именно да го целуне, като не пропусна първо да изгаси цигарата си на пода невъзпитано.

Чонгкук, обаче изобщо не беше в настроение за това. Та той бе бесен, заради държанието на гаджето си. Искаше да крещи, да ругае, да блъска, да напомни на Техьонг, че не може да продължава по този начин, въпреки да знаеше, че след не дълго отново ще се пречупи. Но изпитваше нужда да напомни на хьонга си, че не може да си позволи да наранява повече хора, че не трябва да продължава с вандализма. Та той бе на косъм да бъде спипан от полицията.

Затова Кук събра известни сили и опита да блъсне Техьонг. Уви безуспешно.

Те го прилепи към стената и вдигна кокалестите му ръчички над главата, като започна да оставя настоятелни целувки по врата му. Облизваше кожата нежно, при което Чон започна да се дърпа, в опит на протест. Целувките бяха опияняващи, но не и откакто биваха давани от убиец. Не бе същото. Всичката информация бе все още твърде прясно научена за извършване на каквито и да е сексуални действия.

- Хьонг спри! - оплака се брюнетът, ала Техьонг бе оглушал.

Той започна да сваля блузата на Чон, като не спираше да целува тялото му, дарявайки го с неискани ласки. Гърдите, корема, а скоро се смъкна и към панталоните му с плавно темпо, оставяйки цигарения аромат от устата си по настръхналата му кожа.

Psycho Love //taekook// Where stories live. Discover now