105.

331 32 15
                                    

Een paar weken later

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Een paar weken later..

Christiana:

Ik zat buiten op de trap te kijken hoe Jayven zijn wiet draaide. "Waarom kijk je zo, wil soms ook gelikt worden?" Vroeg hij lachend en ik rolde blozend met mijn ogen.

"Stt." Zei ik terwijl ik naar mijn telefoon keek. Hij boog zich voorover en liet zijn hoofd op mijn schouder rusten. Hij trok me op zijn schoot. "Je ruikt lekker." Zei hij terwijl hij over mijn nek kuste.

"Niet doen!" Zei ik terwijl ik probeerde zijn hoofd weg te duwen. Ik voelde hem in mijn nek bijten en ik sloeg op zijn rug, waardoor hij een kreunde. "Waarom moest je me slaan a bitch!" Zei hij.

Ik trok mijn hoofd naar achteren en keek hem met grote ogen aan. "Wat ben ik?" Vroeg ik. Hij lachte terwijl hij zijn handen liet rusten op mijn kont.

"Het was een grapje. Dat weet je."

Ik rolde met mijn ogen en er viel een stilte. Ik zat nog steeds op zijn schoot en we zaten allebei op onze telefoon.

"Ik herinner me toen ik voor het eerst zag. Nooit geweten dat je mijn leven zo zou verpesten." Zei hij en verbrak de stilte. "Ik haar jou!" Zei ik terwijl ik opstond. Hij probeerde me terug te trekken maar ik liep achteruit.

"Grapje toch baby." Zei hij terwijl hij opstond en zijn armen om mijn middel deed. "Je houd te veel van grapjes." Zuchtte ik.

"Nee, ik hou teveel van jou."

Ik slikte zacht. "We zijn misschien niet samen, maar je bent van mij. Oke?" Zei hij schattig. Ik glimlachde. "Oke." Zei ik een beetje glimlachend.

Hij plaatste nog een kus op mijn lippen, voordat hij grijnsde.

We liepen terug het huis binnen en Amina lag op de bank met haar hoofd op Nasser's schoot en hij masseerde zachtjes haar hoofd.

"Aww! Cuteee." Zei ik lachend.

Sorry voor dit korte deel, ik krijg mijn inspo wel al weer een beetje backkk

Moeten Jayven en Christiana weer nemen?

Ma3lish.Where stories live. Discover now